nebivedu je napisal/-a:Obvestila so bila pa tudi že po radiu, da tisti, ki nimate nujnih opravil ostanite doma. Večina jih tega seveda ni ubogala...
Ma na cesti smo tudi zaradi službenih dolžnosti! Vsaj nekateri!
combe je napisal/-a:jst sm takoj za to, da take zaposlijo, sam kdo jih bo pa plčal? no, pa smo spet pri denarju. Če bi pa zastonj delali, oz. kao za javno dobro, lahko pa tud sami grejo na cesto, pa kidajo, ni problem. ni tole vse tok enostavn, kt si eni zamišlajo. Un od kamionarjev je tud reku, "dejte nam, da plužmo ceste, boste vidl" al neki tazga. ok, ni problema, sam neki čez miljardo je u proračunu namenjenih za zimsko službo. pa zračunimo čist na hitr: 600 delavcev(kolikor jih je delalo, pa jih je več) krat 2000 sit/uro(bruto zihr je tok ali več, pa nočne pa...) krat recimo 50 ur(pa jih je vse skupi zihr več) = 60.000.000 sit. pol mamo pa recimo 200 strojev(raznoraznih) krat 6000 sit/uro (pa je več) krat 50 ur (pa jih je blo več)= 60.000.000 sit. to je skupi 120.000.000 sit brez soli pa peska. pa če računaš kubik peska je ne vem 3000 sit, edin sol pa ne vem kok je, pa še za pesek ne vem če je dost. pa če ma kdo podatek kok smo tega porabil, jst ga res nimam, bom se pa pozanimal, pa pomoje pridemo na ene 200.000.000 sit. to je bil samo ta vikend, pa rečmo še ene tri dni zravn ajde. Se pravi, da mamo cestne službe dnarja za šest takih vikendov al pa še manj, in to brez vsakodnevnih al pa nočnih posipavanj ko je cesta mokra pa zmrzne, pa jo je treba posut pa al pa posolit. sej nočem bit neki pametn al pa ns neki iz dreka vlečt, ampak tko je...na zalost. sej jst bi tud rajš vidu, da bi ble ceste lepo mokre, pa nč snega nikjer, sam to enostavno ne gre. po drugi strani pa jst osebno tud kamionarje razumem, da se jim gre za dobiček ane, ker če njemu kamion stoji dva dni na miru, ma glih tko zgubo, zato pa se tok pizdijo, pa krivdo na nas valijo, kao nesposobne cestarje. me zanima, kok dolg bi oni plužl za take pare, pa kako bi delal, da bi bla po celem dnevu pa celi noči sneženja ljubljana čista, z nič snega na cesti... ja itak, ne gre, pa obračej kakor hočeš, ne gre. če je pa 5 cm snega na cesti pa na pločniku, pa vemo ane? štala, gužva za popi...t, nimaš kam stopit, prekl... cestarji, pa bla bla bla...
ej, a ste vidl un posnetek iz švice? lih tko je bla zasnežena cesta, čist bela, pa nobene gužve, pa ališič prav, noben se ne prtožuje, na cesto grejo pr treh cm plužit, to gremo lohk tud mi, sam sm že prej napisu, da ne bomo nč naredl s tem, edin pluge polomil po teh luknjah, pa čist nč druzga.
ah dost je, ajde
_PaPy_ je napisal/-a:ceste so v pi... hahahahaa sam važn d ročna zopet poje
xandrej je napisal/-a:No če kdo misli, da bi lahko cestarji splužili vse ceste pri takem metežu snega ki pada potem tudi malo dihtunga spušča. Jaz ne razumem res je tudi, da vedno ni v najlepšem redu se pritožujejo najbolj tisti, ki se jim ne da zjutraj vstat 5 minut prej, si ščistit avto malo pokidat in se peljat v službo razmeram na cesti. To mi nikol nebo jasno. Najbolj se itak pizdijo blokarji, ko v življenju lopate niso vidli, kaj šele, da bi si ščistli okoli avtomobila na parkirnem prostoru. Pa tisi ki imajo 3 km do službe pa se morajo z avti peljat ker avtuobus jih ne pripelje do vrat ampak nimajo za skibucke... Sory samo če imaš 4 zimske gume pa če se peleješ normalno razmeram na cesti je to to. Danes če bi bil policaj bi stal na cesti pa vsakega z letnimi gumami ki ima ketne zaradi lepšega v prtljažniku openalil za 100 000 čukov pa še lopato bi mu dal v roke, da bi skidal 10 metrov pločnika.

xandrej je napisal/-a:No če kdo misli, da bi lahko cestarji splužili vse ceste pri takem metežu snega ki pada potem tudi malo dihtunga spušča. Jaz ne razumem res je tudi, da vedno ni v najlepšem redu se pritožujejo najbolj tisti, ki se jim ne da zjutraj vstat 5 minut prej, si ščistit avto malo pokidat in se peljat v službo razmeram na cesti. To mi nikol nebo jasno. Najbolj se itak pizdijo blokarji, ko v življenju lopate niso vidli, kaj šele, da bi si ščistli okoli avtomobila na parkirnem prostoru. Pa tisi ki imajo 3 km do službe pa se morajo z avti peljat ker avtuobus jih ne pripelje do vrat ampak nimajo za skibucke... Sory samo če imaš 4 zimske gume pa če se peleješ normalno razmeram na cesti je to to. Danes če bi bil policaj bi stal na cesti pa vsakega z letnimi gumami ki ima ketne zaradi lepšega v prtljažniku openalil za 100 000 čukov pa še lopato bi mu dal v roke, da bi skidal 10 metrov pločnika.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov