tj4sh je napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj!
Tudi jaz sem se odločila, da dam predelati avto na plin. Glede na pridobljene informacije kolebam med Prins in Landi Renzo. Ima kdo izkušnje z obema? Je prvi toliko boljši, da opravičuje višjo ceno?
Hvala za informacije.
pinny je napisal/-a:Na tejle strani http://www.gas-tankstellen.de sem našel podatek da je cena plina na hrvaškem med prbližno 4,16 in 4,65kune za liter kar je od 0,56 do 0,63eur. Pa mi nekak kar ne gre v glavo da je tolk cenejši dol. V torek grem v Opatijo mal na urlaub, pa seveda pogledujem kje so pumpe dol, glede na to da je plin tolk cenejši in ker bom ravno dol, nebi blo butast kr dol tankat. Najbližja mi bo pumpa v Matulji-h
iziboy je napisal/-a:Kakšen avto in predvsem kakšen motor?
Frips je napisal/-a:OMV in INA 4.92, ina na AC zagreb-bregana 5.10 kn hmmmm
tj4sh je napisal/-a:iziboy je napisal/-a:Kakšen avto in predvsem kakšen motor?
Renault Laguna 1.6 letnik 1999
McBobo je napisal/-a:Ali se je sledeče že kdaj komu zgodilo? Napeljava je od Emmegas. Zdajle zjutraj pripeljem pred semafor, gledam v tastaturo od LPG in nič jasno. Namreč bila je čista tema; nobena lučka ni gorela (niti za količino plina v tanku, niti lučka za režim plin-bencin. Zdaj pa nisem siguren a je med tem časom ugasnil tudi avto ali šele potem, ko sem kljub temu, da nobena lučka ni gorela pritiskal na gumb na tastaturi? V glavnem, ugasnem kontakt in čez nekaj trenutkov dam spet kontakt s ključem in poizkusim zagnati mašino. Po cca. 4-5 sekund mi je uspelo, da sem lahko speljal; sem imel že občutek, da bom avto moral porivati. Mislim, da mu je nastala tema med avtomatskim preklopom iz bencina na plin, nisem pa siguren. Sedaj doma sem parkrat poizkusil prižgati mašino in je normalno priklopil na plin in tudi na bencin, ne da bi kaj tastatura ugasnila. Ko sem se peljal po avtocesti, me je celo pot stiskalo, če se mi kaj takega zgodi pri 140km/h.
janez007 je napisal/-a:Je že kdo imel sledeče težave?
Imam sistem G-1, leto in pol sedaj, kar naenkrat je začelo med vožnjo, kod da avto deluje po treh cilindrih, pa potem spet nekaj časa dobro, pa nato spet malo cukanja. Se ponavalja ves čas, čisto na random. Zjutraj sem opazil da sem se peljal približno 10km normalno, potem se je pa začelo. Danes sem malo prčkal pod havbo in ugotovil, da očitno MAP senzor od plinske inštalacije ne deluje pravilno, namreč če stisnem cev do filtra, bi moral sistem ob znižanem tlaku preklopiti na bencin, tako pa je motor crknil. Bi bilo možno, da je to povezano tudi z občasnim cukanjem in pomanjkanjem moči![]()
Nejko je napisal/-a:janez007 je napisal/-a:Je že kdo imel sledeče težave?
Imam sistem G-1, leto in pol sedaj, kar naenkrat je začelo med vožnjo, kod da avto deluje po treh cilindrih, pa potem spet nekaj časa dobro, pa nato spet malo cukanja. Se ponavalja ves čas, čisto na random. Zjutraj sem opazil da sem se peljal približno 10km normalno, potem se je pa začelo. Danes sem malo prčkal pod havbo in ugotovil, da očitno MAP senzor od plinske inštalacije ne deluje pravilno, namreč če stisnem cev do filtra, bi moral sistem ob znižanem tlaku preklopiti na bencin, tako pa je motor crknil. Bi bilo možno, da je to povezano tudi z občasnim cukanjem in pomanjkanjem moči![]()
Za kateri avto pa gre? ...predlagam, da pelješ avto na G-1 in naj uštimajo, kar je za uštimat...
Nejko je napisal/-a:janez007 je napisal/-a:Je že kdo imel sledeče težave?
Za kateri avto pa gre? ...predlagam, da pelješ avto na G-1 in naj uštimajo, kar je za uštimat...
janez007 je napisal/-a:Nejko je napisal/-a:janez007 je napisal/-a:Je že kdo imel sledeče težave?
Honda Accord 1.8
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov