Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kloner
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Kloner To jan 15, 2008 12:08 am

uh jaz sem pa imel pri testih zanimivo izkušnjo...en dan predtem smo imeli neki spoznavni večer v mbju...in malo smo ga tudi nagnili...kdaj sem prišel domov se več ne spomnim...samo vem, da sem mel naslednje jutro že rano teste...in šment na njih sn prisopihal v zadnji sekundi, ker sn malo zaspal...pri testih sem dal vse od sebe in ja....kljub temu sn imel zagovor...ampak mi je uspelo rešit v prvo:) pri vožnji pa ni bilo problemov..malo sreče sem edino mel, da je bilo te full snega pa še snežilo povrh...tak, da sem naredo vse v prvo...izpit pa dvignil 15.1.2003

fronc
Nov uporabnik

Napisal/-a fronc So jan 19, 2008 8:37 pm

sem ocenjevalec, kar zanimiva debata predvsem tam okrog Šilčkov žganja.

lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jan 19, 2008 8:39 pm

fronc je napisal/-a:sem ocenjevalec, kar zanimiva debata predvsem tam okrog Šilčkov žganja.

lp

:shock:

OFF: pa imamo ocenjevalca med nami ;)

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown So jan 19, 2008 8:46 pm

Zdaj bo moral vsak pihat pred vožnjo :P

fronc
Nov uporabnik

Napisal/-a fronc So jan 19, 2008 9:12 pm

ne se sekirat, tudi mi smo samo ljudje, z mislimi na lep popoldan ....

lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So jan 19, 2008 9:13 pm

fronc je napisal/-a:ne se sekirat, tudi mi smo samo ljudje, z mislimi na lep popoldan ....

lp

no no. da nebi zašli z teme, ta tema ima svoj namen in to je predstavitev svojih spominov ob opravljanju vozniškega izpita

fronc
Nov uporabnik

Napisal/-a fronc Ne jan 20, 2008 11:27 am

ja, ja delal 1987, s takim tovornjakom, da sva z inštruktorjem cel start sprej uporabila, predno sva tovornjak prižgala, za B dobil zraven.

Drugače pa padel na vožnji iz A kategorije, ker se nisem dobro razvrstil. Takrat 1985 si dobil v AŠ tablico L, ki si jo nataknil odzadaj na moped in vozil si se lahko kje si hotel. Ko si smatral da že nekaj veš, si se pač prijavil na izpit.
Ko sem prišel po padcu v AŠ, sem rekel, da sem padel, potem me je pa vodja vprašal, pa kaj ti nihče ni povedal kako se vozi - rekel sem ne.
No potem opravil v drugo brez problemov.

lp

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky Ne jan 20, 2008 12:14 pm

Testi v prvo brez najmanjše napakice (9.12.2004)
Vožnja brez napake v prvo, končau vožnjo po slabih 20 minutah (30.12.2004)
Izpit dvigniu 31.12.2004........
Drugače nekih posebnih spominov ni.......vse nornalno potekalo :D

bibek
Novinec

Napisal/-a bibek Ne jan 20, 2008 1:15 pm

Ko sem pisal pole-sem potem še dodatno dobil-tko da to potem naredu vse v prvo!
Vožnja pa tudi potekela brez težav-najbolj je vžgalo to da čisto na vsakem prehodu za pešče je bil vedno nekdo da se moral ustavit-vozil sem pa celih 40 min-edino kj bila napaka da sem moral malce popravit zadevico ko sem parkiral
Izpit pa naredu 29.1.2003 dvignil ga pa 30.1.2003 tko da bo ze kmal 5 let od kar ga imam uff kok mine...;)
Slika

TaStar
Nov uporabnik

Kraj: Loka

Napisal/-a TaStar Ne jan 20, 2008 1:16 pm

Jst sm mel pa 27 uro glavno, drgač pa naredu use v prvo. Takoj k sm naredu izpit pa je mt pršla po mene v domžale in pol sm jst vozu do ljubljane kjer sm plaču svoj prvi avto (kupu sm ga sam). Pa fora je bla k je mel inštruktor polota 1.9 SDI in sm se ga res navadu da nikamor ne gre, mt je mela pa takrat A3 2.0 TDI in k sva se v Lj peljala je res letel, mt pa skos DEJ BL POČAS!!! :P
TDI Power!!!

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R To jan 22, 2008 7:11 pm

evo, še čist frišno :yum
danes torej sem naredu izpit :D . šlo je v prvo s 17. uro, mel sem fenomenalnega inštruktorja (pavlič) z odličnim avtom (BMW 120D) in seveda malo prakse že prej :roll:
mal me je zajebavu (biu je dominik) zarad žmigavcev, ker sem jih po nepotrebnem dajal, mal sm zajebu pr obračanju, pa reku je da več previdnosti na cesti, sicer pa da se vidi da obvladam sam avto :rofl

no, važno da smo naredl :pivo
zdej pa gasa :vrum

lp

Andrew
Novinec

Napisal/-a Andrew To jan 22, 2008 7:26 pm

Jst ne bom nikol pozabil :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To jan 22, 2008 7:29 pm

Andrew je napisal/-a:Jst ne bom nikol pozabil :D

ne boš pozabil kaj :?: lahko seveda napišeš svoje spomine kot vsi ostali, če že pišeš v tej temi

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun To jan 22, 2008 7:32 pm

C4V4L13R: kwa, a so na izpitnih vožnjah tud bolonski proces usekal, da lohk tolk hmal nardiš?!?!? :lol:

drgač pa tkole: CPP u prvo, z eno napako
glavna vožnja pa prvič pri 24. urah, ko me je en zajebaval z najtežjimi možnimi varjantami (izvoz iz obvoznice na letališko, obračat na letališki - ko so iz useh izvozov obvezne smeri ravno v isto smer, etc.), vozil brez napake, dokler ni inštruktor pri obračanju na bremzo stisnu :g: ni blo potrebe po mojem mnenju
drugič pri 27. urah. vozil brez napake, inštruktor je biu pa tut mal bl človeški, edino kar sem mu zameril je to, da je blo pač vroče, in je zadnja okna dol dal - na obvoznici ga skor nism slišal, kje morm dol zapelat :roll:

izpit sm delal v lj, na roški pri svojih 18tih letih, naredil sem pa 3.5.2001. avto: beli polo 1.4

Uporabniški avatar
Avoid
Nov uporabnik

Napisal/-a Avoid To jan 22, 2008 8:20 pm

Jaz sem CPP naredil v prvo, mislim da brez napake. Vožnjo tudi v prvo, 26. ura je bila izpitna.

Delal sem pa pozimi in je noč pred tem nasulo snega, tako da so na izpitni dan bile slabo splužene ceste. Imel sem dve napaki, enkrat sem predolgo vozil s kratkimi lučmi, sem se čisto zamislil, druga napaka je pa bila, da sem šel z 2. prestavo v krožnega, ker en starček ni dal smernika ko je zavijal na izvoz pred mano (tipično), jaz pa sem še lezel in se mi ni zdelo potrebno menjat :P

Za A sem tudi naredil CPP v prvo in vožnjo v prvo. Tu sem pa imel edino napako, da sem na poligonu, ko sem delal osmice prvi krog stopil dol. Delal sem z Yamaha Virago (chopper), ki pa je zelo okornen motor če primerjam s športako. Za vožnjo po cesti me je pa ocenjevalec pohvalil :) Aja, naredil sem pa z 13. uro.
Every forgotten second is a past

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 To jan 22, 2008 8:42 pm

Jest sm mel pa na glavni vožnji prometno nesrečo. Nisem bil kriv,ampak me je nekdo izsilil. Avto je bil totaliziran. To je blo na rondoju tomačevo. Nobenmu ni bilo nič,ampak so me vseeno odpeljali z rešilcem. Seveda je bila vožnja neveljavna, na kar sem se pritožil in po zaslišanju komisije, so mi odobrili opravljen izpit,ker je vožnja že trajala ene 30 minut.

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn To jan 22, 2008 9:56 pm

Naredu z 19. uro. Porabu okol 100 k, vse v prvo. Za A delu trikrat pole, in glavno 2X. Zato sm pa za avto tok prej naredu :D sm mev znanje in izkušne ;) drugač pa sm za motor več zapravu k za avto. Moj namen je zdej nardit še za šlepar in enkrat za avtobus hočm met use poštmplan v knižici

Peki
Nov uporabnik

Napisal/-a Peki To jan 22, 2008 11:01 pm

No jz sm pa naredu izpit 9.11. 2004, mislm da je blo na pondelk u torek sm šel po izpit in isti dan skor povozu pešča ne po moji krivdi, 1 decembra pa sem že prevzel svoj prvi avto, ki ga mam še zdej.Inštruktor je bil 1a žajebancija čez celo vožnjo skos.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To jan 22, 2008 11:38 pm

pa da še js napišem, ker očitno še nisem :shock:
Vse v prvo, sem pa na izpitni vožnji enemu skor vrata voznikova "odnesel", ker je pol na pločniku pol na cesti parkiral inpol kr bum iz avta ven. Pa ena teta mi je skor ogledalo odnesla, šlo pa je tak tesno, da sem se ustavil pa še čist do robnika se ji umaknil. Delal sem pa na Ptuju, naredil pa z 31 al 32timi urami. 7.9.05. Torej še nekaj dni več kot pol leta, pa se končno rešim +20% zavarovanja :)
LP Rok

VasjaS
Nov uporabnik

Kraj: Vrtojba

Napisal/-a VasjaS Pe feb 15, 2008 1:00 pm

Naredu A in B kategorijo vse v prvo junija 1998!

Totalka po 14ih dneh :(

Če ne drugega se imam zdej za izkušenega :P
Jaz sem nezmotljiv! Enkrat sem mislu da sem se zmotil, ampak sem se motil!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov