nebivedu je napisal/-a:Kupi si poceni rabljen Nokia lumia telefon (lumia 520 ali lumia 720) z Windows sistemom, nadgradi ga na windows 8.1 in nastavi regionalne nastavitve na US, downloadaj Nokia here drive+ in si naloži navteqove karte slovenije (je vse zastonj in nič ni treba plačat). Imaš vse, pa še posodabljajo se vsakih par mesecev. Downloadaj še slovenski jezik za navigiranje in imaš orenk zadevo, ki res pokriva vse kar je do sedaj na navtekovih kartah.
Scorp84 je napisal/-a:Sam raje uporabljam google maps, pa se street view. Pa se lepo so posodobili natancnost navigacije. Tudi na Hrvaskem se zelo natancno obnese.
Here pa mi se ni uspelo preizkusiti.
ysrxdtczvgu je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Kupi si poceni rabljen Nokia lumia telefon (lumia 520 ali lumia 720) z Windows sistemom, nadgradi ga na windows 8.1 in nastavi regionalne nastavitve na US, downloadaj Nokia here drive+ in si naloži navteqove karte slovenije (je vse zastonj in nič ni treba plačat). Imaš vse, pa še posodabljajo se vsakih par mesecev. Downloadaj še slovenski jezik za navigiranje in imaš orenk zadevo, ki res pokriva vse kar je do sedaj na navtekovih kartah.
Točno tako. Še downloadat ni treba ker je prenameščeno. Imaš tudi možnost delovanja "offline" edino takrat morš met mape na telefonu pa dela ko urcapreverjeno si lastim Nokio Lumio 620 pa je zadevca res dobra in natančna. Priporočam vsekakor!
Lp, Andry
nebivedu je napisal/-a:Če kupiš rabljen telefon za nekih 50 do 70 evrov, je ponavadi bil barejen hard reset in Nokia here drive+ ne bo inštaliran na tak telefon.
Mape downloadaš na telefon ali kartico. Sam imam lumio 720 namesto GPS-a. Na kartico 32GB sem so downloadal komplet vse karte cele Evrope in imam vse offline mape gor. Ekran je 4.3" in samo to je inštalirano gor, brez sim kartice in brez vse ostale navlake.
unikat002 je napisal/-a:Pred kratkim sem kupil osebno vozilo R megane 2012 v katerem je navigacija TOMTOM, vendar brez slovenske krate in balkana. Ali mi lahko pomagate, kako naj naložim na SD kartico z ostalimi oz. željenimi kartami ter kje jih najdem in kako naložim.
Vsem v naprej hvala za pomoč.
dzuro.na.izi je napisal/-a:unikat002 je napisal/-a:Pred kratkim sem kupil osebno vozilo R megane 2012 v katerem je navigacija TOMTOM, vendar brez slovenske krate in balkana. Ali mi lahko pomagate, kako naj naložim na SD kartico z ostalimi oz. željenimi kartami ter kje jih najdem in kako naložim.
Vsem v naprej hvala za pomoč.
Se pridružujem vprašanju...mam Scenic III 2011 letnik z vgrajeno TOMTOM navigacijo ki ma naloženo francosko mapo! Na renaultu sem vprašu in SD kartico z mapami za celo evropo (razen bosno) prodajajo za 197 EUR kar je waaaa preveč. Se da kje kej dobit ceneje?
Brezveze mi je met onboard navigacijo če pa ni prave mape...kot da bi mel avtoradio brez antene!
Hvala že vnaprej za pomoč
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov