Kritik je napisal/-a:Se opravičujem za off topic ampak:
Prosim ne odkrivat tople vode. Na suhi cesti globina profila ne igra vloge, na mokri pa, ker se vode ne da stiskati jo je treba umakniti izpod kolesa, kar pomeni da se jo izstisne pri straneh pnevmatike ven v sredini pa, kar jo je še ostalo, med profil, ki seveda mora bit primerno globok. Tem večja je hitrost tem hitreje je treba to delat in tem več vode mora pnevmatika "prečrpat" v istem času. Profil igra vlogo.
Meni je nekaj drugega zanimivo... ok, razumem da je recesija, pa da manjka denarja, ampak sej situacija tudi pred tem ni bila veliko boljša... gledam malo boljše avtomobile (Passati, A4, C klassa), pa imajo večninoma neke XY (NEXEN, TIGAR) gume gor, nekateri pa po možnosti še zimske (ponavadi Savine) sredi vročega poletja. Ne razumem, je bolje imeti večji avto pa malo šparat na vzdrževanju ali malo manjši pa tistega vzdrževat tako kot se spodobi?
On topic:
Vrnil sem se z dopusta, sicer samo z bližnje Hrvaške, pa me je groza kaj se počne tu na naših cestah... očitno smo Slovenci res narod, ki je bolan na živcih.
Lp
IcEm4n je napisal/-a:http://24ur.com/novice/slovenija/po-prehitevalnem-pasu-se-prehiteva.html
~toMmy~ je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:http://24ur.com/novice/slovenija/po-prehitevalnem-pasu-se-prehiteva.html
In kdaj bodo začeli to dejansko kaznovat, da narod neha množično srat po prehitevalnem pasu?!
Martiny je napisal/-a:Ena moja .... Vozim po cesti izven naselja, moja hitrost prilagojena razmeram na cesti, torej okoli 70km/h ... Na moji desni stranska cesta, opazim avto ki čaka da se bo vključil na glavno cesto ... Nakar, ko sem jaz par metrov pred to cesto, se baba zmešana odloči speljat in zavije LEVO!, brež žmigavca in mi preseka pot ... Jaz valda bremza do konca, se za par cm izognem trku, v jezi potrobim ... Ženska se pa mirno odpelje naprej, niti pogledala me ni, kaj šele da bi se opravičila ... Če bi jaz vozila par km/h hitreje ...![]()
north789 je napisal/-a:Včeraj se peljem proti primorski in se en teleban začne v tunelu mi limat na avto že tko peljem 10 km prehiter od dovoljene a on začne bledat nakar mu še jaz prižgem meglenke in on še dolge ....
abbe je napisal/-a:north789 je napisal/-a:Včeraj se peljem proti primorski in se en teleban začne v tunelu mi limat na avto že tko peljem 10 km prehiter od dovoljene a on začne bledat nakar mu še jaz prižgem meglenke in on še dolge ....
a si bil na prehitevalnem pasu?ce si bil pa se nisi umaknil potem je prou da ti je dolge nabu
north789 je napisal/-a:Pa če že jaz vozim 10 km preveč nevem v čem je problem da me mora on prehitet v tunelu sta bila pa samo dva pasova.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov