Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ali ste pripravljeni donirati 1-10k za nakup vozila

DA
93
79%
NE
24
21%

Skupaj glasov : 117

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To feb 03, 2004 9:13 pm

gled eteg ada smo nakladačii ti morem to povedati:

-smo bili pripravljeni pomagati dokler se situacija ni postala bolj bistra, razumnik je svoj edodal da je dvom še večji.
-glede obiska mnogi smo nimamo časa da bi se šli pozanimat (mogoče to nekateri ne razumete-vaša stvar)

da smo pa nakladači pa tako vse pove o Vašem odnosu do članov tega foruma, za moj epojme si pokazal kaj si ti o nas misliš,....
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick To feb 03, 2004 11:10 pm

Jest jutri ne morem pridit, ker imam vročino 39. Jurja pa še vedno dam.hb

G-4S

Napisal/-a G-4S To feb 03, 2004 11:25 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso To feb 03, 2004 11:30 pm

Hehe oni rabijo denar da bi malo obracali z njim!Prvo bi ga malo za avto meli ce ga bo premalo se bodo spomnili da bi ga malo v projekte vlagali nakoncu bo pa ta denar sel v zrak!Al pa bi kdo ki je pac malo bolj iznajdlil rad zasluzil kaksne lepe denarce na racun invalidov. :ne Tudi to je mozno zakaj pa ne! LP
AH NI NAM LAHKO!

Symon
Poznavalec foruma

Re: Osebni Asistent od Jakata

Napisal/-a Symon Sr feb 04, 2004 7:44 am

snyper je napisal/-a:SYMON! Jaz nimam nobenih ovir tako kot po moje tudi ti ne. Oba dva se lahko zaposliva lahko dobiva službo ,oziroma lažje kot pa kak invalid, lahko ga greva žurat kadar se nama zahoče, invalid tega ne more, in meni verjemi ,da tudi veliko lažje uresničiva svoje sanje.

Ne govorim o tem, če greva lahko žurat ali ne. Verjemi, da imam izkušnje z invalidi (mami je rejnica in smo imeli kar nekaj let nekega invalida). Govorim o tem, da je najprej potreboval prevoz nakar bi kar obračal denar za nek projekt, ki so njegove sanje in bi kar odpiral neka podjetja. Vsi bi jih, verjemi. Dokler gre res za avto, ki verjamem, da ga rabi, ni problema. Vem kako težko je invalidu, ki nima primernega prevoza (tut fotrov prijatelj je na vozičku), zato mi ne govorit kako je to. Hec je samo v tem, da je bil naslov posta ANKETA- DONACIJE ZA NAKUP VOZILA (IVALIDSKO VOZILO) ne pa za njegove projekte. Bi pa tako napisal. Ne razumi me narobe, še vedno sem pripravljen dati denar, če bo šel za pravi namen.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db Sr feb 04, 2004 8:51 am

Snyper. Eno vprašanje, pa ne mislm zdj zajebavat al pa karkol. Kako veš da "razumnik" laže??
-nismo nakladači :evil:
-donacijo sem objavil na hondaaddict.com strani, so tud rekl da bodo pomagal. Ker smo že enkrat zbiral denar.
-zjasnta se zakaj bosta rabla denar, pa mislm da bomo vsi pomagal, sam ne na koncu ko bo akcija uspela rečt, ja ni blo dost bova raje v kej drugega investriala.
-tud men ni problema dat 5.000SIT če gre denar v prave roke, mogoče bom pa tud jst kdaj rabu kako pomoč.(da ne boste rekl da zdj že jst napeljujem na kako akcijo :-P )

P.S.
Upam, da bomo na koncu vsi zadovolni, pa da se tole reši na lep način.
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

jasub
Nov uporabnik

Kraj: Žiri, Slovenia

bomo nadaljevali?

Napisal/-a jasub Sr feb 04, 2004 9:43 am

Zdravo,

Asistent me je prepričal, da morda ni vse zamujeno in kot vidim ste nekateri še vedno pripravljeni. Zato se bom pač izjasnil:

1. Denar bo šel za avto. Vem, da sem šel predaleč z drugimi predlogi, vendar sem lepo rekel, da je odločitev vaša. Stvar naj bo jasna: ŽELIM IMETI AVTO in s tem ne bo nobenega biznisa, šel sem predaleč.

2. Sploh ne gre zato, da mi je vseeno kaj se kupi. Hotel sem le, da imate nadzor. Nadzor pa bi imeli tudi preko take odločitve, ob upoštevanju mojega ponižnega predloga. Sploh ni poanta v konkretnem Meganu, kar sem povedal. Zberimo denar, pojdimo v avtohiso in kupimo nekaj primernega.

Kdor je še vedno pripravljen dati, lahko da. Kar se mene tiče je račun odprt, lahko ga pač odprete sami.

Jaka

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db Sr feb 04, 2004 10:18 am

Pa da ne bo zdj spet kake objave s strani "razumnika" pa tvojega asistenta, sam si se odloču, z denarjem boš kupu avto in to je to. Zdj pa čaki če te bo še kdo podprl, z moje strani boš 100% dobil denar. Ampak brez heca od zdj naprej!!
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr feb 04, 2004 10:42 am

mini_db je napisal/-a:Pa da ne bo zdj spet kake objave s strani "razumnika" pa tvojega asistenta, sam si se odloču, z denarjem boš kupu avto in to je to. Zdj pa čaki če te bo še kdo podprl, z moje strani boš 100% dobil denar. Ampak brez heca od zdj naprej!!

No ce ste se (oz. ko se boste dokoncno) zjasnili, sem/bom potem tudi jaz za.
Ce gre za avto dam denar. Za financne projekte pa ne, pa brez zamere.

Spremljam debato, tako da bom vedel kdaj bo treba nakazat denar.

LP
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 04, 2004 11:04 am

Ceprav prav razmislam da bi ga sel pogledat .. pa se mal pogovrit z clovekom .. ponavadi se tako naredi vtis in mnenje o cloveku. :)

Gre se kdo? Jaz bi imel cas po 16:00 :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db Sr feb 04, 2004 11:09 am

NU-nrg to bi blo dobr,sam jst nimam danes časa ker se moram po službi it domov učit ker mam jutr izpit. Lahk se pa za v petek zmenmo?
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 04, 2004 2:05 pm

mini_db je napisal/-a:NU-nrg to bi blo dobr,sam jst nimam danes časa ker se moram po službi it domov učit ker mam jutr izpit. Lahk se pa za v petek zmenmo?

Verjetno lahko to jasub pove .. ce ima cas v petek. Drgac pa sem zadnic videl kako to zgleda ko je le en kombi .. pa par invalidov notri .. ki so prisli nakupovat v spara. Res .. skoraj ko pes na ketni, ne mores nikamor tko sam. Pa ne zamerit mojemu sarkazmu in cinicnosti.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db Sr feb 04, 2004 2:20 pm

Ja on naj pove pol se bomo pa zmenl pa šli pogledat pa se mal pogovort. Če bo mel čas se lahk zmenmo po 16 uri.
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

jasub
Nov uporabnik

srečanje v petek

Napisal/-a jasub Sr feb 04, 2004 2:48 pm

Zdravo,

Ta teden je tako, da imel izjemoma iti domov že v četrtek (jutri) popoldan. Če pa vas je veliko za petek, pa se lahko zmenimo ampak samo v dopoldanskih urah, ker potem grem domov. Petki so zato bolj problematični, sicer pa naceloma kadarkoli.

Jaka

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db Sr feb 04, 2004 3:49 pm

OK se bomo pol zmenl za naslednji teden.
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db Sr feb 04, 2004 4:02 pm

Lahk pa tud tko nardimo, da enega novinarja pokličemo, pa pride z nami, in nas poslika ko mi predajamo denar Jakatu za novo vozilo. Lahk tud nardi članek, člani foruma avtomobilizem.com so temu pa temu podarili denar v ....SIT. In to je to. LAhk damo pa tud darilni ček v tej vrednoti.
Povejte če ste za.

Lp
Damjan
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
MedoMan
Nov uporabnik

Napisal/-a MedoMan Sr feb 04, 2004 4:31 pm

:vrum Njbolsa zamisel je ta k jo je predlagu (mini_db) CEK pa samo za avto :vrum EXCLUSIV FOR CAR :vrum
Slika
Fiat TIPO 1.6 SCIONERI l 94

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Sr feb 04, 2004 4:35 pm

Samo avto se da tud potem prodat :twisted:
Drugace pa mislim da je to dobra ideja. 8)
Klikni za povezavo na salon.

jasub
Nov uporabnik

glede medijev

Napisal/-a jasub Sr feb 04, 2004 10:10 pm

ZDRAVO,

Pristanem lahko na skoraj vse pogoje, vse lahko dokažem, vendar pa ne želim medijev. To sem že velikokrat rekel in res prosim, da se to upošteva. Akcije nočem, če bodo zraven mediji, pa kakorkoli že to izgleda.

Zakaj ne? Mediji to preveč napihnjejo, cela Slovenija bo vedela, da je en invalid dobil avto, stare babice bodo jokale... Jaz sem vas prosil, ne oni in to naj bo med nami. Jaz ne bom po časopisih in ne vem kaj! Vem, da je to vaša zasčita in reklama, vendar tega ne morem.

Brez medijev ali pa nič, prosim.

Jaka

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky Če feb 05, 2004 12:53 am

Mediji to preveč napihnjejo, cela Slovenija bo vedela, da je en invalid dobil avto...

Jst sm pa ze mislu,da ti je glavno,da dobis avto!(da uresnicis,kako ze,svoje sanje)
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov