Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Napisal/-a comfortably numb Če maj 21, 2009 12:35 pm

Mr_Jingles je napisal/-a:
Technologic je napisal/-a:pa še ko bremzam me ne lima skoz.

-sto ljudi sto čudi-

Jap, ravno če nisi pripet te lima naprej... :?

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- Če maj 21, 2009 12:51 pm

Vedno se privežem, pa naj sedim spredaj ali zadaj. To mi je povsem nekaj avtomatskega in sploh ne razmišljam o tem. Če nisem pripet se počutim prav čudno, nekako preveč "svobodno". :D

Lp

SuperSnake
Nov uporabnik

Napisal/-a SuperSnake Pe maj 22, 2009 3:40 pm

Blink-182- je napisal/-a:Vedno se privežem, pa naj sedim spredaj ali zadaj. To mi je povsem nekaj avtomatskega in sploh ne razmišljam o tem. Če nisem pripet se počutim prav čudno, nekako preveč "svobodno". :D

Lp

:con :con :con :con :con :con

Uporabniški avatar
ales66
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a ales66 Pe maj 22, 2009 10:03 pm

Vedno se pripenjam spredaj in zadaj.

Če se spomnite nesreče v kateri je umrla princesa Diana. Edini, ki je preživel, telesni stražar, ki je sedel spredaj na sovozniškem sedežu, je bil pripet.

Sicer pa med kolesarjenjem opazujem lokalne voznike v okolici LJ, konkretno Polhov gradec in okolica, nihče ni pripet, redki imajo prižgane luči, majhne otroke vozijo nepripete ali celo na prvem sedežu, torej slabše kot vrečo krompirja, ki jo dajo ponavadi zadaj v prtljažnik. Mularija se podi naokoli z mopedi, jasno brez čelad, enako otroci na biciklih. Nepripeti in brez luči vozijo tudi možakarji s klobuki v 4WD avtih pa sploh ni redko, da se vsake tolk časa kakšen skotali s ceste in umre pod avtom.

Pa mi smo v srednjem veku...

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Pe maj 22, 2009 10:13 pm

Blink-182- je napisal/-a:Vedno se privežem, pa naj sedim spredaj ali zadaj. To mi je povsem nekaj avtomatskega in sploh ne razmišljam o tem. Če nisem pripet se počutim prav čudno, nekako preveč "svobodno". :D

Lp

zadaj kokr kdaj, spredaj pa vedno...brez je res čist čuden filing...navada pač :)
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe maj 22, 2009 10:45 pm

Vedno in povsod, najbolj pa ne razumem starše, ki vozijo svoje otroke nepripete, takim bi bilo potrebno odvzemti otroke, ker se mi tamali res smislijo, da imajo tako neodgovorne predvsem pa nerazlgedane starše.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov