zajbel je napisal/-a:naliM je napisal/-a:
najprej en s kratkim, a v novem BMW X5: dohitevam ga z vklopljenim tempomatom na 135km/h, glede na moje pribiliževanje je moral voziti malo čez 120km/h. Ko se postavim na levi pas, da ga prehitim, začne na polno tiščati na plin, saj Sharan take zveri ja ne sme in ne more prehiteti. Iz radovednosti, do katere hitrosti bo tiščal, sem ga sledil na levem pasu in prehitel po kakih 300metrih, ko je hitrost presegla 170km/h. Po manevru sem normalno spustil hitrost na tempomatu nastavljenih 135km/h, BMW X5 pa tudi ni bilo več blizu, saj je nadaljeval s 120km/h in ranjenim egom.
Zakaj bi moral bit nekdo z ranjenim egom, ti pa kot velik zmagovalec tega dvovboja na cesti? Če greš takole tekmovat z nekom, si povsem isti kot on. Udeleženci v prometu so enakovredni. Ne more bit samo zmagovalcev in poražencev.
Ne gre za zmago, ali poraz - če bi pristal na igro voznika v X5, bi mi spet bil s 120km/h na poti, ko bi ga zopet šel prehitevat, bi on spet tiščal do 180km/h, me spravil še v kakšno bolj bolj nevarno situacijo, kot da me po prekoračitvi magičnih 130km/h poskra v črvino in izpljune na drugem koncu vesolja ... - 'Groundhog day'. Sem dovolj let na cesti, da vem kako 'rešiti' situacijo, da se lahko dalje peljem normalen tempo, cepec v X5 pa naj dela kolono za seboj, ker ga nihče ne sme prehitet.
Na vsak naslednji poizkus so te vrste pacienti bolj pripravljeni in zmožni reskirati več za ubranitev 'svoje prevlade'. Zato sem tudi izkoristil faktor presenečenja, ko je bil cepec v X5 prepričan, da enoprostorec ne more mimo. Davek na tega cepca, katerega sem plačal jaz, je bilo tistih 300m pospeševanja, da sem prišel mimo njega, kar je glede na možne kasnejše scenarije zanemarljivo malo.
Če tako tiščanje na plin medtem, ko te nekdo prehiteva (mimogrede, spet gre za prekšek), služi še čemu drugemu, kot nabijanju ega in daljšanju l....a, pa ne vem.