Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če sep 02, 2010 10:12 pm

Groza, sploh to, da se mimo vozijo kot, da ni bilo nič... voznica je pač psihopat kot očitno desetine drugih, ki jih ni nič ganilo, da leži človek na cesti in se lepo odpeljejo naprej.

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če sep 02, 2010 10:15 pm

BBoss je napisal/-a:Groza, sploh to, da se mimo vozijo kot, da ni bilo nič... voznica je pač psihopat kot očitno desetine drugih, ki jih ni nič ganilo, da leži človek na cesti in se lepo odpeljejo naprej.

Voznica je bila drogirana in je ''ukradla'' očetu ključe in šla vozit. Tako da ni imel šans nažalost, lahko bi bil kdorkoli.

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Če sep 02, 2010 10:34 pm

http://www.delo.si/clanek/119844

Voznica je nadaljevala vožnjo s polno hitrostjo čez zelenico, preskočila Babino reko in pristala v grmovju pred bližnjo gostilno.

eUros
Nov uporabnik

Napisal/-a eUros Pe sep 03, 2010 7:15 am

BBS je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:Groza, sploh to, da se mimo vozijo kot, da ni bilo nič... voznica je pač psihopat kot očitno desetine drugih, ki jih ni nič ganilo, da leži človek na cesti in se lepo odpeljejo naprej.

Voznica je bila drogirana in je ''ukradla'' očetu ključe in šla vozit. Tako da ni imel šans nažalost, lahko bi bil kdorkoli.

Jp se strinjam .. ampak še dobro da ni prdivjala 2 sekundi prej :roll:

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Napisal/-a comfortably numb Pe sep 03, 2010 7:26 am

Vedno sem pazil na kolesarje in jih spoštoval, ampak zadnje čase so pa ratali teli tipčki s specialkami pravi frajerji v Ljubljani, ne vem kaj pravi zakon, ampak če je na pločniku kolesarska steza se mi zdi da mora vozit po njej, ne pa po voznem pasu meter in pol od roba. Včeraj en tip v rush hour po Tržaški lepo na izi, jest sem kolesar, živim zdravo. ko vas jeb* voznike. Pa se mi zdi da to počnejo bolj kot ne iz provokacije.

Hočem reči, če je še kdo to porajtal, ali sem to samo jaz?

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Pe sep 03, 2010 9:37 am

Malachi je napisal/-a:mislim, da ne provocirajo. Ker sam tudi kolesarim jih razumem zakaj ne po pločniku. Namreč precej mučno je vozit tam gor na daljše realcije, saj je vsakih 20m proga prekinjena kr je vmes cesta, pol pa te na tistih prehodih nabija. Kaj šele pri specialki, ki ma ozke gumice.

Že že ampak, če obstajajo pravila se jih moramo vsi držat (vozniki, pešci, kolesarji motoristi), ker verjetno bi ti tudi bentil, če bi recimo zaradi luknje na cesti voznik znižanega avta zapeljal na pločnik oziroma kolesarsko in bi se nato lepo vozil po njej. Izgovor bi pa imel, da ima tolk znižan avto, da čez luknje na cesti ne more peljat.

upam, da razumeš kaj sem hotel povedat in da to ni napad na kolesarje. ;)

Uporabniški avatar
northface
Nov uporabnik

Napisal/-a northface Pe sep 03, 2010 9:43 am

@comfortably numb: ja smo porajtal ja. Jaz sm mu potrobila pa ništa. Načeloma nikoli ne trobil kolesarjem (tudi sama kolesarim in vem kako je to, če moraš pač kdaj zavijugat), ampak uni včeraj ... Ne vem kaj majo eni v glavi res.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov