BojanI je napisal/-a:http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=31&article_id=13107041209014020&cid=102&pgn=1
Po pričevanju očividcev s kraja nesreče in neuradnih izjav policije je dečko v mercedesu zapustil lokal Zajček, po par sto metrih presegel hitrost 100km /h na cesti kjer je omejitev 50 km/h in na prehodu za pešče podrl kolesarko.
Naj ne omenjam, da praktično dnevno policijo obveščamo o nemogočih razmerah na tej cesti, da smo jim pred letom poslali dopis s podpisi stanovalcev o kritičnem in nevzdržnem stanju, vendar se do danes ni zgodilo nič.
Pravzaprav se je, nova smrtna žrtev, na tej cesti že tretja (3) v zadnjih par letih.
lp,Bojan
P.s. Skoraj sem pozabil povedat, da je dečko ob 5h popoldne tudi napihal !
Ni mi jasno kaj imajo policisti z doticno cesto?
Nazadnje ko sem bil v Slo. je bilo tako da policisti niso asfaltirali cest ali pa polagali lezecih policajev...
Za slabo stanje ceste je treba komu drugemu potrkat na vrata, ne pa policiste krivit.
Mimo grede, policistov v ljubjani je najmanj 200 premalo glede na kriminaliteto, zato bodimo fer in ne obdolzujmo vse povprek fantov ki so v vseh razmerah na cesti.
Ko pride do pizderije so prvi ki jih poklices, ko te ustavijo ker prehitro peljes so najslabsi na planetu...