Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Matos1
Nov uporabnik

Napisal/-a Matos1 So sep 15, 2007 2:55 pm

jurre je napisal/-a:in potem prisegas na "bosch", ki sploh ne dela kitov :lol: kvaliteten kit dobis od kaixena 8)

Prosim ne govorit na pamet da BOSCH ne dela Steuergerätov, da se ti ne bodo krave smejale! Mislim da je Bosch celo eden največjih, no mogoče ima Hella večji obseg ker je specializira na področju svetil, prav tako Valeo. Predlagam ti da si malo razčistiš osnovne pojme, kaj je 1. XenonKit ter 2. Kaj je balast. XenonKitov Bosch res ne izdeluje, balaste pa izdeluje za taprvo vgradnjo.

Lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So sep 15, 2007 3:01 pm

Matos1 je napisal/-a:Prosim ne govorit na pamet da BOSCH ne dela Steuergerätov, da se ti ne bodo krave smejale!

no ni treba iti v taksne zaljive detaile sem mu za sam razlozil... in verjemi da
smo nekateri precej pouceni v resne detaile :idea:

tudi ce precej ves ti svetujem ogled naslednje teme (izbrani posti)
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=55015
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Matos1
Nov uporabnik

Napisal/-a Matos1 So sep 15, 2007 3:07 pm

MacTron ni problema samo mi res mrak na oči pade ko začne nekdo vame posmehljivo drezat pa sam nima pojma, sem prpričan da še balasta v živo sploh ni vidal...

Brez zamere!

Lp

PS:. Glede mojga znanja pa povem da precej nevem, vem pa dovolj da lahko sodelujem v vaši temi in če komu ni kaj jasno mu razložim, ker ko sem kdaj pa kdaj preletel to temo sem vidal dosti napačnih stvari, oz. napačno razloženih...

Matos1
Nov uporabnik

Napisal/-a Matos1 So sep 15, 2007 3:28 pm

Prijatl, če ti ne moreš kupit Bosch, Hella, Valeo elektronik še ne pomeni da jih ostali ne morejo, še ne pomeni da ti jih jaz ne morem prodat po konkurenčni ceni? Prosim ne napadat, pa ne se razburjat, škodi zdravju in lepoti! ;)

Lp

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So sep 15, 2007 4:56 pm

Doktorirali ste že 3 krat v tej temi, pa 4krat še bote majkemi. :lol: :twisted: Včasih mi pride topic naprej, kot da bi ga naš Sonček odprl :P

Drugač pa glede kitov, kupil sem najcenejšega ki je imel garancijo, sveti vredu, zajebava tud nič ne. Pa če bo zdržal do konc garancije, ga f.uknem bek, pa drugega not. Prej sem mel orginal xenon, pa sem isto vido kot zdaj :lol: .

LP
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Matos1
Nov uporabnik

Napisal/-a Matos1 So sep 15, 2007 6:30 pm

lenivec je napisal/-a:
Matos1 je napisal/-a:Prijatl, če ti ne moreš kupit Bosch, Hella, Valeo elektronik še ne pomeni da jih ostali ne morejo, še ne pomeni da ti jih jaz ne morem prodat po konkurenčni ceni? Prosim ne napadat, pa ne se razburjat, škodi zdravju in lepoti! ;)

Lp

no pokaži mi valeo, hella al pa bosh kit da te vidimo... pa pusti zdaj original nadomestne balaste. pokaži mi KIT, ker namreč o tem je govora v tej faking temi

Zakaj si tako obremenjen s temi kiti? Lahko ti sestavim KIT seveda, elektroniko Valeo, žarnice Philips pa imaš kvaliteten KIT če že hočeš to tako imenovat, no pa naj bo kit! :) Pa se meni zdi ali si ti malo nasiln tako? Imaš mogoče kakšne težave v življenju, tudi tukaj ti rad pomagam, če je le v moji moči, sicer nisem psihjater ampak dobro.. Faking tema kaj? ;) Bo že..

Lp

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ So sep 15, 2007 6:50 pm

Ko mala froca sta. :lol: V kot! :twisted:

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois So sep 15, 2007 6:53 pm

here we go again :huh:
Slika pugi.si

Matos1
Nov uporabnik

Napisal/-a Matos1 So sep 15, 2007 7:20 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Ko mala froca sta. :lol: V kot! :twisted:

Eh veš da ga morem malo piknt :D če pa se razburja pa obremenjuje s takšnimi malenkostmi kot je "xenon kit".. Hallo :)

Uporabniški avatar
caboose
Nov uporabnik

Napisal/-a caboose So sep 15, 2007 8:48 pm

Mene zanima kako bi izgledalo, če bi jaz kupil xenon kit in ga zadegal v mojga Peugeota 406, letnik 98. Žaromeni nimajo leč in nimajo fokusa (da sveti nazaj)..

Je možno? :) Nočem pa slepit folka ki mi vozi nasproti.

Uporabniški avatar
caboose
Nov uporabnik

Napisal/-a caboose So sep 15, 2007 9:10 pm

a se da to kako omejit? mislim jaz čist popizdim k vidim folk s xenonom ko jim sveti vse okol, sam tja ne ko je treba :) hehe

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So sep 15, 2007 9:19 pm

@caboose:
off: no dejmo nehat nabijat pa se lepo poglobi na prejsno stran v kateri sem dal
post z uporabno vsebino :idea:

novinci.. cccc
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr So sep 15, 2007 11:20 pm

... Matos1, pa imaš j***a china kit smontirat v Pugija 407, kjer rado skuri računalnika brisalcev...
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Matos1
Nov uporabnik

Napisal/-a Matos1 Ne sep 16, 2007 11:07 am

DrMr je napisal/-a:... Matos1, pa imaš j***a china kit smontirat v Pugija 407, kjer rado skuri računalnika brisalcev...

DrMr, nisem mehanik, nisem niti avtoelektričar tako da se resnično ne spuščam na področja ki mi niso znana! Res da za to niso potrebna neka posebna znanja ampak kaj bi potem naredil če bi na vsakem desetem avtomobilu nekaj skuril? Nič, sam sebi bi šel v minus, zato pa se naj s tem ukvarjajo specializirani ljudje!

Lp

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Ne sep 16, 2007 6:30 pm

@caboose, sploh ne delaj tega. Eden se vozi po mb, al ga srečam čez dan al pa ponoči s takim pugijem pa kitom nažganim not, žge ko p*****a. Ne samo da blešči, še v zrak ma naštelane.

Ta kaj na tebe to leti, če si slučajno na tem forumu, nastavi si že enkrat tote žaromete pof... v pod. Na halogenkah nima folk levih luči tak v zrak, ko vidiš dostkrat, ko pa jih ma ta tip na peđoju.Tud levo v zrak. Vun bi mu jih ftrgal takemu pa mu jih v rit zarino da bi mu čez gobec posvetle. :evil: Ker zarad takih butlov folk govori okoli, kak vsi kiti bleščijo.

Pa enkrat si dajte v glavo zabit, najprej štalca, pol pa kravca..... nabavi žaromete z lečo, pol pa razmišlaj o kakem xenonu. :bonk

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Ne sep 16, 2007 7:03 pm

bravo lumpy, tko se govori! če že folk tlači xenon v lampe naj potem še vsaj malo naštela vse skup. js na poti od litije do lj vsak dan srečam par takih butalcev, ki me slepijo že sredi sončnega popoldneva. le kako šele ponoči sveti
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov