abbe je napisal/-a:dask je napisal/-a:Pri nas deluje samo to, da zaparkiraš. Sem že večkrat to storil, pa ni bilo junaka, ki bi kaj upal naredit na mojem avtu. Sicer so sikali, ampak parkiral ni pa nikoli več. Problem je le, da prihajajo zaradi bližnje trgovine vedno novi pacienti. Stebrički, rampe ipd. pa ne pridejo v poštev, ker je zemljišče, kjer je parking, občinsko.
a ni poj tko da lah vsak parkira?
V bistvu je mal v sivem območju vse skupaj. Naše zemljišče je samo tisto, na katerem stoji blok + 1 meter okrog stavbe. Vse okrog je občinsko, kljub temu, da je parikiršče narejeno in namenjeno stanovalcem že 30 let, že od precej pred trgovino. Poleg tega ima trgovina svoj parking, ki ponavadi stoji bolj prazen, ker ni tako priročen, kot naš. Svaka čast planerjem za tako postavitev stavbe trgovine.
Občina se je strinjala, da se namesti table "Samo za stanovalce", vendar jih folk ne je.. pet posto. Kar parkirajo. Rampe občina noče postavit, ker (predvidevam) ni denarja za to. Prodat zemljišča tudi nočejo. Itak nimajo problema z njim, imamo ga mi.