TaDeK`` je napisal/-a:Sej avto na benzin tut lahko eksplodira!!
tank avtomobila je ojačan, pa tud če bođ vžigalco vrgu v tank ne bo nč...probi...jst sm že pa itaq sm vedu da ne bo nč, sam dokazat sm mogu kolegom

DonFilipo je napisal/-a:Ne dajte se zavesti kako je vse super, ker zgleda da ni. Ce bi bilo vse tako dobro, bi potem bilo vec serijskih avtov na plin. To je nateg in sama fusarija!
DonFilipo je napisal/-a:
Mater ste pametna mularija! Kdaj ste nazadnje vidli da je avto na bencin razneslo?! Vrjetno sploh ne kot v ameriskih filmih. Najhujse je da se vname.
Avti na plin pa radi pokajo.
Ne me jebat z takimi pametnimi. Cloveku je hauba odletela 20m! Seveda da je bencin vnetljiv, ampak so proizvajalci ze zelo dalec pri varnosti teh elementov, pri plinu pa je vse bolj v nesigurno!
Nihce me vec ne preprica da je plin varen!
Samotar je napisal/-a:Multipla je tut Bi-fuel.
Kdor danes trdi, da je plin nevarnješi od bencina je milo rečeno nerazgledan.
Nesreče se pa dogajajo. Ampak večinoma zaradi človeškega faktorja in ne zaradi tehnologije same.
Nixxon je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...vsekakor je to eden daleč najboljših posegov, ki sem jih opravil na svojem vozilu odkar ga imam ...
In kako se ti obnese? Predvsem me zanima koliko se poraba spremeni, napram bencinu, v praksi.
... imam porabo malo čez normalo - če ne stiskam po novem porabi avto 16 l če stisnem tudi 19 l če ne bi imel plina bi si ga moral enostavno izmisliti :P avto ima 40000 km z instalacijo brez pripomb ne gre sicer kot na benz(pri meni, ker sem tako nastavil !) lahko bi pa šlo tudi bolje, ker lahko povečaš pri plinu zelo enostavno dobavo in količino meni je dovolj da grem lahko normalno mogoče celo malo manj a precej ceneje ... vse deluje bp . bravo jazPero je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...vsekakor je to eden daleč najboljših posegov, ki sem jih opravil na svojem vozilu odkar ga imam ...
In kako se ti obnese? Predvsem me zanima koliko se poraba spremeni, napram bencinu, v praksi.
A lahko jaz ? Sem imel priliko lani peljat en avto na plin pa je bilo vsega skupaj par tisoč km, pa recimo pol leta...
Poraba je res malo večja (okoli 10%) pospeški in moč so praktično isti (pri 190 KM). Če se primerja cena plina in cena bencina, naj si pač vsak sam zračuna kdaj se mu splača. Za nekoga ki rabi velik avto je po moje to zelo dobra izbira.
mirovnik je napisal/-a:in zakaj potem prodajas audija max?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1332462
... Easy Jet nima računalnika preko lambde temveč samostojnega Autronica - zato pije kolikor nastaviš ... ima pa še en dozator preko vakuuma in Emulatorja, ki poveča tlak iz 0.5 na 0.7 bar za takrat, ko pospešuješ ali stiskaš ... da ni presuha mešanica ... starejši a meni boljši sistem ker kolegi so šli na evolviran sistem kot Princes ki gre preko lambde pa kolegu pije Peugeot 806 2.0 T 16 L. ... L.p. Madszitnik je napisal/-a:Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če kdo v okolici Ljubljane vgrajuje sisteme z vžigom na plin. (kot npr.: EasyJet)
Jat bi predelal avto zato, ker imam preveč lambda plinov in za kar je kriv računalnik. Pri plinu pa se vgradi računalnik zase, ki sam upravlja z lambda sondo---- tako vsaj sklepam.
LPS
poišči sebi najbližjega serviserja in naj ti spuca emulator, ker verjetno ni že dolgo nihče nič očistil pa imaš toliko zapacano da ti ne vleče skozi plina..skiper je napisal/-a:Hola!
Postal ponosni lastnik Golfa III kateri ima vgrajeno plinsko inštalcijo. Gre za inštalacije proizvajalca Sprint Gas, s katero imam sledečo težavo. Avto v nizkih obratih ne potegne oz. ne požre gasa (pri vožnji na plin) predvsem je to izrazito predno se motor segreje. Pri segretem je težava nekoliko manj opazna a še vedno prisotna. Kam na servis?
lp g.
... Pri nas so dobri monterji sistemov in tudi dobri sistemi na voljo za ugraditi ... ne vem zakaj bi šel brat na srbske strani nekaj, kar so se oni učili od nas in kar nas po tehnologiji ne dohaja ? Danilo Vrenjak iz Sečovelj in Robert Mavri iz Kopra sta dva izkušena serviserja in monterja plinskih instalacij na obali in verjamem, da tudi višje gor po Sloveniji je še kar nekaj mojstrov, ki to obvladajo ... Vsakemu zainteresiranemu, ki se mi je javil sem osebno pomagal do informacij - ki jih je potreboval vendar pri nas zaenkrat zelo malo ljudi sploh razmišlja o vgradnji plina - verjetno je temu krivo tako nepoznavanje tehnike pa tudi še vedno je izgleda dovolj denarja za bencin ... L.p. Madesem je napisal/-a:Tu je link (delujoč - iz ene druge teme na A.com-u o plinu) na srbski forum, kjer je verjetno največ in najbolj kvalitetno napisano o različnih sistemih za plin, izkušnjah itd
http://www.cannonballforums.se/index.ph ... 99ddc8f34d
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov