killah bee je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Jest mislim, da bi morale bit kazni samo za stvari, ki jih pod nobenim pogojem pri nas ne moreš homologirat, ker ne grejo skozi zakon - recimo alu wing, neonke... ostalo pa opozorilo in zahteva po homologiranju.
![]()
![]()
![]()
sam problem je da nikjer ni napisano kaj lahko in kaj ne- nism sigurn
res pa bi bilo treba opozorilo , tako kot si gor napisu![]()
sam pri nas je glede homologacij kot v Texasu![]()
BTW: sem opazu da so ti vrnili nick![]()
![]()
damjan je napisal/-a:RJUHAR OPROSTI SM ALU WING SE DA HOMOLOMO.res pa je da sm za papir plačal 30k.rajš to kot pa da mi packi težijo.posluš pa zdj to foro.3 dni nazaj me fotr prosi če mu posodim avto do ljublane ker njegova nova honda stoji v garaži in je spedenana v nulo(čista).ok ni panike.prži ga on od cestninske v tepanjah 180km/h po avtocesti ko ga haltajo z lučkami. on se ustavi tip ga povpraša po prometni in vozniški vpraša zakaj tako hitro on se nekak izvleče da se mu mudi na seminar in tako ostane brez kazni.za homo lomo ga ni niti vprašal.pa mam gor alu wing,17 felge,lexus, spuščen......in kaj mu reče policaj???gospod lepe feltne mate.hvala in srečno vožnjo.fotr je str 53 in da so mene haltal bi me glih kastriral tam na licu mesta.jst sm iz črnomlja in so tud tle ful žežili.
![]()
killah bee je napisal/-a:Tilen` je napisal/-a: CIsto in edino prav. Kar ni testirano za nekaj, ne sodi na tehnicno IZPRAVNO vozilo.
pol pa naj zorganizirajo kader oz usposobijo svoje nesposobne ljudi , da bodo oni lahko naredili a test, ne da te jebejospapirji, jih maš , če ne se nimamo kej pogovarjat
dr alessio je napisal/-a:no bom jz zdj eno zgodbo povedu............
pred nedavnim je kolega dal na sprednjo hawbo uno varijanto kao tist za zrak k je iz plastike pa se samo gor nalima (pišuka se ne morm spomnt kako se ze rece)
no ja u glavnm sva sl pol z njemu na drinko (kavico) nakar naju ustavi policaj in uprasa ce ma homolomo za felge jasno jo je pokazov in hoce spet kops homolomo za spojlerje na caru in jih pravtako dobi potem pa rece kaj pa tist na spredni havbi a mas homolomo??
pa prav kolega dj ne tezit gospod policaj dejte vi rajs men povedat a mate vi homolomo za vase luci na strehi k baje je nimate................
in zgodilo se je oba sva bila odvedena na policijsko postajo zaradi zaljenja policista in morava placati kazen vsak 30.00sit................
potem pa jaz nebodiga len do bratranca ki dela na policiji powem vso zgodbo in se nama ta zadeva zavrze kot brezpredmetna !!!!!
in pol se neki zgodi................greva z avtom v kranj in ga pac tm pr policijski postaji pudtiva ko prideva cez kaki 2uri nazaj so bile preluknjane use stiri gume in za brisalcem listek na kateremu je pisalo ''se bomo ze srecali ce ne prej pa kje za cesto''
in kaj zdj nardit na postaji so rekl da je to neslana sala kakega prijatelja.............
ampak oba tocno veva kdo je bil..............dokazat pa nic ne moreva................
mislm teli mulci policaji to bi blo treba vse
Kaj a nimaš homolomo za to, si pa pogumen, da se okol vozš s takim avtom, jst sm homologiru čigumije v predalu, pa aja a ma kdo tuv za alpine radijo, rabm nujno, ker me je prjazn škif sam pobaral, da bo to treba zrihtat, zdj pa ne upam vn.Rippy je napisal/-a:Se strinjam da je to use čist u pizdi...po tej defeniciji zakona bi tud pol muhe pa zuzelke na predni maski pa hladilniku rabl homologirat ?!?!?pissez me off
Tilen` je napisal/-a:CIsto prav da komplicirajo za vse te zadeve.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov