Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To sep 04, 2007 10:17 pm

da bi PRAVA policija naredila red??nismo proti naj ga naredi...samo ne na tak način da se bomo zaletavali med sabo.prej sm tudi prebral kakšne hitrosti..ok 50kmh.en gre čez rdečo npr z katrco ti se mu pa pr 50 zabiješ u bok z roll barom.psihopat.pol se bom jz vssedu v 40 tonskega šleperja se zabil v terenca ga 100m rinil pred sabo nazadnje ga bom pa zabil še u kandelbaer. ;)

tok vsi govorite da mormo oziroma morjo biti strpni v prometu...bod strpen pa počak vsazga pa tud če gre čez rdečo.sam seb škodi.če te hoče do izsilit bod strpen pa ga spust naprej.smo strpni ja ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To sep 04, 2007 10:22 pm

im nobody je napisal/-a:da bi PRAVA policija naredila red??nismo proti naj ga naredi...samo ne na tak način da se bomo zaletavali med sabo.prej sm tudi prebral kakšne hitrosti..ok 50kmh.en gre čez rdečo npr z katrco ti se mu pa pr 50 zabiješ u bok z roll barom.psihopat.pol se bom jz vssedu v 40 tonskega šleperja se zabil v terenca ga 100m rinil pred sabo nazadnje ga bom pa zabil še u kandelbaer. ;)

tok vsi govorite da mormo oziroma morjo biti strpni v prometu...bod strpen pa počak vsazga pa tud če gre čez rdečo.sam seb škodi.če te hoče do izsilit bod strpen pa ga spust naprej.smo strpni ja ;)

A še tebi z rdečo napišem, da boš razeumel, kaj se vam je na forumu sploh nardilo.

Ves tist sestavek je izmišljotina, ampak prišli smo do ugotovitve da;
Z razmerami na cestah niste zadovoljni.
S policijo niste zadovoljni.
S tem da bi kdo ceste v red spravil niste zadovoljni.

U bistvu niste z ničemer zadovoljni, ampak to pa zato ne, da lahko pol pi*dite po forumih kok je vse slabo, naredili pa nič nebi zato, da bi se razmere na cestah uredile.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To sep 04, 2007 10:26 pm

graf? :lol:

jaz mislim da dosti naredim, sem strpn in previden v prometu, vozim po omejitvah po ac max 130-140, ne jemlem prednosti. mi pa gre še vedno na bruhanje ko se spomnim na ta članek.
Zadnjič spremenil DaDek, dne To sep 04, 2007 10:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P To sep 04, 2007 10:27 pm

nebivedu je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:da bi PRAVA policija naredila red??nismo proti naj ga naredi...samo ne na tak način da se bomo zaletavali med sabo.prej sm tudi prebral kakšne hitrosti..ok 50kmh.en gre čez rdečo npr z katrco ti se mu pa pr 50 zabiješ u bok z roll barom.psihopat.pol se bom jz vssedu v 40 tonskega šleperja se zabil v terenca ga 100m rinil pred sabo nazadnje ga bom pa zabil še u kandelbaer. ;)

A še tebi z rdečo napišem, da boš razeumel, kaj se vam je na forumu sploh nardilo.

Ves tist sestavek je izmišljotina, ampak prišli smo do ugotovitve da;
Z razmerami na cestah niste zadovoljni.
S policijo niste zadovoljni.
S tem da bi kdo ceste v red spravil niste zadovoljni.

U bistvu niste z ničemer zadovoljni, ampak to pa zato ne, da lahko pol pi*dite po forumih kok je vse slabo, naredili pa nič nebi zato, da bi se razmere na cestah uredile.

Hja, potem če nekdo predlaga da bi se s sabo nosilo pištole in bi se ustrelilo vsakega, ki bi nekoga neupravičeno udaril in se večina s tem predlogom ne bi strinjala, bi to kar pomenilo da z nobenim predlogom niso zadovoljni? Heh, od kje take pobiraš :) Ravno en post pred tem ti je nekdo napisal da je ZA, vendar z drugačnimi metodami.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To sep 04, 2007 10:28 pm

nebivedu sem prebral in vem da je izmišljotina...dodal bi pa še da pomoje hoče vsak uredt razmere na cesti itd...na "človeški" način seveda.prvo kot prvo naj si vsak sam pr seb razčisti in pomete pred svojim pragom.(biti strpen in voziti po predpih).potem pa je na vrsti policija.za mene ni vredna nič u naši "veliki" sloveniji.nimajo pojma sam gnar vllečejo ker voziš 3kmh prehitr.pa ko jih rabiš jih ni. ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To sep 04, 2007 10:31 pm

@ nebivedu: Stari, dober si, da se ti da ubadat tukaj gor s temi debilkoti, ki ne da so samo nepismeni (ne znajo prebrati posta v celoti) ampak so zraven tudi zabiti ko šlepštange. :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 04, 2007 10:31 pm

Gre za večino, posamezniki se na cestah že dobro znajdemo, verjemi.

Če bi bilo karkoli za narest, bi bilo to, da bi že od vrtca naprej učili otroke bontona v prometu in bi pri 18ih, ko bi dobili izpit v roke, ostalo nekaj v glavi. Ampak to pomeni, da vsaj še eno generacijo tega ne bomo videli. Do takrat pa se bo treba znajti sam.

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P To sep 04, 2007 10:42 pm

_BANDIT_ je napisal/-a:@ nebivedu: Stari, dober si, da se ti da ubadat tukaj gor s temi debilkoti, ki ne da so samo nepismeni (ne znajo prebrati posta v celoti) ampak so zraven tudi zabiti ko šlepštange. :roll: :roll: :roll:

Kako kej projekt turbo katrca? :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 04, 2007 10:43 pm

Od kdaj ima pa bandit kej s katrcami?

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch To sep 04, 2007 10:46 pm

Odkar je ta članek pristen.

Drgač pa mate že počas dost te teme....
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To sep 04, 2007 10:55 pm

SVAKA ČAST ZA TA PRISPEVEK, smo/ste vidl kaki smo/ste vozniki seveda .... mislim pa da je že splošno znano da smo/ste nestrpni

kot sm prej povedu in nekateri že prej veliko prej, najprej počistite pred svojim pragom nato pa če boste imeli pravico še pred tujim

lp

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To sep 04, 2007 10:55 pm

Zanimiva raziskava ni kej.Tole bi ti lahko killah-ov migetajoči-pacifistično usmerjeni in predvsem nadležni bug povedal brez 10 strani klanfedranja.Nobenemu ni všeč nič, spremenili ne bi nič in vsi bi radi spremembe.Vat els is nju :lol:
Sicer pa zanimivo, da se še vedno ne pripenjaš kljub tako visoki kulturi vožnje.Sicer je pa to res stvar posameznika, ker betica je tvoja.
lp ;)

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P To sep 04, 2007 10:59 pm

nebivedu je napisal/-a:Od kdaj ima pa bandit kej s katrcami?

_BANDIT_ je napisal/-a:
mega_ne je napisal/-a:katra verjetno nima turbine zato nebi bilo efekta

A pol če hočem met blow-off, morm najprej dat gor turbino? A sploh kje prodajajo turbine za katro? :oops:

Zajbancija ;)

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To sep 04, 2007 11:05 pm

Ja kwa, a kej ni res al kaj? Katra turbo projekt stoji na mestu, ker nikjer ne morem kupit turbo kita za katro. Tukaj ni nobene laži. Če ti pa kej ni jasno, ti pa lahko pokažem sliko mojih dveh strojev: :lol: :lol:

Slika

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P To sep 04, 2007 11:10 pm

Ta desni ti bolj paše ;) :D

Uporabniški avatar
bivedu
Nov uporabnik

Napisal/-a bivedu To sep 04, 2007 11:25 pm

Otroci :roll:
RwD je ZaKoN

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Komentar avtorja

Napisal/-a Aichi To sep 04, 2007 11:38 pm

Presenečen sem nad temo o mojem uvodniku in burne odzive.

Danes sem bil z enim od teh "novih policajev" na kavici V BTC in mi je že pokazal sliko v telefonu in sobotno zgodbo v BTC v Lj. Stal je v križišču na koncu Letališke in zavijal levo proti Mostam (nasproti Avtohiša Moste - Opel), desno na špuri za naravnost mu je stal šmrkovc s črnim BMW-jem in mu je bilo takoj jasno, da bo igral asa in da bo sam izapdel bebec, ker že 5 minut stoji strpno v vrsti. Ko so potegnili je seveda dečko iz Štepanjca al tam nekje iz Sostrega, je bil mende, po gasu in po desni špuri mimo čez avtobusno, sam 3.0 D v Patrolu tud ni lih ovčka in sta šla vštric, omladinac na silo z avtobusne pred njega in zbremzal, ker je bla kolona, tale stric pa je sam mal bolj pozno stisnil bremzo. Na sliki ma un na stari trojki BMW havbo odzad na zadnji šipi gor. So prišli policaji čez 10 min, smrkovc je menda nekaj sikal, da se je un not zaleto, ta gospod, ki je čisto običajen in normalen človek in ima svojo firmo tu v Lj, je samo povedal, kaj se je zgodilo in policaji so unmu napisali sodnika in še celo morje od nevarne vožnje, izsiljevanja, naglega zaviranja ipd...Na koncu ej bil menda čisto presran, na začetku je pa tulo, da mu bo jebal mater in podobne.
Na Patrolu je zvit rollbar odspred desno, ki pa ga bo itak plačala zavarovalnica od tega z BMW-jem. Simpl. Je reko, ko so stali tam, da je un folk, ki je bil direkt za njim ploskal in se drl bravo skoz okno.

Lahko odpremo debato na temo, kaj je ta stric naredil narobe... Stal je v koloni, zavijal je levo, ker je nekdo izsiljeval, ni uspel zavreti. Po moje čisto brezmadežno :)

Skratka, če normalno čakaš v vrsti v križišču in se najdejo eni, za katere ne veljajo nobena moralna načela, potem imaš vsaj nekaj zadoščenja, to je pa moje mnenje. Sem bil v podobnih situacijah in vem da si lahko puliš lase, zato ker te je mama lepo vzgoijila. :D

Debatirala sva tud o ostalih zadevah in sicer okol teh kolesarjev in motoristov, je rekel, da kolesarjev niti v sanjah ne bo zbil, če se mu pa kdo po cesti po njegovem pasu pripelje nasproti, ga bo pač zaprl ob robnik, dokler se ne bo spokal s ceste.
Nekje vmes sem prebral tudi, da eni pravijo, da bodo zbijali skuteriste brez čelade... kar je seveda absurd. Povedal mi je veliko zgodb in mi je kristalno jasno, da če bo prišlo do česarkoli, bodo oni v vseh pogledih brez krivde. Nisem niti vedo, un ko ma Toyoto, je odvetnik, da tud če nagaziš na čefurja brez tablic na skuterju, pa nisi kriv, greš vseeno na sodišče, kjer šele sodišče odloči, da nisi kriv, do takrat si pa obdolžen poškodbe ipd... kar je seveda absurdno po svoje, zato bodo menda vsakega, ki bo zaradi objestnosti fasal, še civilno tožili za odškodnino, izgubljen čas ipd.

Moje mnenje je, da se zna nekaj takih primerov, kot je zgoraj navedeni, hitro razširit med unimi manj hrabrimi kaskaderji in bodo malo bolj previdni, kar je tudi njihov osnovni namen.

Ko bo zadeva bolj jasna, je obljubil tudi pomoč pri članku o teh dogajanjih, mislim da bo zelo zanimivo. BTW: mejl je bil poslan 26. avgusta, ta stric je pa naš bralec.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby To sep 04, 2007 11:44 pm

vse lepo in prav do prve smrtne žrtve, takrat bojo mislili

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Smrtne žrtve

Napisal/-a Aichi To sep 04, 2007 11:48 pm

TUd okol tega je bila debata z tem gospodom, dobro vedo, kje je meja in tega ne bodo počeli tam, kjer je možnost, da nastrada kaj drugega kot pleh. Skratka, po moji oceni človek z zelo jasnimi pogledi in moralnimi načeli. ALi kot je nekdo napisal prej, ne bodo več odgovarjali za velika j***a drugih. Razmisli, kdo leti v rdečo? tak ki misli, da bo itak un zabremzal in se ob tem počuti še velikega asa, ker je sam "zvit", ostali ki čakajo, pa cepci.

Moja izkušnja izpred par let je bila, da se je na Zaloški eden, takrat je bil še star prometni režim, zapeljal levo na obvoznico mimo kolone zihr ene 50 avtov, ki so čakali. Na njegovo žalost v tej prometni konici sva imela isto pot in po nekem čudežu je obtičal prav za mano, ko je igral asa 50 normalnim voznikom, njegova težava je bila, da sem se tisti hip odločil, da bom striktno spoštoval vsak prometni znak in omejitev, skupaj pa sva se peljala od Most do Planine pri Kranju eden za drugim. Po omejitvah, ko je bilo 50, sva peljala 50... Skratka, če bi ne prehiteval kolone in naladal na mene, ki sem bil ravno pri volji, bi bil po moje vsaj 15 minut prej v Kranju kot je dejansko bil.

Sicer pa, to kar se dogaja na slovenskih cestah in predvsem v Ljubljani, se strokovno imenuje "Road rage" in je hudo psihopatološko stanje in dokler se tega ne zavemo, se lahko za volanom kaj hitro spremenimo v žival.

BTW: mam občutek, da v tej temi sikajo prav taki, kot ta s črnim BMW-jem ali s preveč ega, da bi spoštovali prometne predpise.
Zadnjič spremenil Aichi, dne To sep 04, 2007 11:58 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P To sep 04, 2007 11:52 pm

Z zgornjim se pa popolnoma strinjam. V tem primeru ko nekdo prehiteva čez bus postajo, mi ni pa nič žal da je malo kasneje zabremzal :D
Čeprav sem proti takemu spravljanju na kolesarje in motoriste, bi blo tud za kakšne skuteriste treba kej uvest. Zadnjič v križišču zavijam desno, pa se spravi en na enem motorčku, neregistriran pa brez čelade seveda, me prehitevat po desni in isto zavija desno. Ja jebemu no, valda da ne upaš zavit v desno, da ne bi zbil tistega, pol pa bremzam z 2 tone+ avtom tja nekam v sred križišča da se 3je drugi userjejo ko letim proti njim. In če bi se zaletu v njih bi bil čisto sam kriv, tist na motorju je itak spizdil naprej.. Pol pa zgubiš bonus pa plačuj zavarovalnici še par let zarad enga dreka naželejanga z zlato ketno okol vratu..
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov