Symon je napisal/-a:Da se še jaz postavim za braindamage in PeroRS-a. Če je kaj nadležno je to, da normalno prehitevaš ali pa voziš v koloni in ti na 200 ali več metrov že kak pezde blenda. Itak se vedno normalno umaknem, če me nekaj dohiti, če sem v koloni pa nima veze, če se mu umakneš ker bo tak pezde pol še celo kolono teroriziral. Je pa hecno, da so mi to do sedaj res blendali sami nemci, večinoma črni.
In, preden začnete pljuvati. Zadnjič mi je poblendal en v Mondeu že na daleč, ko sem se že umikal, je padel mimo in mi dal vse štiri utripalke v zahvalo.Vsaj ena lepa gesta.
Brain Damage je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Brain Damage je napisal/-a:Sploh ne gre za moj ego kot za princip. Kvečemu ima nabit ego nekdo, ki mi blenda in povzroča potencialno nevarnost na cesti. Ker je plačal več za avto še ne pomeni, da je nekaj več. Še ne pomeni, da se mu morajo avti umikat. Nima nobenega razloga, ker nisem v prekršku. Ne razumeš, da jaz ravnam v skladu z zakonom, medtem ko on ne?
To da mu spizdim mu pa zgolj dokažem, da bit on je precej enostavno in primitivno. Seveda se sam postavim v primitivn položaj ampak primitivni ljudje razumejo le primitivna dejanja, razlaganja.
Ali blendaš vozniku ki vozi 90km/h na regionalni cesti in si ti hitrejši? Najbrž ne, sicer spadaš v enako kategorijo kot zgoraj omenjeni posamezniki. In ne, nism polž na cesti, sploh na regionalkah vozim dinamično, vendar nobenega nisem prehitel na način da bi njega, sebe ali drugih udeležencev v prometu ogrožal.
si lepo napisal da se avtu ne umaknes ce ti poblenda veckrat!tko da..koliko on ogroza ostale z blendanjem jih tudi ti s tem da se ne umaknes ko mas priloznost za to,ker s tem hitrejsega oviras.tko da..ce se on hoce vozt po ac 160+ nisi ti pravi naslov da mu to preprcis,ne razumem pa kaj si hotel s tem povedat da pospesisi da mu pokazes da je lahko bit primitiven...ce nekdo hoce vozt hitree od mene nj kr vozi mene to ne moti,tebe ocitno moti da so tut hitrejsi na cesti...cena vozila pa kle nobene veze nima,razn ce gre teb v nos da si lah privosci drazji avto...in ocitno kle tici zajec.
p.s.kar se moje voznje tice ne blendam na regionalki,na ac najprej dam levi smernik,ce se ne umakne poblendam,ce se spet ne umakne ga prehitim po desni,ker si ne dovolim da bi mi nekdo ki ma kompleks,pa prevelik ego dviguje zivce.
Ne buč prodajat če ne veš o čem govoriš. Kaj ma veze moje finančno stanje. In ne, vrjemi da mi ni slabo v življenju kar se finančne plati tiče. Tega se zavedam, se o tem ne baham in tudi zafrustriran nism zarad tega, ker ima ded Passata jst pa Fiesto. Gre za princip. Zarad mene je lahko Ferrari italia za mano in bom še vedno prehitel znotraj omejitev.
Naj se umankem medtem ko prehitevam mi lahko signalizira le INTERVENTNO VOZILO. In še v tem primeru bi vidu prej, da se mi intervetno vozilo približuje in se prehitevanja ne bi lotil, če bi bil pa umes, bi pospešil in se varno umaknil. Očitno si te je zmotlo to, da pač mu dam vedet, da mi njegovo obnašanje na cesti ni okej. Nisem policaj, vendar jst mu povem da je nestrpno govedo na cesti. In imam vso pravno podlago za to. On pa nima ničesar, da upraviči njegovo dejanje.
Nekdo se je upičil v to da sem omenil Passata. Sej ne pravim da to počno vsi vozniki VW-ja oz. lastniki Passatov. Le večkrat se mi je Passat dobesedno nabil na rit. Fakat, ne greš mimo dokler jst ne prehitim na varn način tovornega vozila.
peroRS je napisal/-a:Mislim, da vsi malo pretiravate s temi napadi na @braindamage-a.
Lepo je napisal, da je šel prehitevat tovornjak in da se mu je MED PREHITEVANJEM (se pravi ko je bil vzporedno s tovornjakom) na rit nabil en drugi in mu MED PREHITEVANJEM začel blendat (večkratno, ne enkrat!).![]()
To gre tudi meni na k*****, pa verjetno še komu drugemu, čeprav nočete priznate, da nekdo blenda zadaj ko neumen, četudi imaš pred sabo kolono avtov in bi morda tudi sam rad vozil hitreje pa ne moreš ali pa greš prehitevat (včasih tudi s 150kmh) pa se vseeno najde nekdo, ki bi te najraje zrinil s ceste.
Steinkauz je napisal/-a:Po moji statistiki je takih, ki ti prletijo na avtocesti za rit in ti blendajo, pa ni važno če greš sam 160 in imaš desno promet in se ne morš tkoj umaknit, al pa če je kolona 80%+ BMW/AUDI
Kot bi reku clarkson, bunch of cocks
Če grem 160 in je desno kolona potem kdaj nalašč pobremzam na ene 130, da vidi moje lepe rdeče lučke, lepo počasi prehitim in se začnem umikat, tako da le rahlo nagnem volan.
Ko gre mimo ga pogledam levo in mu dam fucking i**** look
Če mi vozi zelo za ritjo, brez blendanja pa le pobremzam mal in hitro potem drži razdaljo.
Sam nikoli ne bledam/trobim, prehitevam po desni. Če kdo fura po prehitevalnem 120 pač vozim za njim, dokler se ne umakne in to je to.
Steinkauz je napisal/-a:Kaj s tem dosežem? Da drži varnostno razdaljo in da mogoče premisli, da si ne lasti ceste.
Pa ne pobremzam tko da stopim dofula na stopalko. Čist mal stisnem, da gorijo luči in da pade hitrost na 130 v parih sekundah.
abbe je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Mislim, da vsi malo pretiravate s temi napadi na @braindamage-a.
Lepo je napisal, da je šel prehitevat tovornjak in da se mu je MED PREHITEVANJEM (se pravi ko je bil vzporedno s tovornjakom) na rit nabil en drugi in mu MED PREHITEVANJEM začel blendat (večkratno, ne enkrat!).![]()
To gre tudi meni na k*****, pa verjetno še komu drugemu, čeprav nočete priznate, da nekdo blenda zadaj ko neumen, četudi imaš pred sabo kolono avtov in bi morda tudi sam rad vozil hitreje pa ne moreš ali pa greš prehitevat (včasih tudi s 150kmh) pa se vseeno najde nekdo, ki bi te najraje zrinil s ceste.
jst braindamage-a ne napadam nikakor.tut to kar si izpostavil sem v prvem postu lepo napisal da ne odobravam blendanja med prehievanjem ker se nimas km umaknt,mene bl moti njegova reakcija/obnasanje po zakljucku prehitevanja
zany je napisal/-a:pomoje je bolj zakompleksan narod tisti, ki se hitrejšemu nikakor noče umaknit(nikakor ne vidim razloga za to), saj je njegov problem če ga štopajo čez 100m, nekatere to tako zelo boli, da se morajo celo umaknit na desni pas.
~toMmy~ je napisal/-a:Enkrat je tako pred mano en temni A6 dohitel Twingota, ki je z dobrimi 130km/h popolnoma pravilno prehiteval in to prehitevanje sploh ni trajalo (pre)dolgo. Voznik A6 takoj Twingotu čisto na rit, uporabljal več svetlobnih signalov, se postavil levo čisto do ograje ipd. Ko se je Twingo odmaknil, je bila AC prosta in sem si malo "privoščil" tega nestrpnega voznika, za njim sem se namreč obnašal tako kot on za Twingotom.Kljub popolnoma praznem voznem pasu, se je še dalje vozil po prehitevalnem s polnim gasom, čeprav sem mu jasno nakazal (na tak način, kot ga očitno razume), naj se mi umakne. Na desni pas je šel edino ko sem nakazal prehitevanje po desni!
Ok ni najbolj pametno dejanje, ampak na tistem delu AC je bil komaj kak avto in s kolegom sva se pošteno nasmejala, ko sem takemu nestrpnežu pri 180 blendal, naj se mi že enkrat umanke!
joztom je napisal/-a:Kot sem že večkrat napisal sem imel dirkalnega Citroena s 3.0V24 motorjem. Vedno sem bil stranka takim mojstrom. Ko smo šli po izzivanju v pošten boj so imeli vedno surlo do tal in nobeden ni hotel prehiteti, ko sem nehal. Vleklo je pa od 140-240 zvezno in nenormalno. Včasih ti pa res ni žal za plačilo 2x-ne registracije in cestnine, pa čeprav je 100x prepovedano. Na Garminu imam za spomin 247km/h. Že kavbojci so s kojni dirkali.
Brain Damage je napisal/-a:BBoss; ne govorit neumnosti. Sem eden tistih, ki ustavlja vsakemu, ki čaka na prehodu. Za razliko od večine voznikov, vem kaj pomeni ''zadrga'' in spuščam ljudi in držim varnostno razdaljo tudi v koloni. Tako da prosim....zaključu z pretiravanjem.
Jerch_ je napisal/-a:in tudi zajbelj, če bi prebral zakon bi opazil, da ne napeljujem k agresivni vožnji in prehitevanju po desni, ampak želim počasi razjasniti in razsvetliti katerega izmed nas, da se vendarle da voziti kolikor toliko po pravilih oz. kot pravi furby, da bi bilo tistih dni, ko nekomu prekipi čim manj.
BBoss je napisal/-a:Še enkrat poudarjam... ne izzivajte kretenov, ker ne boste dosegli ničesar pozitivnega, lahko pa vam bo še želo žal, da ste hoteli nekoga "izobraževat".
X-Hair je napisal/-a:Prvi trije avtomobili iz spodnjega posnetka so od izleta na Vršič (da bo razumljivo) , ostalo sem pa tako dodal zraven, ker rabim še za ostale stvari.
http://www.youtube.com/watch?v=Gsg3UCLMIFk
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov