mišek je napisal/-a:Če bo 2 eur, se ne bomo več vozili, ker potem bo marsikdo pol plače zapravil za ta prekleman avto.
Mi smo se začel doma menit, če bo šlo tako naprej, da bomo moral prevoze nekak združit pa en avto prodat. Sestra, pubec pa jaz. Službe imamo blizu en drugega...samo je problem, kako to v prakso spravit. Zdaj si neodvisen, se kaj zavleče, pa ni problem, imaš svoj prevoz, če pa še dva poleg voziš ali pa sam poleg drugega, je pa že problem, se že moraš neke ure držat, ni tistega, da bi po šihtu kam skočil itd....Potem so še različni delovni časi, sestra dela na šoli....imajo različne urnike, začne pozneje, potem bi morala prej it, ker jaz začnem ob sedmih pa 11km še naprej od njene službe, njen pubec pa spet malo proč dela, bi bilo kar mal cikcakanja, da vse pobereš.
Je hudič to. Predvsem je to, da nimaš prostih rok, da bi rekel, aha, zdaj grem pa neki iskat v trgovino ali pa s kom na pijačo....ne morš, če te dva čakata.
Zakaj bi pa pol plače zapravil za bencin. Saj moraš dobiti pri plači povrjeno 0,18 centa na kilometer, če nimaš omogočenega drugega prevoza na delo (javni prevoz-avtobus, vlak). Jaz vidim bolj problem v tem, da bodo kmalu dodatki večji od plače, kar ne bo dobro za podjetja.