Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 29, 2005 6:39 am

PiLLLe je napisal/-a:Matr niste resni. Ce ga drifta v rondoju nimas ti kj notr praskat k ma on prednost a vi to razumete Tisti ki je v rondoju ma prednost!
Mislm to kar vi pravte bi zgledal tkole. Vozm se po glavni cesti ti me izsils iz neprednostne in recs ja pelu se je hitr. Ja fak pametni pa ste. Rondo ni nc druzga kt navadna cesta sam da je pac v krogu. A je to tolk tezko razumet. Torej tisti ki je notr ma prednost.

Kar se pa tice norca pr norcu bos pa ti prvo defineru kaj je normalno pol pa kaj ni normalno pol pa kdo je norc kdo pa ne. K po tvoje je usak norc k voz 5km/h cez omejitev k pri menjavi pasov to stori v parih metrih ne pa kot nekateri izmed vas k to raztegnete cez npr celo lj obvoznco. Pa se bi lahko nastevu takih primerov.

Sam sj vete kako je to: tipicna fousarija- Ce jst tega nemorem ga bom pa spljuvu.

Pille rondoji niso za driftat ampak za vozit normalno po njih. Pripelješ not in greš na izbranem izvozu ven - brez da bi moral še tri odvečne kroge narest. :D

Domžalčan za driftat je cajt takrat, ko ni prometa dost na rondojih - sred belega dne ob polnem BTC-ju je pa mal kriza - folk je živčen pa te hiter en izsili in pol poči.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jul 29, 2005 6:41 am

PiLLLe je napisal/-a:Matr niste resni. Ce ga drifta v rondoju nimas ti kj notr praskat k ma on prednost a vi to razumete Tisti ki je v rondoju ma prednost!
Mislm to kar vi pravte bi zgledal tkole. Vozm se po glavni cesti ti me izsils iz neprednostne in recs ja pelu se je hitr. Ja fak pametni pa ste. Rondo ni nc druzga kt navadna cesta sam da je pac v krogu. A je to tolk tezko razumet. Torej tisti ki je notr ma prednost.

Kar se pa tice norca pr norcu bos pa ti prvo defineru kaj je normalno pol pa kaj ni normalno pol pa kdo je norc kdo pa ne. K po tvoje je usak norc k voz 5km/h cez omejitev k pri menjavi pasov to stori v parih metrih ne pa kot nekateri izmed vas k to raztegnete cez npr celo lj obvoznco. Pa se bi lahko nastevu takih primerov.

Sam sj vete kako je to: tipicna fousarija- Ce jst tega nemorem ga bom pa spljuvu.

Nimam bit kej fouš kot ti praviš. Kdo prav da tega ne morem oz. ne znam. Sam kretenska se mi zdi taka objestnost.
Ok no. Če se vam pa to zdi normalna vožnja pol pa nimam več besed res ne.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Pe jul 29, 2005 10:22 am

Mislm to kar vi pravte bi zgledal tkole. Vozm se po glavni cesti ti me izsils iz neprednostne in recs ja pelu se je hitr. Ja fak pametni pa ste. Rondo ni nc druzga kt navadna cesta sam da je pac v krogu. A je to tolk tezko razumet. Torej tisti ki je notr ma prednost

:bonk :bonk :bonk
Se pravi izvajanje brezpredmetnih krogov po rondoju je ena super stvar, me prav zanima kako bi zgledalo, če bi vsak šu za brezveze ene 3x okol :roll:

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Pe jul 29, 2005 10:24 am

nebivedu je napisal/-a:Domžalčan za driftat je cajt takrat, ko ni prometa dost na rondojih - sred belega dne ob polnem BTC-ju je pa mal kriza - folk je živčen pa te hiter en izsili in pol poči.

Nebivedu, morš vedt, da takrat ko je mal prometa ni zanimivo driftat - to morš počet tm ko je gužva, da te vsaj kdo vidi pa občuduje :lol:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe jul 29, 2005 11:08 am

Zzooommm je napisal/-a:
Se pravi izvajanje brezpredmetnih krogov po rondoju je ena super stvar, me prav zanima kako bi zgledalo, če bi vsak šu za brezveze ene 3x okol :roll:

Yo stari dj ti men povej kako je pol ce ni tko? V zakonu nikjer nepise da je prepovedan delat kroge. Pise pa da ma prednost tisti k je ze notr. Tko da lahk vi usi se napusite cesa tko je v zakonu pa vi jokite :P :D

BLaZZeD
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a BLaZZeD Pe jul 29, 2005 11:20 am

PiLLLe je napisal/-a:
Zzooommm je napisal/-a:

Yo stari dj ti men povej kako je pol ce ni tko? V zakonu nikjer nepise da je prepovedan delat kroge. Pise pa da ma prednost tisti k je ze notr. Tko da lahk vi usi se napusite cesa tko je v zakonu pa vi jokite :P :D

Ah Pillle vidim da si eden izmed tistih ki ne razumejo v čem je point rondojev..... ni čudno da se potem zastoji delajo na slovenskih rondojih (Tomačevo dam za primer)... v Evropi tega ne boš videl...
"Before you can manipulate the fears of others you must first master your own."

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Pe jul 29, 2005 11:46 am

hmmm...en nasvet nekaterim....takoj , ampak res takoj pod mrzu tuš al pa v kšn prostor s klimo :!:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Pe jul 29, 2005 11:59 am

PiLLLe je napisal/-a:Yo stari dj ti men povej kako je pol ce ni tko? V zakonu nikjer nepise da je prepovedan delat kroge. Pise pa da ma prednost tisti k je ze notr. Tko da lahk vi usi se napusite cesa tko je v zakonu pa vi jokite :P :D

V zakonu mimogrede pise tudi, da moras vozit defenzivno in z mislijo in upostevanjem na druge udelezence v prometu.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Pe jul 29, 2005 12:13 pm

Mislm fak, da ste tok delč pršli, da se pregovarjate o dirkanju za državno prvenstvo in pa ilegalcih, pa o ubogem domžalčanu, ki brez rondojev ne more...Kaj bi blo, če bi se u živo pogovarjal o tem?? Al bi bli usi tiho, pa nebi upu noben nobenemu nč rečt, al bi se pa stepl, pa skregal :D kar sicer dvomim, pomoje bi prva obveljala :D

Lol, pa sej se točno ve kaj se sme in kje se sme, pa ne zagovarjam ne enga ne druzga, sam kako je že naslov te teme???

Ok, ne tok resno uzet, sam u razmislek, k ste pošteno skrenil iz prvotne teme :D

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
Stuhec
Novinec

Kraj: M. Sobota

Napisal/-a Stuhec Pe jul 29, 2005 12:18 pm

_BiStRi_ je napisal/-a: sam kako je že naslov te teme???
Ok, ne tok resno uzet, sam u razmislek, k ste pošteno skrenil iz prvotne teme :D

L.p. Bistri...

pa res je, malo bo treba naslov pogledat ;)

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Pe jul 29, 2005 12:24 pm

pa kva vm je...a spet toplo vodo odkrivate!! pa a se niste dojel da vsak svoje nabija...eni pravte da je dovoljeno nabijat kroge u rondoju z driftom, eni da ne itd. Pa tko nikamor ne bomo prsli!!! drzte se teme al pa zaklente...

ontopic: tale fimcek pa ze veselo krozi po netu in po forumih, dobil sem celo 3 maile ze s temu filmckom :lol:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jul 29, 2005 12:25 pm

Ja vem da smo mal izšli iz teme. Sam kljub temu. Jaz sem skritiziral oboje. Policiste in Domžalčane. Ker si iskreno povedano oboji zaslužijo kritiko.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe jul 29, 2005 12:56 pm

nikjer ne piše da nesmeš narest treh krogov po rondoju, vendar nikjer ne piše da lahko driftaš
če je že hito speljevanje (gum zacviljo) prepovedano,
predvidevam da je tud driftanje

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Pe jul 29, 2005 1:29 pm

Glede na to, da ste ze cisto iz teme tudi ta vprasanje ne bo cisto off..

A mogoce kdo ve naslov tega komada k se zraven predvaja? ;)
Lp, Gašper

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jul 29, 2005 1:46 pm

Voziš se lahk naokrog. Če ti pa avto odnaša (beri drift) se pa šteje za neprilagojeno hitrost. Še kej? Tolk o prekrških.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Pe jul 29, 2005 3:28 pm

Hm, opažam, da je vedno več Provid na cestah, predvsem se beleži porast ilegalnih :lol:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe jul 29, 2005 4:07 pm

Hm okj naj policaj napise kazn za prehitro speljevanje pa naj napise kazn za neprilagojeno hitrost :) ampak bom na pritozbi napisu spelu nism ker sm se vozu :D pa kolko je po njegovem prilagojena hitrost :D kako me je zmeru kje je on vidu koliksna je moja hitrost..... :mrgreen:

Momci dejstvo je da ce ze po preprosti kmecki pameti pomislte da ce se kdo igra ga puste ne pa notr silt. sj ga bo po parih krogih minil :) al bo pa ze prej kaseru kazn.

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Pe jul 29, 2005 4:12 pm

BLaZZeD je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:
Zzooommm je napisal/-a:

Ah Pillle vidim da si eden izmed tistih ki ne razumejo v čem je point rondojev..... ni čudno da se potem zastoji delajo na slovenskih rondojih (Tomačevo dam za primer)... v Evropi tega ne boš videl...

Vidm da nimas pojma kaj pomeni evropa...pejt v pariz v kak rondo...ob taki uri ko je tut rondo tomacevo zabasan...

pa ne mi rect da nisi mislu tega...ker pariz je v evropi...no ja, al pa katerokoli drugo mesto z rondoji!!! Tomacevo ni nic proti evropskim rondojem...ki so precej vecji...pa se vseen zabaše...pa ne mi ugovarjat nazaj, ker prevec po evropi lutam...

@AIRbrush al kwa si...dej mal premisli preden pišeš, ker takih bedarij k jih pises ti...je pa že kriza...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jul 29, 2005 4:18 pm

PiLLLe je napisal/-a:Hm okj naj policaj napise kazn za prehitro speljevanje pa naj napise kazn za neprilagojeno hitrost :) ampak bom na pritozbi napisu spelu nism ker sm se vozu :D pa kolko je po njegovem prilagojena hitrost :D kako me je zmeru kje je on vidu koliksna je moja hitrost..... :mrgreen:

Momci dejstvo je da ce ze po preprosti kmecki pameti pomislte da ce se kdo igra ga puste ne pa notr silt. sj ga bo po parih krogih minil :) al bo pa ze prej kaseru kazn.

Dobr si preber člen ZVCP-1 ki govori o neprilagojeni hitrosti pa boš videl o čem je govora.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jul 29, 2005 4:19 pm

domzalcan21 je napisal/-a:
BLaZZeD je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:
Zzooommm je napisal/-a:

Vidm da nimas pojma kaj pomeni evropa...pejt v pariz v kak rondo...ob taki uri ko je tut rondo tomacevo zabasan...

pa ne mi rect da nisi mislu tega...ker pariz je v evropi...no ja, al pa katerokoli drugo mesto z rondoji!!! Tomacevo ni nic proti evropskim rondojem...ki so precej vecji...pa se vseen zabaše...pa ne mi ugovarjat nazaj, ker prevec po evropi lutam...

@AIRbrush al kwa si...dej mal premisli preden pišeš, ker takih bedarij k jih pises ti...je pa že kriza...

Hvala enako. Mogoče jih nekateri pišejo. Ti jih pa še po cesti zganjaš.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov