Joie de vivre! je napisal/-a:Prometne kazni sejejo strah?.. Ma dajte no... Strah seje atomsko orožje, gospodarska kriza, energetska negotovost, CO2, ne pa klinčeve prometne kazni...
Joie de vivre! je napisal/-a:Tisto "vmes" smo imeli, pa ni bilo nobenega rezultata.
Mene ni tega zakona nič strah, ker peljem največ 10+, ostali pa cvikajte, vaša izbira.
Sem prepričan, da se zakon pod novo vlado ne bo spreminjal.
seeman66 je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Tisto "vmes" smo imeli, pa ni bilo nobenega rezultata.
Mene ni tega zakona nič strah, ker peljem največ 10+, ostali pa cvikajte, vaša izbira.
..in ti se na omejitev 50 pelješ 60, prehiti te avto, ki ga pa policist ni uspel ustaviti iz takšnega ali drugačnega vzroka in ti porine laserček z hitrostjo onega avtomobila. Reakcija?
Joie de vivre! je napisal/-a:
..in na sopotnikovem sedežu zagleda plastično igračko, misleč da je prava pištola, in me gladko ustreli!..
Preveč gledate filme, prjatli.
Joie de vivre! je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Tisto "vmes" smo imeli, pa ni bilo nobenega rezultata.
..in ti se na omejitev 50 pelješ 60, prehiti te avto, ki ga pa policist ni uspel ustaviti iz takšnega ali drugačnega vzroka in ti porine laserček z hitrostjo onega avtomobila. Reakcija?
..in na sopotnikovem sedežu zagleda plastično igračko, misleč da je prava pištola, in me gladko ustreli!..
Preveč gledate filme, prjatli.
Joie de vivre! je napisal/-a:Ste še tako proti zakonu?
http://www.rtvslo.si/slovenija/lani-vel ... ani/212189
Tudi ministrica je utihnila.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov