FBR je napisal/-a:Mi je enako ta petek skočil šlepar na prehitevalnega

... sem pomoje v rekordnem času pribremzal iz 135 kmh na 70 kmh... i****... pa je dal smerokaz, kar pa ni pomagalo, ker ga je dal bolj kot ne za okras ker ni niti pogledal če gre kdo za njim.
Tako je... to so egoisti. Če bi vsaj malo gledali okoli sebe kaj se dogaja in komu kdaj pa kdaj pomagali (pa čeprav samo tako, da jih spustijo predse) bi bilo marsikaj drugače. Pa smo spet pri kulturi.
Kamioni so itak klasa zase ... un ne bo šel kmalu bremzat, če mora nekaj prehiteti pred sabo, ampak bo dal žmigovc in na levi pas... si misli ... pa ti bremzaj za njim, k lažje k on. K kamion potem rabi naslednji kilometer, da spet pospeši na uno hitrost s ktero je prej peljal.
Čeprav moram rečt, da jst zelo redko opazim kakšnega kamijonarja me izsilit ... ponavadi so vedno neki čičoti v raznih "traktorjih", k jim je prodajalec prodal pravljice da ima avto tolk navora, da ne rabijo nič prestavljat, pol gre pa v peti al pa šesti prehitevat.

... al pa ženske v nekih avtih, ki komaj dosežejo hitrost omejitev na AC, tolk so švoh... ona pa še prehiteva v klanec po možnosti.
Jst dostikrat tudi spustim kakšno nebogljeno dušo v kolono, ki ne zna speljat z neprednostne ... sicer si s tem ponavadi naredim medvedjo uslugo, k jo moram pol prehitevat, k mečka pred mano.
No, na srečo mi ni problem pobrcat moje konjičke, da poskočijo mimo.

Pa še uživam v jezenju tečnob za mano, k se razburjajo kaj ustavljam in spuščam folk v kolono, k se pa njemu ful mudi.