sergej je napisal/-a:in še nekaj naj bi še spuščali kriterije za vpis v šolo za policista Vsi pa vemo kakšna pooblastila imajo Tak da ne se čudit če počasi nebodo znali pozdravit!!!
krypton je napisal/-a:Nebivedu
Ti maš pa res težave, če nimaš homologiranih naprav in obvezne opreme si v prekršku in nisi nedolžna žrtev.
Ti si sigurno človek brez greha, ki se ti vsakič ponovno dogaja krivica, ker imaš nonstop prav, in je vse razen tvojega pogleda na svet totalno narobe.
cop1 je napisal/-a:Lumpy! Kdo ti je pa reku da si manj vreden, a se tko počutiš - si zakompleksan? Vidim da tvoj besednajk več besed kot 3, vmes pa je k..., ne prenese! Glede zadnjega tvojega stavka pa hvala enako... jaz se z ničemer ven ne mečem... to je očitno tvoj kompleks!
krypton je napisal/-a:Nebivedu
Ti maš pa res težave, če nimaš homologiranih naprav in obvezne opreme si v prekršku in nisi nedolžna žrtev.
Ti si sigurno človek brez greha, ki se ti vsakič ponovno dogaja krivica, ker imaš nonstop prav, in je vse razen tvojega pogleda na svet totalno narobe.
X-Hair je napisal/-a:Sedaj pa se kaksna je razlika, ce jaz v SLO zavijem desno v rdeco in ce to postorim v ZDA.
=ZiAn= je napisal/-a:če sem ga prav razumel, nebivedu ni ciljal toliko na nehomologiranost delov temveč na željo policajev, da se napiše kazen tako ali drugače. Torej če so ugotovili, da so avto in vsi deli homologirani in nisi nič napihal, so se spravili nad prvo pomoč, koliko je stara, če imaš vse sponke itd. obenem pa so jih zmerjali z dirkači in kaj jaz vem čem. Zdaj pa mi povej če se ti nebi počutil vsaj malo jeznega če bi se vate tako zapičil policaj brez razloga in bi tudi potem, ko si mu dokazal, da je vozilo izpravno poskušal najti nekaj da bi ti naprtil?
Ja, ker gre jim samo za številke "ujetih" pa seveda za denar, ki ga pokasirajo.Točno to. Treba je potalat kazni, pa tudi če jo dobi nedolžna oseba, samo da se v cajtngih potem bere, kok ljudi do ustavili in kok kazni potalal. Celo izjava policaja se je s tem ujemala; " Danes jih moramo čimveč dobit!".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov