Nejko je napisal/-a:Jaz sem ugotavljal, da mi je v zadnjem času tudi povprečna poraba "Petrolovega" plina padla....
rosonero je napisal/-a:Nejko je napisal/-a:Jaz sem ugotavljal, da mi je v zadnjem času tudi povprečna poraba "Petrolovega" plina padla....
hm....torej se "kakovst" ( samoinciativno zbrisal skupek ne preveč lepih besed ) plina izboljšuje ? Za koliko pa je pa padec viden ?
Kaj pa kakovost celskih plinov in tuša ( a pr planetu sploh majo plin ) ?
Buffy je napisal/-a:Ne pr planetu ga nimajo... majo ga pa v dramlah na tuš oil... tankam pa do zdej samo na petrolu... celjska plinarna ma katastrofaln urnik :S
xalfist je napisal/-a:Imam eno vprašanje glede plina, vem da je obširna tema in je preveč da bi iskal če je že kje ta zadeva omenjena. No zanima me naslednje, ker sem privrženec bencina mi disel ne diši kaj preveč, in ker bom si v prihodnosti nabavil drug avto imam eno vprašanje. Nekaj sem si že bral na straneh podjetji, kjer predelujejo na plin, piše da tudi disle in močnejše avtomobile. Zanima pa me ali je montaža možna v avto z turbo polnilnikom oz v mojem primeru z kompresorjem ? Če je ali je montaža kaj dražja kot pri atmosfercih ali ne? Če sprašujem kaj neumnega se opravičujem ampak glede plina še nisem kaj preveč obveščen. Hvala za odgovore
iziboy je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Imam eno vprašanje glede plina, vem da je obširna tema in je preveč da bi iskal če je že kje ta zadeva omenjena. No zanima me naslednje, ker sem privrženec bencina mi disel ne diši kaj preveč, in ker bom si v prihodnosti nabavil drug avto imam eno vprašanje. Nekaj sem si že bral na straneh podjetji, kjer predelujejo na plin, piše da tudi disle in močnejše avtomobile. Zanima pa me ali je montaža možna v avto z turbo polnilnikom oz v mojem primeru z kompresorjem ? Če je ali je montaža kaj dražja kot pri atmosfercih ali ne? Če sprašujem kaj neumnega se opravičujem ampak glede plina še nisem kaj preveč obveščen. Hvala za odgovore
Brez zamere, forum je za branje... škoda ker se it ne da brati teme...mislim da bi izvedel vse kar se tiče avtoplina.

plinaš je napisal/-a:a si tega videl ? http://www.avtonaplin.si/avto-moto-show-2010 .. cls 55 amg ...s kompresorjem seveda...
zuzek je napisal/-a:ubistvu bi zadevo sam montiral, samo remap u računalniku bi moral naštimat mi nekdo
je kdo se že sam to loteval?
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 64 gostov