Jerry_ je napisal/-a:Zdravo.
Mene pa zanima zakaj se mi ko prižgem luči prižgejo halogenke in ko dam dolge se mi vžgejo xenon ? Imam pa h4 xenon kit...
Zdej...a sm jst narobe zvezu al je to s kitom kej narobe, če lahko kdo prosim pomaga
AndrejD je napisal/-a:abbe je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Ta list bi moral dobit ob nakupu ?
Ga nisi ?
kva teb ni jasno.pise na skatli only for off road use.se ne da homologirat xenona!!!
Se mi zdi da je nekdo pravil da ima certifikate...
Lumpy_ je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:abbe je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Ta list bi moral dobit ob nakupu ?
Ga nisi ?
kva teb ni jasno.pise na skatli only for off road use.se ne da homologirat xenona!!!
Se mi zdi da je nekdo pravil da ima certifikate...
Andrej, tisočkrat smo že predebatirali, da niti pomislit nemoreš na kako homologacijo, če nimaš pranja stekel in pa avtomatske regulacije višine snopa.![]()
To pa dvomim da je kdo dal si zmontirat, ki je nabavil pred tem kit. Itak pa je abbe napisal že kaj piše na škatli od kita.
Hondi je napisal/-a:Zanima me če kdo ve s kakšno napetostjo je krmiljen elektromagnet v H4 bixenon kitu, ki premakne žarnico?
torej 2 kabla služita napajanju same žarnice, ostala dva ki sta precej tanjša pa napajata elektromagnet - na kakšen način?
Hvala
PS:če ima kdo to slučajno vgrajeno, če bi mi pomeril, hvala
abbe je napisal/-a:Hondi je napisal/-a:Zanima me če kdo ve s kakšno napetostjo je krmiljen elektromagnet v H4 bixenon kitu, ki premakne žarnico?
torej 2 kabla služita napajanju same žarnice, ostala dva ki sta precej tanjša pa napajata elektromagnet - na kakšen način?
Hvala
PS:če ima kdo to slučajno vgrajeno, če bi mi pomeril, hvala
kar jest vem bixenon KIT nima nobenega magneta za premikat zarnco.ampak sta notr dve zarnce.
tut original bixenon ne premika zarnce ampak taslonko pred leco..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov