Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Napisal/-a Alexx Če jan 13, 2005 9:30 pm

Ljudje, jaz pa le nekaj ne razumem.... :sadd S tem zakonom so večino folka tako zelo prestrašili, da boli...Danes se peljem pa našem novem odseku AC smer Brežice-NM...Ker sem vajen avtocest(predvsem dooooolgih nemških), sem nažgal avto na 130Km/h in lepo peljal...Vreme, da si boljšega ne moreš želeti...Sonce, jasno, toplo za ta letni čas...Cesta suha, ravna....A prehiteval sem vse živo kot, da se peljem najmanj 220km/h :bonk Pa da vidite s kakšnimi obrazi so me gledali, ko sem jih prehiteval... :DDD Pa kaj je s folkom? Pa saj hudiča se niso omejitve znižale....Če je nekje prej bilo 90 je še danes 90 in ne 50 kot se folk zdaj vozi....Vsako jutro, ko se vozim v službo doživljam travme....Pa kaj so vsem števci crknili? Ali pa je moj zanič.....Enostavno ne razumem, zakaj se je tako težko peljati vsaj 85 tam, kjer je 90 :ue ?
Vruuuuum

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Če jan 13, 2005 9:39 pm

Se strinjam. Vsak dan se vozim iz zirovnice v lj.. po AC okoli 130km/h... pa sem skoraj celo pot na prehitevalnem pasu.. 2much!!! alpa tko kj ze en pred mano napisou.. folk ne spremla omejitu..

cez brnik k se vozm.. to popizdis.. kj ze konc 60 folk se kr 6o fura naprej.. alpa mau mn.. men se pa na fax mudi.. vs ziucn zadej.. za popizdit!

sj okj.. nej kaznujejo "dirkace" ne pa da te jebajo ce peles 10km/h prevec izven naselja po ravni cesti..

da zaklucm... prevelike kazni so za miniaturne komaj omembe vredne prekrske.. za velike krsitve je pa prou da so vecje sankcije!
Lp, Gašper

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če jan 13, 2005 9:43 pm

tale zakon ve v p.... zdej bo še več ljudi zaspal za volanom zaradi počasne vožnje, ker se nč ne dogaja.
pa še nekj me zanima. ta zakon ki naj bi prišel v veljavo da mladi delajo izpit pri 16,5 let a je v veljavi al ne. zanima me če res do letnika 1989 lahko delajo pa starem.
lp

Uporabniški avatar
mihant
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a mihant Pe jan 14, 2005 12:47 am

vsak lahk voz po starem! sta dve opciji: 16,5 v avtošolo, 17 let pa do 18 let pa s spremljevalcem, pr 18 izpit pa pol uno odličnost pa varno vožnjo. al pa počakaš, 17,5 v avtošolo, 18 izpit pa še odličnost pa varna vožnja in basta!
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Pe jan 14, 2005 10:04 am

mene pa zanima glede muzke v avtu
policaj te bo ustavu če bo avto kao skaku.
pa kakor jst vem neboš dobu kazni zarad tega ker botš okolico, ampak zato ker ne morš bit pozorn na cesto (ne slišiš kaj se dogaja okrog tebe)
pa me zanima kakšna je razlika med mladim, ki posluša naglas musko in dedkom, ki že slabo sliši pa ma potihem musko noben ne ve kva se dogaja okrog njega, res pa je da lahko nekdo odloča o tem kolk sliši drug pač ne :?:
sam to je isto kot bi imeli verariji po mestu 80 km/h ker se pač ne da počas vozt oz se zlo težko :!:
lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe jan 14, 2005 12:57 pm

thja... jz se vsak dan vozim kranj - lj (center) uglavnem... ravnina proti jeprci
tud en ne upa prehtevat vsaj te dni nobedn... vsi 90
ja... hvala bogu za tempomat :)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov