Mare77 je napisal/-a:No, plin se celo ceni... najprej na Petrolu, baje pa naj bi se jutri pocenil tudi na Veroškovi za 3 cente
tudi jaz sem slišal da gre na butan-u nazaj na 0,699

Mare77 je napisal/-a:No, plin se celo ceni... najprej na Petrolu, baje pa naj bi se jutri pocenil tudi na Veroškovi za 3 cente
gozdni je napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me kako je s flash lubom, sam ga imam v Renaultu 2.0T.
Zdaj pa nekateri pravijo da ta mašina sploh ne potrebuje ničesar za mazanje ventilov,
nekateri pa da potrebujem elektronski sistem za mazanje ventilov.
Kako je s tem?
Frips je napisal/-a:Mazanje tj hlajenje------bolje spriječiti nego lječiti
Nejko je napisal/-a:Frips je napisal/-a:Mazanje tj hlajenje------bolje spriječiti nego lječiti
Jaja, se strinjam, zato sem ga tudi dal vgraditi....vendar še vedno ostaja dilema ali alektronski dozirnik (no Prins mislim, da drugega ne uporablja več) ali klasični podtlačni FL. Je pa tudi res, da po nekaterih podatkih naj FL ne bi imel ravno blagodejnih učinkov na izgorevanja ter sam katalizator... Zdaj pa bodi vedež... Jst ga uporabljam.
rosonero je napisal/-a:Iz radovednosti : ima kdo na plin predelano renault laguno 1.6 16v oz 2.0 16v ?
Nejko je napisal/-a:rosonero je napisal/-a:Iz radovednosti : ima kdo na plin predelano renault laguno 1.6 16v oz 2.0 16v ?
Na renault-forumu je nekdo ki ima zaplinjeno laguno II...samonisem ziher, kater motor.
Malecky je napisal/-a:Glede Flashlube DA ali NE, je bilo nekaj tipov motorjev, ki lepo živijo z Flashlubom, ko ga pa še niso vgrajevali ali pa če ga niso vgradili je pa šel k vragu.
Tko da nekaj je na tem, na nemških motortalk forumih je bolj za kot proti, je pa res da je nekaj motorjev, ki ga ne rabijo. Če pa kdo rabi Flashlube pa zs.
Malecky je napisal/-a:Kaj pa? Prins-a za 70€ na liter?
plinaš je napisal/-a:Malecky je napisal/-a:Kaj pa? Prins-a za 70€ na liter?
zakaj pa ne ..saj ko zračunaš porabo olja si na valve care-u na boljšem... meni bo porabil na balenotu 0,5l na 15,000km... koliko pa zdrži ena 0,5l plastenka FL-ja??? 3500 - 4500 km .. pa še to če ga kontroliraš..če ga pa ne , ti pa ali preveč porablja ali pa nič ne maže... in FL ni razvit za veliko porabo olja in ob taki porabi ni blagodejen za katalizator .. a rabiš še kak argument poleg tega da če bi bil zastonj bi bil še zmeraj "blažev žegen " ker ga največ pije ob prostem teku motorja , ko je podtlak največji potreba po mazanju pa najmanjša , pri višjih obratih pa skoraj ni porabe ker je loputa odprta in je podtlak premajhen za tako gosto olje kot je FL , potreba po mazanju in hlajenju ventilov pa največja ???
in veliko glav je že zaropotalo na FL ... za koliko pa jih ti veš da so zaropotale na valve care-u z divider-jem??? pa še je kakšna prednost ..bom pustil za drugič..
gozdni je napisal/-a:Kako je s tem: http://www.v-lube.de/si/produkte.html#electronic
Je podobno kot valve care?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov