Debate, ki niso vezane na ostala področja...

FuriousG
Novinec

Re: Pajek odpeljal vozilo na potep

Napisal/-a FuriousG Ne dec 18, 2011 9:49 pm

FuriousG je napisal/-a:Zgolj kot zanimivost. Znanka je ta teden parkirala na parkirišču za invalide. Pač drugje ni bilo frej. Pride po eni uri nazaj, tam policija z lučkami, pajek ob avtu. Zraven pa njen avto na strehi. :D Mojstrom ga je uspelo prevrniti, ko so ga nakladali. Ko so ga hotli dat na kolesa, jim je padel še na bok. Vglavnem svašta. :)

a4 je napisal/-a:haha, pravkar sem opazil to novico

http://www.zurnal24.si/pajek-je-razbil- ... nek-143537

neverjetno :D

No o tem sem govoril prejle. :)
Zadnjič spremenil FuriousG, dne Ne dec 18, 2011 9:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF Ne dec 18, 2011 9:53 pm

a4 je napisal/-a:haha, pravkar sem opazil to novico

http://www.zurnal24.si/pajek-je-razbil- ... nek-143537

neverjetno :D

Po eni strani res neverjetno, po drugi strani pa si je gospodična v osnovi sama kriva. Zdaj bo verjetno stožla državo za poškodbe vozila (kar je logično in prav), zraven pa verjetno še za duševne posledice, ki jih ji je ta dogodek pustil. Na mestih za invalide se pač NE parkira, če nisi invalid.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne dec 18, 2011 11:13 pm

Klele je nekaj čudnega. Zakaj je gor obvestilo redarstva? Se pravi so najprej dali obvestilo in kazen za napačno parkiranje - potem pa kot kaže je bil avto še neki časa tam parkiran, da so se odločili za odvoz, al kaj? Al jaz kaj ne razumem ali je bilo več kot ena ura. :roll:

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Ne dec 18, 2011 11:26 pm

BBoss je napisal/-a:Klele je nekaj čudnega. Zakaj je gor obvestilo redarstva? Se pravi so najprej dali obvestilo in kazen za napačno parkiranje - potem pa kot kaže je bil avto še neki časa tam parkiran, da so se odločili za odvoz, al kaj? Al jaz kaj ne razumem ali je bilo več kot ena ura. :roll:

Nč čudnega to
Ko ti odpeljejo avto avtomatsko pokasiraš še kazen za piko na i
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne dec 18, 2011 11:28 pm

BBoss je napisal/-a:Klele je nekaj čudnega. Zakaj je gor obvestilo redarstva? Se pravi so najprej dali obvestilo in kazen za napačno parkiranje - potem pa kot kaže je bil avto še neki časa tam parkiran, da so se odločili za odvoz, al kaj? Al jaz kaj ne razumem ali je bilo več kot ena ura. :roll:

Nevem kje živiš oz. parkiraš samo v mariboru je tak:

Napišejo ti "obvestilo redarstva" da dobiš kazen kao v spodnjem delu pa še piše da "odrejajo odvoz vozila"...če prideš pravi čas nazaj ko še ne pridejo po avto si zmagal in plačaš samo kazen, če si pozen pa maš pač slab dan.

Sem že 2x prišel ravno tak da sem mel na šipi "odredbo za odvoz"...sreči ga niso odpeljali, no kazni pa tud nisem rabo plačat :D

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Po dec 19, 2011 9:14 am

abbe je napisal/-a:
dask je napisal/-a:Pri nas deluje samo to, da zaparkiraš. Sem že večkrat to storil, pa ni bilo junaka, ki bi kaj upal naredit na mojem avtu. Sicer so sikali, ampak parkiral ni pa nikoli več. Problem je le, da prihajajo zaradi bližnje trgovine vedno novi pacienti. Stebrički, rampe ipd. pa ne pridejo v poštev, ker je zemljišče, kjer je parking, občinsko.

a ni poj tko da lah vsak parkira?

V bistvu je mal v sivem območju vse skupaj. Naše zemljišče je samo tisto, na katerem stoji blok + 1 meter okrog stavbe. Vse okrog je občinsko, kljub temu, da je parikiršče narejeno in namenjeno stanovalcem že 30 let, že od precej pred trgovino. Poleg tega ima trgovina svoj parking, ki ponavadi stoji bolj prazen, ker ni tako priročen, kot naš. Svaka čast planerjem za tako postavitev stavbe trgovine.
Občina se je strinjala, da se namesti table "Samo za stanovalce", vendar jih folk ne je.. pet posto. Kar parkirajo. Rampe občina noče postavit, ker (predvidevam) ni denarja za to. Prodat zemljišča tudi nočejo. Itak nimajo problema z njim, imamo ga mi.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Po dec 19, 2011 11:28 pm

crxdelsol je napisal/-a:

Nevem kje živiš oz. parkiraš samo v mariboru je tak:

Napišejo ti "obvestilo redarstva" da dobiš kazen kao v spodnjem delu pa še piše da "odrejajo odvoz vozila"...če prideš pravi čas nazaj ko še ne pridejo po avto si zmagal in plačaš samo kazen, če si pozen pa maš pač slab dan.

Sem že 2x prišel ravno tak da sem mel na šipi "odredbo za odvoz"...sreči ga niso odpeljali, no kazni pa tud nisem rabo plačat :D

Aha, zdaj vem kako to gre...pač v življenju sem plačel le eno kazen za napačno parkiranje pa še to je bilo pred kakim desetletjem in pol tako, da tudi z lisicami in pajkom nimam izkušenj. 8)

lars
Nov uporabnik

ODVOZ VOZILA S PAJKOM

Napisal/-a lars To jan 17, 2012 4:57 pm

Pozdravljeni,

zgodila se mi je ista stvar kot tale tema: viewtopic.php?f=2&t=83922

In na istem mestu. Torej priznam da sem parkiral manj kot 15metrov pred križiščem. In priznam kazen 40 eur ki jo bom moral plačati. Vendar pa ne vem ali so bili redarji upravičeni, da mi vozilo odpeljejo s pajkom, zaradi česar sem moral plačati še 100eur. Namreč nikjer ne najdem pravilnika, kdaj ti v Ljubljani lahko odredijo odvoz vozila s pajkom. V nekem nekaj let starem pravilniku sem namreč zasledil, da med prekrški ki upravičujejo odvoz s pajkom, ni mojega prekrša (parkiranje 15metrov pred križiščem). Če mi kdo lahko kakrkoli odgovori ali pa svetuje se mu lepo zahvaljujem. Menim namreč, da je bila globa za prekršek upravičena, odvoz s pajkom pa ne. hvala, lp

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic To jan 17, 2012 6:08 pm

Svetoval ti bom, da je bolje da samo plačaš in imaš mir. S tistimi pritožbami samo zgubljaš živce, čas in denar. Proti MOL-u neboš mogel sam čisto nič, razen če si Damjan J.
Se pa dostikrat peljem tam mimo in je stvar še vedno ista, kot pred letom dni.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov