Že prej sem z njim dosegal porabo pod 5L/100km

Lupo je VW....VW-ji in nasplošno VAG-i pa so požeruhi. Še čipani žerejo več kot 5L.

B|ind je napisal/-a:King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Spodaj je moja povprečna poraba na relaciji Brežice-Krško-Ankaran-Krško-Brežice s tem, da sem med Brežicami in Krškim peljal po lokalni cesti, Krško-Ankaran-Krško pa po AC, vožnja na zgornjih mejah omejitev. Avto: Ford Focus, l.02, motor: 1.8 TDCi / 115KM, na michelin alpin a4, 195/60/15. BC je bil pred štartom resetiran.
Jest pa verjamem.
lp
Jaz pa ne.
TrijoAdijo je napisal/-a:1317kg![]()
Že prej sem z njim dosegal porabo pod 5L/100km![]()
Lupo je VW....VW-ji in nasplošno VAG-i pa so požeruhi. Še čipani žerejo več kot 5L.
MBtouran je napisal/-a:Vase porabe se super berejo dokler ne pogledas hitrosti - po ac 105-120km/h. Mislim da bi bilo bolj pregledno oz realno ce bi se pisala poraba pri hitrostih max dovoljene (ac 130, mesto 50,...)
MBtouran je napisal/-a:Vase porabe se super berejo dokler ne pogledas hitrosti - po ac 105-120km/h. Mislim da bi bilo bolj pregledno oz realno ce bi se pisala poraba pri hitrostih max dovoljene (ac 130, mesto 50,...)
peroRS je napisal/-a:Rad bi samo povedal, da je to stalno vsiljevanje da je samo hitrost 130kmh merodajna že mal tečno (po Črnokalskem klancu navzdol lahko voziš tudi 180kmh, pa bo poraba še vedno nizka).
Poleg tega pa če človk napiše porabo z ene relacije oz. enega tanka goriva to še ne pomeni, da ima vedno tako porabo.
Zato jaz vedno bluzim (pa se jih veliko z mano ne strinja), da je edina merodajna poraba, če jo podaš na neko večjo kilometrino skozi leta (npr. 50.000km ali več), ker s tem zajameš vse hitrosti, letne čase, najrazličnejše pogoje vožnje, tiščanje, varčno vožnjo itd.
peroRS je napisal/-a:Rad bi samo povedal, da je to stalno vsiljevanje da je samo hitrost 130kmh merodajna že mal tečno (po Črnokalskem klancu navzdol lahko voziš tudi 180kmh, pa bo poraba še vedno nizka).
Poleg tega pa če človk napiše porabo z ene relacije oz. enega tanka goriva to še ne pomeni, da ima vedno tako porabo.
Zato jaz vedno bluzim (pa se jih veliko z mano ne strinja), da je edina merodajna poraba, če jo podaš na neko večjo kilometrino skozi leta (npr. 50.000km ali več), ker s tem zajameš vse hitrosti, letne čase, najrazličnejše pogoje vožnje, tiščanje, varčno vožnjo itd.
MBtouran je napisal/-a:meni ni logicno da se pise poraba ac vozi se pa 105km/h.
peroRS je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:meni ni logicno da se pise poraba ac vozi se pa 105km/h.
hmm....si zihr, da živimo v isti državi?![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=bPXooE5ohOs
King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:1317kg![]()
Ma ta tvoj VAG.... Ne gre iz glave a ne?![]()
Ma lej tebi popije ford 3.8l men pa laguna pupca 3.4l....... To zato k nima 1317kg ampak 1300kg.
Pa ni nič predelana. aja pa še 16-ke mam gor.
![]()
![]()
lp
_furby_ je napisal/-a:ej B|ind, kdaj mi bos dal svojo rjo v roke, da vidimo kaj pravi, da to na hitro ocenim?
Povprečna poraba avtomobila: 9,59 l/100km
Število prevoženih kilometrov: 12.605,00 km
Poraba Super 100 pri družbi Petrol: 9,37 l/100km (št. zapisov: 15)
Poraba Super 100 pri družbi OMV: 9,85 l/100km (št. zapisov: 14)
TrijoAdijo je napisal/-a:King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:1317kg![]()
Ma ta tvoj VAG.... Ne gre iz glave a ne?![]()
Ma lej tebi popije ford 3.8l men pa laguna pupca 3.4l....... To zato k nima 1317kg ampak 1300kg.
Pa ni nič predelana. aja pa še 16-ke mam gor.
![]()
![]()
lp
A sem jest spraševal, kulk pol (g)Lupo pije?![]()
Pa glede na najino porabo, bi pričakoval, da se boš strinjal z mano glede VAG(ine).
![]()
nevermind je napisal/-a:Mat'r ste tečni s temi porabami...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov