esem je napisal/-a:Pa dejte no, zdej bo spet tri strani kreganja zaradi enega divjaka. Mar ne morete razumet, da so med nami tudi omejeni debili - po domače mentalni hendikepiranci (verjetno tudi z nalepko) - ki jim taki komentarji samo pihajo na dušo. Tudi taki živijo med nami in če spoštujemo telesno hendikepirane, dajmo spoštovat tudi mentalno in kulturno omejene.
PS - itak ne bo za dolgo...
PPS - To, da takih policija skoraj nikoli ne opazi in za stalno izloči iz prometa. je pa seveda čisto druga zgodba.
Strokovnjak je napisal/-a:Razlika je, da eni svoje neodgovorno ravnanje še zagovarjajo in upravičujejo z raznimi bednimi utemeljitvami.
UDO1 je napisal/-a:Eni se na teh cestninskih še vedno ustavljajo in če res pripelješ 130 obstaja nevarnost naleta, čeprav itak že od daleč vidiš al kdo stoji tam oz če je kolona - sej ni cestninska za ovinkom
Matjazy je napisal/-a:Poleg tega pa na nekatere nevmesne komentarje. 60k km letno, in so far nikoli povzročil nesreče. Ter nikoli dobil niti najmanjše! kazni. Se pa precej pogosto vame treskajo lepo počasi vozeči vozniki, ki mi na primer mirno odvzamejo prednost.
recept je napisal/-a:Če voziš prehitro, je pot, ki jo prevoziš v reakcijskem času voznika, kateri se ti "rine na cesto", precej daljša. Tvoja prevelikaa hitrost je tako lahko vzrok nesreče tudi v primeru, ko te nekdo "izsili". (nalašč pišem v narekovajih, ker menim, da me nekdo NI IZSILIL, če jaz vozim prehitro, saj sem mu s svojo prehitro vožnjo dal premalo časa za primerno reakcijo).
=ZiAn= je napisal/-a:Mislim čisto resno, da je omejitev 40km/h enostavno izivanje usode, danes sem peljal na brnik in sem prav zanalašč poskušal peljati tam čez 40 na uro (beri moj prejšnji post v tej temi) in kaj se zgodi? za tabo pripelje folk 80 in več ti trobi blenda itd. malo je manjkalo da me ni kdo "nabasal".
=ZiAn= je napisal/-a:Mislim čisto resno, da je omejitev 40km/h enostavno izivanje usode, danes sem peljal na brnik in sem prav zanalašč poskušal peljati tam čez 40 na uro (beri moj prejšnji post v tej temi) in kaj se zgodi? za tabo pripelje folk 80 in več ti trobi blenda itd. malo je manjkalo da me ni kdo "nabasal".
recept je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Poleg tega pa na nekatere nevmesne komentarje. 60k km letno, in so far nikoli povzročil nesreče. Ter nikoli dobil niti najmanjše! kazni. Se pa precej pogosto vame treskajo lepo počasi vozeči vozniki, ki mi na primer mirno odvzamejo prednost.
Enkrat sem pisal že o preveliki hitrosti pri temi motoristov.
Če voziš prehitro, je pot, ki jo prevoziš v reakcijskem času voznika, kateri se ti "rine na cesto", precej daljša. Tvoja prevelikaa hitrost je tako lahko vzrok nesreče tudi v primeru, ko te nekdo "izsili". (nalašč pišem v narekovajih, ker menim, da me nekdo NI IZSILIL, če jaz vozim prehitro, saj sem mu s svojo prehitro vožnjo dal premalo časa za primerno reakcijo).
Naj bo jasno. Menim, da so prometni znaki za omejitve hitrosti pri nas obupno (in tudi nekoeksistentno!) postavljeni, vendar pa še vedno vztrajam, da sem - če jih ne spoštujem - vsaj sokriv prometne nesreče, ki bi se morda zgodila.
Voith je napisal/-a:recept je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Poleg tega pa na nekatere nevmesne komentarje. 60k km letno, in so far nikoli povzročil nesreče. Ter nikoli dobil niti najmanjše! kazni. Se pa precej pogosto vame treskajo lepo počasi vozeči vozniki, ki mi na primer mirno odvzamejo prednost.
Enkrat sem pisal že o preveliki hitrosti pri temi motoristov.
Če voziš prehitro, je pot, ki jo prevoziš v reakcijskem času voznika, kateri se ti "rine na cesto", precej daljša. Tvoja prevelikaa hitrost je tako lahko vzrok nesreče tudi v primeru, ko te nekdo "izsili". (nalašč pišem v narekovajih, ker menim, da me nekdo NI IZSILIL, če jaz vozim prehitro, saj sem mu s svojo prehitro vožnjo dal premalo časa za primerno reakcijo).
Naj bo jasno. Menim, da so prometni znaki za omejitve hitrosti pri nas obupno (in tudi nekoeksistentno!) postavljeni, vendar pa še vedno vztrajam, da sem - če jih ne spoštujem - vsaj sokriv prometne nesreče, ki bi se morda zgodila.
js se ne strinjam. (vsaj na avtocestah ne) ce je tisti ki hitro vozi sokriv, pol noben ne gleda nič.
ce prehitevas po ac mors tok nazaj gledat ,da vids ce te metk prehiteva..
Voith je napisal/-a:js se ne strinjam. (vsaj na avtocestah ne) ce je tisti ki hitro vozi sokriv, pol noben ne gleda nič.
Voith je napisal/-a:ce prehitevas po ac mors tok nazaj gledat ,da vids ce te metk prehiteva..
Po forumu brska: burek66 in 7 gostov