lp
William je napisal/-a:Men so pa tastari avto kupl, pa tut vse v zvezi z njim mi plačujejo. Pa tut povem to če me kdo vpraša, je pa res da me pol vsi zelo grdo gledajo.
Lahko pa za svoj primer povem, da je res da če si sam kupš al pa kej nardiš več pomen kokr pa če dobiš. Vsaj ni tok dolgčas.
nebivedu je napisal/-a:Sam sem imel možnost lansko leto kupit avto za 18 miljonov tolarjev, namesto škatlice s štirimi kolesi sem si kupil vikend 65kvadratnih metrov 30m stran od morja na otoku in ga sedaj oddajam po 40 eurov na dan. Za vsakdanjo vožnjo sem pa raje kupil avto za 300.000 sit, ki je sedaj vreden okoli 100.000 sit, če mu dam gume stran - z gumami pa 250.000.
ghostrider je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Sam sem imel možnost lansko leto kupit avto za 18 miljonov tolarjev, namesto škatlice s štirimi kolesi sem si kupil vikend 65kvadratnih metrov 30m stran od morja na otoku in ga sedaj oddajam po 40 eurov na dan. Za vsakdanjo vožnjo sem pa raje kupil avto za 300.000 sit, ki je sedaj vreden okoli 100.000 sit, če mu dam gume stran - z gumami pa 250.000.
Svaka čast! Pametno razmišljanje-redkost na tem forumu
nebivedu je napisal/-a:ghostrider je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Sam sem imel možnost lansko leto kupit avto za 18 miljonov tolarjev, namesto škatlice s štirimi kolesi sem si kupil vikend 65kvadratnih metrov 30m stran od morja na otoku in ga sedaj oddajam po 40 eurov na dan. Za vsakdanjo vožnjo sem pa raje kupil avto za 300.000 sit, ki je sedaj vreden okoli 100.000 sit, če mu dam gume stran - z gumami pa 250.000.
Svaka čast! Pametno razmišljanje-redkost na tem forumu
No da povem še eno dobro lastnost. Vikend sem kupoval aprila lansko leto, zgrajen do konca je bil 1.7. in takrat smo se vselili - dal sem 1500eurov za kvadratni meter. Danes je kvadratni meter vreden 2000 eurov(130.000eur)(kar pomeni da dobim za tisti vikend že 31 miljonov, dal sem pa zanj 18,7 miljona(77.000 eur)), v kratkem ko bodo hrvatje v EU bo vreden 4000 eurov(260.000eur)(kar pomeni, kar pomeni da bom lahko vikend prodal skor 3x dražje, kot sem ga kupil. Če bi pa kupil avto, bi pa v tem času zgubil vsaj 5 milionov na vrednosti in zato se mi zdi kupiti avto ki je vreden več kot 300.000 tolarjev čista izguba denarja, ker za 1.000.000 sit dobiš že okoli 4000kvadratnih metrov gozda, ki pa vedno dobiva na vrednosti, če ti pa zagusti in nimaš denarja, pa še vedno lahko par dreves podreš in prodaš les - za prvo silo se obnese.
dencor je napisal/-a:meni pa je dal prvi avto dedek pred 2 letama in sicer mečko c250TD letnik 1995 avto mel do letos januarja pa mel prometno avto je bil v glavnem totalka pol pa sn si sam kupo laguno grandtour letnik 2005 za 15000€ ampak šparo sn od 13 leta dale pa še delo prek študenta je neke naneslo, plus leto in pol v tujini sam je res to da če si sam kupiš dosti bol ceniš
lp denis
RKay je napisal/-a:Fantje ne se kregat. Fora je v tem da eni tastari dajo za avto, eni pa pač nočejo, pač hočejo da si denar sam zaslužiš. To je čist odvisn od tastarih in ne od nas! Recimo jst sm avto sam kupu in se bom verjetno postavu na stran, ki smo trdo delal za avto. Če bi mi ga pa stari kupil se ga pa sigurno nebi branil, tko k vsakdo od vas.
Tko je in tko bo ostal in se je zdj brezveze jajcat kdo ma prov k itaq noben nima.
LP, Klemen
P.S.: Aja pa brez zamere :P
NaceM je napisal/-a:RKay je napisal/-a:Fantje ne se kregat. Fora je v tem da eni tastari dajo za avto, eni pa pač nočejo, pač hočejo da si denar sam zaslužiš. To je čist odvisn od tastarih in ne od nas! Recimo jst sm avto sam kupu in se bom verjetno postavu na stran, ki smo trdo delal za avto. Če bi mi ga pa stari kupil se ga pa sigurno nebi branil, tko k vsakdo od vas.
Tko je in tko bo ostal in se je zdj brezveze jajcat kdo ma prov k itaq noben nima.
LP, Klemen
P.S.: Aja pa brez zamere :P
Fantje.. Boljš je, da si sam kupiš pošten avto, kot pa da od starih dobiš en razjeban avto, v katerega moraš vložit še več, kot je bil vreden. (Tako sem dobil jaz moj prvi avto.) Na koncu pa sem moral poslušat, kako so oni super, ker so mi avto dali.![]()
Sem pa imel srečo, da sem se tistega avta lahko lepo znebil (sosed ga je videl na dvorišču in me vprašal, če mu ga prodam, pa sem rekel - "pelji".)![]()
w!cked je napisal/-a:Izracun:
-Studio mesecno je z dodatkom : 400 EU x 2 = 800
-Benz servis : 1700 EU x 2 = 3400
-------------------------------------------------------------
Skupno 4200... +240 stp.. 4440...
Pa vrjetno se kako spletno stran nardim samostojno ce bom ujeu cajt z zdle garam k fukjen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov