Lumpy_ je napisal/-a:Ja to je problem tud na novih VW pa Audi. Al mu skuri motorček za brisalce, blo že nekaj govora o tem, al pa se ne prižgejo. Treba nastavit preko računalnika, da ve avto, da ma xenone. Men so rekli na VAG servisu, da naredijo to. Za ceno nisem spraševal. Sem pa se pozanimal.
Za opla pa nevem rečt.
Fat_Mike je napisal/-a:@ DaDeK: Montiral sem sam, razlago pa mi je dal prodajalec oz. monter, pri katerem sem kit vzel. Zraven prej naštetih problemov, mi je seveda še BordCumputer tečnaro da je žarnica hin. Mi pa je ta monter tut omeno, češ da bi bla opcija, da bi na Oplovem servisu avto priklopli na računalnik in nastavli da ima xenon-ske žaromete, potem se baje računalnik čist drugače obnaša in bi znalo celo odpravit mojo napako. Je pa spet sranje, ker mi tega pomojem nebojo hteli naret
aku maš zadaj....varovalke pa verjetno spredaj!Fat_Mike je napisal/-a:A ma kdo kake izkušnje z vgradnjo xenon kita v BMW-je? Namreč ta vikend nameravam zmontirat v BMW Z4, pa ne bi rad mel kakih nenapovedanih komplikacij. Prva stvar je tak v tem da ma akumulator v prtlažniku, pa bom mogo čez celi avto kable vlečt za rele, samo to še ni take sile, bolj me skrbi, da mi ne bi utripale luči tak ko pri meni na Vectri.
Torej ma kdo kako izkušnjo z bmw-ji?
Cash je napisal/-a:Zato, ker imaš slabe original kable oz. morda so kaj preparele. Težavo rešiš tako, da zvežeš xenon direkt na baterijo.
To narediš tako, da daš en kabel (ta debeli črni) na karoserijo, drugi rdeči direkt na baterijo, tista dva tanka (na katerih je rele), ki ti ostaneta, pa daš na tiste dve žici, ki sta bili prej za žarnico. Problem bo 100% rešen.
polly1 je napisal/-a:zkaj bi pa čez celi avto kablje vleku, sej akumolatur tu nima veze, kokr js vem, oz mam sam tko narejn pri svojem avtu, da napajanje dobiš od tistega konektorja ki je bil prej napajal halogenko, če govoriš o montaži xenon kita.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov