Debate, ki niso vezane na ostala področja...

krypton
Novinec

Napisal/-a krypton Sr sep 26, 2007 8:03 pm

Itak pa ste na tem forumu sami nestrpneži. vsi zakoni so dobri dokler ne najebete vi samo osebno, takrat pa je katastrofa. krivi so vsi policaji država, proizvajalci avtomobilov itd...

Ne krivi smo mi sami, za stanje kot je na cestah. Dokler boste vsi gledali druge in ne sebe, se bomo na cesti klali. Nesreče so in bodo ostale, treba jih le zreducirat.

Bedaki pa rstejo kot gobe po dežju

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: Bedarija

Napisal/-a BojanI Sr sep 26, 2007 8:08 pm

sergej je napisal/-a:in še nekaj naj bi še spuščali kriterije za vpis v šolo za policista Vsi pa vemo kakšna pooblastila imajo Tak da ne se čudit če počasi nebodo znali pozdravit!!!

Preden pljuvaš naokrog in kritiziraš kriterije mal preglej vsebino svojega posta in se vprašaj v katero šolo si sam hodil ??

lpB

P.s. Dogajanja pred R pa niti slučajno ne podpiram, kar ste iskali to ste dobili !!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr sep 26, 2007 8:15 pm

@krypton: seveda sami smo krivi za stanje na cestah to priznam, včasih tudi meni uide kak pogled in "skoraj" naredim neumnost tako kot danes zjutraj ko sem skoraj šel na cesto ne da bi pogledal levo ker sem preveč gledal "desno" no na srečo ni bilo nič za kar se tudi opravičiš tistemu kateremu si skoraj povzročil npr. nesrečo ipd.....

no dogajanja sama pred R so kvečjemu prinesla strošek R-u, zakaj? zaradi mnogih intervencijskih posredovanj ki so se na našo srečo dobro iztekla - brez poškodovanja lastnine R-a pa tudi smeti ki ostanejo po dragih na parkiriščih je obup ( sem že imel temo na odmetavanje smeti iz avtomobila in mislim da bi to spadalo tudi v tisto temo!) vrečk malo morje in od pijač embalaže.....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr sep 26, 2007 8:32 pm

@krypton
Zmotil si se, če misliš, da sem jaz dobil kako kazen v zadnjem času. Meni so zakoni, kakršni že so, čisto vredu in zadnjo kazen, ki sem jo moral plačat, ker sem bil res kriv, sem dobil ene 4 ali pa 5 let nazaj, bilo je pa zaradi tega, ker nisem bil prepasan. Zaradi hitrosti pa že dolgo časa nič. In zadnja kazen, na katero sem se pritožil pa je bila kaki 2 leti nazaj zaradi rondoja tomačevo - po pritožbi, da v rondo iz tomačevske strani ne moreš pripeljat po desnem pasu, kot mi je to trdil policist - so umaknili zahtevek za plačilo.

Tok o tem, da bi jaz rad norel ali se izživljal na cesti. Rad pa norim s terencem po terenu. Ampak tam je omejitev malo drugačna kot na cesti, pa ponavadi te stane v večji vrednosti kot preko 30 v naselju, plačaš jo pa za rezervne dele. Lahko pa kdaj prideš na kako tekmo za državno prvenstvo v offroadu, pa si tam pogledaš, kje in kako se nekateri znorimo, da nam potem tega ni treba na cesti početi.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr sep 26, 2007 9:47 pm

krypton je napisal/-a:Nebivedu

Ti maš pa res težave, če nimaš homologiranih naprav in obvezne opreme si v prekršku in nisi nedolžna žrtev.

Ti si sigurno človek brez greha, ki se ti vsakič ponovno dogaja krivica, ker imaš nonstop prav, in je vse razen tvojega pogleda na svet totalno narobe.

če sem ga prav razumel, nebivedu ni ciljal toliko na nehomologiranost delov temveč na željo policajev, da se napiše kazen tako ali drugače. Torej če so ugotovili, da so avto in vsi deli homologirani in nisi nič napihal, so se spravili nad prvo pomoč, koliko je stara, če imaš vse sponke itd. obenem pa so jih zmerjali z dirkači in kaj jaz vem čem. Zdaj pa mi povej če se ti nebi počutil vsaj malo jeznega če bi se vate tako zapičil policaj brez razloga in bi tudi potem, ko si mu dokazal, da je vozilo izpravno poskušal najti nekaj da bi ti naprtil? :roll:

p.s. daj povej mi (če te ne moti) koliko sponk imaš v kompletu prve pomoči in koliko je stara.
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Sr sep 26, 2007 9:58 pm

To je nekak tko kot kar ste volil ste pa dobil scena. Nismo vsi volil Janše pa smo ga dobil debila a kaj naj zdaj lahk se prtožujem in se ne bo nič zgodilo. Tukaj je isto , policaji so napisal neki kazni, folk bo se še naprej tam zbiral, še vedno bo isto folka z ne homologiranimi zadevami se naokrog , če mene vprašate ste nardil pol kurca. Jutr bo pa spet en 80 letnik furov po avtocesti po narobnem pasu pa mu bo 25letn prodajalec droge z m5 prletu nasprot 250 ker ga boli falus ker ma dnar. Policija je u kurcu in lovi samo tiste katerih se ne boji in pika..
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
_BlisteR_
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a _BlisteR_ Sr sep 26, 2007 10:10 pm

turbobitch je kr lepo napisu ja ;)

Kazni dvigujejo za prekrške v naselju mam pa občutek da se prave nesreče dogajajo vse drugje.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr sep 26, 2007 10:14 pm

cop1 je napisal/-a:Lumpy! Kdo ti je pa reku da si manj vreden, a se tko počutiš - si zakompleksan? Vidim da tvoj besednajk več besed kot 3, vmes pa je k..., ne prenese! Glede zadnjega tvojega stavka pa hvala enako... jaz se z ničemer ven ne mečem... to je očitno tvoj kompleks!

Kaj sem ti jaz slučajno napisal da sem manjvreden oz. da se počutim manjvrednega? Nisem zakompleksan ne. Ti pa se s takimi primitivnimi kot so dedek mraz, Božiček pa mogoče še kaki parkelj tud lahko malo zadržiš. Samo sem napisal kot že nekdo pred mano. Tak da ne napadaj me nekaj zdaj tu.

Pa z ničemer se nimam ven za metat pa se tud ne za razliko od tebe.

LP
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr sep 26, 2007 11:10 pm

krypton je napisal/-a:Nebivedu

Ti maš pa res težave, če nimaš homologiranih naprav in obvezne opreme si v prekršku in nisi nedolžna žrtev.

Ti si sigurno človek brez greha, ki se ti vsakič ponovno dogaja krivica, ker imaš nonstop prav, in je vse razen tvojega pogleda na svet totalno narobe.

Pa dobr ljudje mater kaj vam ni jasno. On nekaj razlaga vi pa kontra, dejstvo pa je da ima popolnoma prav. Sej poglejte poste cop1. Mislem smeeeh. Niso sposobni dobit enega ki nori in je nevaren meni, nebiveduju in tebi krypton. Ampak ti se ocitno bolj obremenjujes s tem, da ma en faking 16 na avtomobilu kot pa 15. Ja, je v prekrsku. Sam se ga jaz ne bojim, pa ce ima magar 35. Isti primer, ko dobis kazen v naselju za neverjetnih 54km/h. Pa cop1 ne se mi zdej prosim oglasit, da ni res. Hvala za razumevanje. Ja, tudi tukaj je v prekrsku s tistimi neverjetnimi 54km/h. Ampak jaz osebno se take osebe ne bojim. Bolj so problem tisti, ki imajo na stevcu 80km/h. Ampak sej cop1 itak ve kako to gre, priznal si pa ne bo, cepec.

Sedaj pa se kaksna je razlika, ce jaz v SLO zavijem desno v rdeco in ce to postorim v ZDA.

In se kaksna je razlika, ce ima en 16col namesto 15 :cry in kako je ce ima eden namesto 17, 24 v ZDA.

Slika

Slika

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Sr sep 26, 2007 11:21 pm

kaj nej recem Cop1 in ostali undercover policaji vebleni ste usak petek in soboto pred rutarja mi smo tam (tud pojutrisnem bomo) vi pa lohk tud pridete mim itak ne znate druzga pocet (da bi une drogerase pred Funom lovil ste preleni) mi pa k se ustavmo k date lucke smo pa cool ane takle mamo pa nix drugac ;) btw: bmw 120 D was je dobr nabrisu odpelu 3 kroge driftanja mim patrulje druga ga je lovila u rondju (opel astra) BENCINAR in pol se je odpelu vi pa KAO za njim hehehe sam ga niste strafl ;) al mate avte presvoh (100%) al pa ne znate pelat (tud v to ne dvomim) ;)

lep vecer al pa dan se naprej hehe
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če sep 27, 2007 6:04 am

X-Hair je napisal/-a:Sedaj pa se kaksna je razlika, ce jaz v SLO zavijem desno v rdeco in ce to postorim v ZDA.

Bom jst napisal, ker vidim da ostali ne vedo.

V ZDA lahko zaviješ desno čez rdečo luč, če je cesta prazna. Vendar, če povzročiš nesrečo, si avtomatsko kriv.

Pri nas pa dobiš avtomatsko kazen in odvzem izpita ,če si mladi voznik, drugače pa 9 pik.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če sep 27, 2007 6:07 am

=ZiAn= je napisal/-a:če sem ga prav razumel, nebivedu ni ciljal toliko na nehomologiranost delov temveč na željo policajev, da se napiše kazen tako ali drugače. Torej če so ugotovili, da so avto in vsi deli homologirani in nisi nič napihal, so se spravili nad prvo pomoč, koliko je stara, če imaš vse sponke itd. obenem pa so jih zmerjali z dirkači in kaj jaz vem čem. Zdaj pa mi povej če se ti nebi počutil vsaj malo jeznega če bi se vate tako zapičil policaj brez razloga in bi tudi potem, ko si mu dokazal, da je vozilo izpravno poskušal najti nekaj da bi ti naprtil? :roll:

Točno to. Treba je potalat kazni, pa tudi če jo dobi nedolžna oseba, samo da se v cajtngih potem bere, kok ljudi do ustavili in kok kazni potalal. Celo izjava policaja se je s tem ujemala; " Danes jih moramo čimveč dobit!".

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Kraj: Lovrenc na Pohorju

hallo

Napisal/-a sergej Če sep 27, 2007 7:20 am

Bojan!

Glej sej ne pisem kazni jaz itd.in ne upravljam dela policije, nerabim strokovnosti na področju, ki jih ima policist!!Če pa kaj ne napisem prav, pa sory nisem slavist!!
Ampak vsi vemo kak, je v realnosti!!! Žal!!
Aja pa EU je naredila raziskavo na področju varnosti prometne signalicacije,itd. IN KJE SMO NA ZADNJEM MESTU V EU!!

In kaj je stem jasno ni samo hitrost kriva marsikaj druga, samo sedaj DOKAZANO!!

Ampak žal niso to naši "strokovjaki" ugotovili!!!

Naši ultra Srokovnajki pravijo hitrost!!in samo hitrost!!

Aja rutar itd. pista pa bo!!veliko manj tega!!

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Če sep 27, 2007 9:39 am

Točno to. Treba je potalat kazni, pa tudi če jo dobi nedolžna oseba, samo da se v cajtngih potem bere, kok ljudi do ustavili in kok kazni potalal. Celo izjava policaja se je s tem ujemala; " Danes jih moramo čimveč dobit!".
Ja, ker gre jim samo za številke "ujetih" pa seveda za denar, ki ga pokasirajo.
Kako bi si drugače lahko razlagal mentalno bolno reakcijo policista, ki postane vidno slabe volje, če napihaš 0.0. Namesto da bi bil zadovoljen, da je čimveč voznikov treznih! Saj to je menda namen teh njihovih akcij, kajne? (seveda ne, namen je samo norma, kasiranje denarja pa da se komandir lahko pohvali pred svojimi šefi itd.)
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Kraj: Lovrenc na Pohorju

tako

Napisal/-a sergej Če sep 27, 2007 9:53 am

Ja to je to!!!!!!!!! in kje je srokovnost, profesionalnost!!
:?

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če sep 27, 2007 10:02 am

To bo pa cop1 razlozil :cry
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če sep 27, 2007 10:12 am

Ja žal je res tako kot praviš Sonic in tudi reakcija policista na tem forumu je pokazala, kako je užival pri maltretiranju drugih. Predlagam policajem, da jih naslednjič še s pendreki namlatite, to bo šele smeha in uživancije, a ne. ;)

Potem se pa čudijo kako slabo mnenje imajo ljudje o policajih. Pa tukaj niso ljudje čisto nič krivi ampak si je tako sranje policija sama nakopala, ker dokler bodo se do vsazga obnašali, da je nečesa kriv oziroma pristopali k postopkom z mislijo v glavi, da nihče ni nedolžen, ljudje policije ne bodo marali.

In ta racija pred Rutarjem in kasnejše izjave policije, da bodo nastopali z vsemi silami z razbitje d.r. je malodane smešna. Kot, da so dragarji najhujši kriminalni problem v Sloveniji. Upam namreč, da se bodo s takim entuzijazmom in tako silo spravili na prekrškarje, ki vsakodnevno ogrožajo vse okrog sebe in pa da bodo resnično ščitili državljane, da se ne bodo ponavljali razni primeri tipa Plut.

In končno upam, da bo nekdo razložil policiji zakaj sploh obstajajo in čemu so namenjeni ter, da inkasantska dejavnost načeloma ni v osnovnih zadolžitvah policaja.

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Če sep 27, 2007 10:24 am

BBoss je napisal/-a:
In končno upam, da bo nekdo razložil policiji zakaj sploh obstajajo in čemu so namenjeni ter, da inkasantska dejavnost načeloma ni v osnovnih zadolžitvah policaja.

Sanja svinja kukuruz :lol:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če sep 27, 2007 11:07 am

Js mam sam en precej nezapleten vprašanje:

A če en Bosanc nekoga oropa ali ubije, al je pol treba VSE Bosance polovit in jih pobit??

Pa da me nau kdo zarad kšnga rasizma jebal, sm dal sam primer.
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če sep 27, 2007 11:50 am

Pugi je napisal/-a:Js mam sam en precej nezapleten vprašanje:

A če en Bosanc nekoga oropa ali ubije, al je pol treba VSE Bosance polovit in jih pobit??

Pa da me nau kdo zarad kšnga rasizma jebal, sm dal sam primer.

hahahhaha :P :P :lol: :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov