xxl je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Malo off: @xxl imaš ti belo alfo in na koncu registrsko 355?![]()
lp
-ja bela je,ni pa 355.Po 6500km je povprečje padlo na 7,3,regionalke pomagajo,pa tudi to,da danes po prekmurski ac nisem šel čez 130(saj ne bi smel niti čez 110)
![]()
xxl je napisal/-a:-ma kakšnih 100,nimam še živcev za to,redko grem pod 140,če bi tako vozil,bi poraba šla na raven dizla
xxl je napisal/-a:-ma kakšnih 100,nimam še živcev za to,redko grem pod 140,če bi tako vozil,bi poraba šla na raven dizla
hahehihoh je napisal/-a:xxl je napisal/-a:-ma kakšnih 100,nimam še živcev za to,redko grem pod 140,če bi tako vozil,bi poraba šla na raven dizla
Meni se zdi, da ti kar malo nakladaš. Enkrat praviš, da voziš zelo varčno, 110 km/h po avtocesti, zdaj pa praviš, da za to nimaš živcev...
Pa še moja poraba zadnjih 2000 kilometrov: okroglih 6 litrov (P206 1.4 HDI). Glede na to, da se ravno ne cijazim in gre precej pogosto blizu rdečega polja, mi se zdi poraba zelo sprejemljiva. Velja omeniti še to, da je vožnja večinoma mestna. Je pa res, da občasno vozim kot kakšen dedek, ker nimam volje do neke hitre vožnje. Btw, opažam, da se je z nižjimi temperaturami začela poraba malenkost višati. Predvidevam da bo do konca zime povprečna okoli 6,5l/100km.
Koliko zdaj 110 ali 130km/h? Pri takih hitrostih je že kar razlika. Pri 110 na AC ti "prerokujem" okoli 7L, pri 130 pa že vsaj 8L.ninjeti je napisal/-a:fokus 07 1.6 Ti-VCT 115hp ... po dobrih 6000km mojega lastništva: 6.5 litra / 100km. 30% mesto, 70% regionalke.
kakšno porabo lahko pričakujem v primerjavi regionalk (60-90 km/h) vs. avtoceste kjer bi vozil cirka 110-130? nekaj istega?
King1 je napisal/-a:xxl je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Malo off: @xxl imaš ti belo alfo in na koncu registrsko 355?![]()
lp
-ja bela je,ni pa 355.Po 6500km je povprečje padlo na 7,3,regionalke pomagajo,pa tudi to,da danes po prekmurski ac nisem šel čez 130(saj ne bi smel niti čez 110)
![]()
Sem mislil, ker zadnje čase redno srečujem belo julko na štajerski avto cesti z to tablico in človek resno vozi 100km/h in nič več, Sem pač mislil, da si ti.![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov