MacTron je napisal/-a:torej obvescenost je lahko relativna
...ampak v elektronskih medijih definitivno ne prava to sem pa ze opisal v zgornjem postu...
sta se pred tem dve ogromni tabli. to je zadnji znak..
MacTron je napisal/-a:sicer ce pa procentualno pogledamo 240 kaznovanih italijanov... proti 20.000 + kateri so odsli cez
je kar majhen procent tistih, ki "niso obvesceni"
BBoss je napisal/-a:Hehe, Italijan je in bo ostal prevarant...vsi tele so prav dobro vedeli samo so upali, da se bodo zmuznili brez plačila. To počnejo pa samo zato ker se jim j**e za Slovenijo, ko pa jim na prste stopiš se pa jokajo kot tri letni otroci, ko jim na tla pade sladoled.
Predstavljite si kontra situacijo --- v Italiji bi lepo nate karabinjerje spustili z brzostrelkami pa ti ne bi niti na pamet padlo, da se spuščaš v debato tukaj smo pa daleč preveč prijazni do takih, ki poskušajo ogoljufati Slovenijo in s tem vse nas.
Haha, pa kake grožnje majo, da ne bo nikoli več sem prišel.... haha, to je smešno da se polulaš. Kot, da bomo zdaj pa na kolena padli pa ga prosili, da naj se še vedno pelje čez Slovenijo in svinja in da mu ni treba nič plačat.![]()
![]()
Me pa zanima nekaj drugega in sicer da vidimo kolk imajo naši vladajoči močno hrbtenico in a bodo popustili pod morebitnim Bruseljskim izsiljevanjem. Da jih vidimo, al bomo spet pokleknili kot hlapci... da vas vidim oblastniki, kolk vas je v hlačah.
esem je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:sicer ce pa procentualno pogledamo 240 kaznovanih italijanov... proti 20.000 + kateri so odsli cez
je kar majhen procent tistih, ki "niso obvesceni"24ur.com je napisal/-a:Večina tujcev se po naših cestah vozi brez vinjet,
MacTron je napisal/-a:esem: dobro ves na kaksno "vižo" sem to povedal...
Psepi je napisal/-a:Voith je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=klteYv1Uv9A
evo tkole pa indijska vinjeta zgleda
Norc Voith, kje ti najdeš te videje... hehe, čist zmeraj so ON topic samo bistvo videja je pa čisti OFFV glavnem z užitkom jih odpiram ker tale je bil res hud
Po forumu brska: berlonso in 4 gostov