ojnica je napisal/-a:Na živce mi grejo majhni krožni z dvema pasovoma.
titanius je napisal/-a:Važno da Don blenda. Kako bi rad vozil pred tabo res, hitro bi izgubil živce. Prehitevat z manj kot 140.. Boš ti plačal kazni?
In pa oslovska: peljat najmanj 100 skozi cestninsko postajo. Ja upam, da te bodo kdaj dobili, čeprav ne privoščim nikomur. Omejitve so zato, da se jih vsaj delno drži, oz. če greš 5-10 čez ne bo nič narobe, ne pa 40 čez.
Ravno si opisal svoj ego in svojo osebnost v kratkem postu. Odlično sedi 5.
DonFilipo je napisal/-a:
In ne, ni bilo nobenega cinizma- rad vozim hitro in “zivo”. Sem bivsi voznik avto dirk ki ne dirka na cestah, a sem siguren in varen hiter voznik.
Tezko je bit hitr, a varen voznik. Za to je potrebno znanje in izkusnje. Vem da bi ti to rad disegel, a si se mlad in neizkusen ko mislis da te dve stvari ne gresta skupi. Poleg tega, iz lastnega neznanja in vaske omejenosti, sklepas da je hiter voznik tudi divjak!
DonFilipo je napisal/-a:DX5050 je napisal/-a:
Ahahahahahahahaha..... Tvoja zadnja dva posta v tej temi sta si precej nasprotujoča...
Drugače pa samo še tole: Za vsako rit šiba raste...in ni vrag da nebi ena tut za tvojo.
NI RES! Tezko je bit hitr, a varen voznik. Za to je potrebno znanje in izkusnje. Vem da bi ti to rad disegel, a si se mlad in neizkusen ko mislis da te dve stvari ne gresta skupi. Poleg tega, iz lastnega neznanja in vaske omejenosti, sklepas da je hiter voznik tudi divjak!
Rad bi te srecal na cesti. Take mam najrajs,
Če bi vsak voznik premogel malo, ampak res čisto malo več potrpljenja, bi bilo stanje na naših cestah mnogo boljše...
Dojemanje hitrosti je relativna stvar; za nekoga je 110 km/h po avtocesti prehitro, drugemu 150 km/h ne predstavlja težav.
motom je napisal/-a:Jao supermani... tudi za vas veljajo enaki fizikalni zakoni. Upam da bo le zvita plocevina, ko to spoznate.
V Ameriki so omejitve še nižje zato, ker je cesta javno dobro in namenjena uporabi tudi hendikepiranim.
Nestrpnost in jeza za volanom z leti pojenja, ko se zaveš, da tudi 80 letnik sme voziti, pač po svojih zmožnostih in to moramo vsi spoštovati in potrpeti.
DonFilipo je napisal/-a:80-letnik nima kej delati za volanom. Spostovanje, porpljenje, ali cloveske pravice - me ne briga. 80-letnik je kamikaza s svojimi cutili in refleksi, pa naj mi zamerijo vsi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov