Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ali se diesel izplača imet?

da
120
61%
ne
61
31%
vseeno je
17
9%

Skupaj glasov : 198

Uporabniški avatar
Wakabayashi
Nov uporabnik

Napisal/-a Wakabayashi Sr jan 30, 2008 7:09 pm

Se strinjam s FBR-jem. Osebno se moram še navadit na dizla, ampak mi je prav všeč. Pa nimam neki majhen avto. Vsakmu je svoje všeč. Men je tako avto na dizel kot avto na bencin. Tako kot je FBR rekel, velik ljudi primerja avtomobile visokega razreda z avtomobili nizkega razreda.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jan 30, 2008 7:11 pm

cela poanta je v tem da diesel ni boljsi motor. je slabsi. ima vecje designflow-e in je z eno besedo SLABSI.

samo za to se gre.

ne recem vsakemu svoje in ekonomija je zelo pozitivna stvar, samo nemore pa nihce trditi da je jeklo žlahtnejša kovina od zlata in enako je pri primerjavi diesel vs bencinar.

skratka odgovor na uprasanje teme bi bil da se splaca imeti dizla, vendar za ceno voznih uzitkov in ekoloske katastrofe.

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Sr jan 30, 2008 7:23 pm

Voith je napisal/-a:cela poanta je v tem da diesel ni boljsi motor. je slabsi. ima vecje designflow-e in je z eno besedo SLABSI.

samo za to se gre.

ne recem vsakemu svoje in ekonomija je zelo pozitivna stvar, samo nemore pa nihce trditi da je jeklo žlahtnejša kovina od zlata in enako je pri primerjavi diesel vs bencinar.

skratka odgovor na uprasanje teme bi bil da se splaca imeti dizla, vendar za ceno voznih uzitkov in ekoloske katastrofe.

:roll: :roll:
Kakšno razmišljanaje. 100 ludi 100 čudi

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 Sr jan 30, 2008 7:24 pm

@ voith: Pa nism hotu komentirat take neumne teme,sam zdej k pa vidm,kaj ti pišeš, se pa ne morem zadržat. Morm ti povedat,da si eno teslo. To vprašanje = blond ali črna. Vsaka ma svoje pluse in minuse,baba je baba. Avto te pač pele,da ti ni treba peš. Ti pa v ene ekološke katastrofe rineš. Pa jeklo in zlato. Inteligenca k šus.
P.S: tvoj najljubši film je zihr Ameriška pita2.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr jan 30, 2008 7:35 pm

@Voith: sm šu še enkrat vse poste v tej temi brat,in vsak ki bo naredil isto ,bo skor zihr prišel do enakega zaključka kot jaz:
da še največje bedarije pišeš prav ti! :pray:
pa ok,naj ti bo,bencinarji so boljši ko dizli.upam da ti bo zdaj lažje pri srcu.

ne da se mi več,over and out! :roll:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jan 30, 2008 7:41 pm

Voith je napisal/-a:cela poanta je v tem da diesel ni boljsi motor. je slabsi. ima vecje designflow-e in je z eno besedo SLABSI.

samo za to se gre.

Ti in tvoji dizajnerski tokovi :lol:

Bi jih rad videl :roll: Edino kjer pa vidim te flaw-e je pa v tvojem tekstu in razmišljanju.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jan 30, 2008 7:51 pm

Voith je napisal/-a:cela poanta je v tem da diesel ni boljsi motor. je slabsi.

Naka :ne ....diesel JE BOLJŠI.... :P

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr jan 30, 2008 7:52 pm

voith vam hoce povedat da njegov 20 let star kvazi porsche boljsi od vseh dizlou,sam zato ker je bencinar.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Wakabayashi
Nov uporabnik

Napisal/-a Wakabayashi Sr jan 30, 2008 7:55 pm

Eh no comment. Če lahko vprašam, kateri avto pa voziš Voith.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jan 30, 2008 7:56 pm

Voith je napisal/-a:....celo atmosferski bencinar z isto prostornino kot TURBO dizl bo turbodizla pojedel za malco če bo le optimalen izkoristek.

Ne bo...ziher ne....smo testiral tole :D Bencinar (z cca. 700ccm več od dizla 55KM več od dizla in z dvemi cilindri več od dizla) in je ostal zadaj...ne velik...je pa...Aja...avta sta pa bila Ford Focus 1.8 TDCi 115KM in pa Ford Mondeo 2.5 V6 :D

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr jan 30, 2008 7:58 pm

Voith je napisal/-a:samo nemore pa nihce trditi da je jeklo žlahtnejša kovina od zlata in enako je pri primerjavi diesel vs bencinar.

Zato pa ne primerjaj tolk bencinarja pa dizla ampak svojega starega porša z novim poršom in starega dizla z novim pa se čudi kaj je bolše.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Sr jan 30, 2008 8:02 pm

kva je sploh fora da se govori ker je bolsi.naslov debate je ce se splaca met dizla.an?mi o tem ze par strani ne debatiramo.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jan 30, 2008 8:08 pm

abbe je napisal/-a:kva je sploh fora da se govori ker je bolsi.naslov debate je ce se splaca met dizla.an?mi o tem ze par strani ne debatiramo.

Točno tako.....

Meni se dizla splača imet....v vsakem pogledu....

LP!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jan 30, 2008 8:12 pm

heh zdj je ze kr moj vw tema debate :) no nj vs nikar to ne sekira kej prevec. sm pa zdj tut turbodizla kupu enga starga 18 let, da bom mal ropotal z njim in smrdel okol vogalov :D

ampak to ne pomen da zato ker mam turbodizla ga bom zdej zagovarjal do smrti in trdil da je boljsi od prefinjene mehanike.

pa to da je bencinar boljsi ni zrastl na mojem zeljniku, nobenga res pozeljivega diesel avta se nemorm spomnt zdele.. zakaj?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Sr jan 30, 2008 8:19 pm

Voith je napisal/-a:heh zdj je ze kr moj vw tema debate :) no nj vs nikar to ne sekira kej prevec. sm pa zdj tut turbodizla kupu enga starga 18 let, da bom mal ropotal z njim in smrdel okol vogalov :D

ampak to ne pomen da zato ker mam turbodizla ga bom zdej zagovarjal do smrti in trdil da je boljsi od prefinjene mehanike.

pa to da je bencinar boljsi ni zrastl na mojem zeljniku, nobenga res pozeljivega diesel avta se nemorm spomnt zdele.. zakaj?

zato ker si prevec zagledan v svojga porsche-ja.
drgac bi mi pa lah mau razlozu o tisi prefinjeni mehaniki ki jo omenjas ki nj je neb blo pr dizlih?
pa o designflowu bi tut lah kj povedau?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Eddis Sr jan 30, 2008 8:23 pm

Voith je napisal/-a:heh zdj je ze kr moj vw tema debate :) no nj vs nikar to ne sekira kej prevec. sm pa zdj tut turbodizla kupu enga starga 18 let, da bom mal ropotal z njim in smrdel okol vogalov :D

Ker očitno še nisi videl novega R8 6.0 TDI V12 :P
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jan 30, 2008 8:25 pm

designflaw. a bo zdj?

zagledan sem vanj ze od osnovne sole zato ker je zame mehanicni biser.
pa nism v svojega zagledan ampak v svoje porse. mnozina.

prefinjeno mehaniko najdes v sportnih avtomobilih najvisjega razreda kjer ni dizlov.

nekateri enostavno nemorte prebolt da je dizl inferioren bencinarju. in da ne govorim tega zato ker bi mel js bencinarja. cist istega mnenja bi bil tut ce bi mel sam kolo.
Zadnjič spremenil Voith, dne Sr jan 30, 2008 8:30 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jan 30, 2008 8:28 pm

No...zdej pa še pojasni, kakšna je te "prefinjena mehanika" v športnih avtomobilih najvišjega razreda?

LP!

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Sr jan 30, 2008 8:58 pm

Voith, ti res nisi ..... eh pozabi, malo manir ti pač manjka, pa tud to bi lahko vedel, da ni celemu svetu všeč točno to, kar je tebi všeč in da tud ni vse najboljše, kar je tebi všeč. Vidim, da maš že status mojster foruma, ampak če preberem tvoje poste samo v tej temi, ugotovim, da se najbolj splača JIH NE BRAT.
Manjka samo še tema, katere barve avto se bolj splača met.
Malo več uporabe pameti in kulture na tem forumu ne bi škodilo. Zato: moderatorji, dajte malo razmislt o tem.

P.S.
Kaj ko bi Voithu kupili en plato Tuš piva?
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jan 30, 2008 8:59 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:No...zdej pa še pojasni, kakšna je te "prefinjena mehanika" v športnih avtomobilih najvišjega razreda?

LP!

Slika

tole recimo

al pa karkol kar ma duso.

upam sam da audi v svoji ultimativni pameti nebo v ksnga lambota utaknu dizl masine in naredu blasfemijo totalno :D

ja ja sej sm k****n, priznam.

sam je zabavno a ni, takoj 500 postov :lol:
Zadnjič spremenil Voith, dne Sr jan 30, 2008 9:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov