plinaš je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Z vsem se strinjam s tabo...! Problem je domet, ce imas visoko porabo oziroma zmogljiv avto.
Mi pa ni jasno, kater avto imas, da te pride montaza toliko? Verjetno redek primer....!

BMW 750i 5400ccm in V12. Cena zelo naraste zaradi števila valjev

Posteno !!!

ma to ti v srbiji tisti najboljši , najbolj izkušeni ter najbolj opevani monterji naredijo za 1467€ ....
je pa zanimivo da delaš tako malo kilometrov.... in seveda s tako nizko porabo tudi ...
Tole niti ni tako nizka poraba, kvecjemu normalna. Vec ko je relacij blizje je 10l/100km. Ljudje, to je mit da ce je motor V12, potem je pa poraba vsaj 50l/100km.
@mihaing: Pozdravljen BMW kolega
Ce je cena za tvojega res 3k € pol res ni neke hude racunice. Da se ti investicija vraca 3 leta je res prevec. Meni se bo povrnila investicija v plin pri enem avtu (A3) kot pri drugem avtu (7er) v priblizno letu dni, pa delam pri obeh avtih priblizno enako stevilo kilometrov kot ti.
EDIT: Aja saj res. Sem pozabil, zakaj sem pravzaprav prisel v to temo. A se kdo kaj ve o odpoklicu plinskih injetorjev pri Plineksu? Namrec meni so v petek zamenjali vse injektorje v Sedmici, saj naj bi bili iz slabe serije. Menda naj bi slo za 100+ menjav. A so koga od vas ze kontaktirali?