Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sendx
Novinec

Kraj: Posavje - Dobova

Re: Izkušnje z avtoodpad feštajn

Napisal/-a Sendx To avg 02, 2011 1:51 pm

Kličem ga enkrat za cev iz turbota na IC 1.9 tdi 131, in mi reče da ma, 20e. Ok ga uprasam maš ziher ? da te nebom še enkrat prasu pol, če maš al ne. Ja ziher. grema s kolegom gor, prvo čakam 10 min da se kdo sploh javi tam, ok pride Samo mu rečem da sm ga klico za to pa to, in mi tip reče tam maš audija pa si poglej če ma gor. Pridem nazaj... ma to kar iščem ja. In mi pravi ja ok uzam si dol pa prit sem pol, aja? dej mi pol orodje če mislis tko.. pokliče delavca in mu pravi, pejt tam pa jim dej tisto cev dol, jo sname pridem do njega, in mi reče 40e. Mu dam 20 in mu rečem, tuk ko si preko po telefonu, ne pol ti jo pa nedam. mu dam še 20, no vidiš da maš, se obrnem pa grem.
Jaz sem tako bogat, da ne poližem pokrovčka od jogurta.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To avg 02, 2011 3:43 pm

J**e se njemu, pač dosti proda in konec. Sicer je problem vedeti kaj vse imaš gor tako, da tu ga razumem ampak cene ima včasih butasto visoke, odnos nikakav. Njega bi poslal na ekskurzijo na kak odpad v tujino, da se malo nauči reda, bontona, pa bi bil prav fejst dec. :lol:

Sam sem šel do njega po ene čeljusti za katere je seveda po telefonu trdil, da jih ima (tudi zbit avto je bil na avto.net). No potem ko sem prišel sem se najprej malo načakal (pa sneg je oreng padal, kdor je bil pri njemu ve kake klance ima do gor, eden pred menoj je zapeljal nekam v jarek). No potem je njegov delavec prinesel ene čeljusti s pestom, na amortizerju, vse skupaj, češ da je isto (Megane). Ampak tip pač ne ve vsega in sem mu lepo pomeril disk in rekel, da ima un model tam na parkingu drugačne (Megane Scenic 1,9-večje) in sva lepo odšraufala dol, sem plačal in adijo. Ker mu nonstop zvoni mi je samo to žal, da ko je rekel za kolk sva se zmenila po telefonu nisem rekel pol manj cene. =P
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

.Dk.
Nov uporabnik

Napisal/-a .Dk. Sr avg 03, 2011 11:45 am

brezveze pa se ubadate z njim ko jih je že tak dobo od enga pa to nič ne zaleže poznam pa dobre tri primere ko so kupli cel motor motor pa katastrofa menjat pa noče seveda :D do njega hodite samo po kakšne karoserijske dele ina mnajše stvari ki niso tako drage da nimate potem večjih izgub .. mene še do zaj ni nasral nič..

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Sr avg 03, 2011 6:04 pm

Zdajle šele videl to temo in se samo smejim jih dosti poznam ko jih je naj**** do kraja,še mene osebno je enkrt :lol:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
zx14
Nov uporabnik

Napisal/-a zx14 Po avg 08, 2011 12:49 pm

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Po avg 08, 2011 1:55 pm

zx14 je napisal/-a:Mogoče je pa tudi temu vozniku kombija Feštajn prodal rabljene zavore? :D

http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/na-tujem/lastnik-slovenskega-ferrarija-ziv-skode-le-za-tisocaka.html

Hehe, a je to njegov ferrari :twisted:

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL To avg 09, 2011 12:07 pm

ja k***, ne more se znebit aston martina, pa se bo raje ferrarija :D itak je to blo zanalašč naštiman, kok pa? pa škode nikakor ne more bit sam za jurja!

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To avg 09, 2011 12:35 pm

LukL je napisal/-a:ja k***, ne more se znebit aston martina, pa se bo raje ferrarija :D itak je to blo zanalašč naštiman, kok pa? pa škode nikakor ne more bit sam za jurja!

pa se oba brez bremz parkirana in v foli :roll:
turbo inside

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL To avg 09, 2011 6:23 pm

_furby_ je napisal/-a:
LukL je napisal/-a:ja k***, ne more se znebit aston martina, pa se bo raje ferrarija :D itak je to blo zanalašč naštiman, kok pa? pa škode nikakor ne more bit sam za jurja!

pa se oba brez bremz parkirana in v foli :roll:

sam mal jih je zajebal ko ni cel notr padu :D se vidi da ni blo veliko fizike v šoli... :twisted:

Uporabniški avatar
Juss11
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Juss11 Če avg 18, 2011 3:27 pm

hahahaha ki lih v ferarija od tolk avtov in tolk ceste, tam naprej pa je cesta ki gre mal v hribček.
Mislim takemu bi morali odvzet ferarija ne pa kasko odplačevat :D
Razbijem vse kar je na kolesih.

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Pe avg 19, 2011 10:06 am

Jaz pa ne razumem, da folk kar še hodi k njemu, pa tudi če jih je osebno nategnu, pa drugič spet k njemu.
Nekako ne razumem... :huh:

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Pe avg 19, 2011 1:17 pm

ker je edini pppppppppp ki ma to ka rabiš ponavadi.

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris So avg 20, 2011 10:24 pm

če me osebno nategne, mam raje da mi avto doma stoji kot da pustim kak eur ciganu, in če bi vsi tak delali bi se na začetku malo manj vozli :mrgreen: , kasneje pa takih in podobnih feštajnov nebi blo. the end

ArtisticStudio
Nov uporabnik

Kraj: Celje-Laško

Napisal/-a ArtisticStudio Ne avg 21, 2011 3:57 pm

z mano ima še danes dober odnos.Res pa je da se poznava še iz časov ko smo bili mladiči.:)
Seveda je pa postal zero požrešen...kaj češ več ko imaš več želiš...

Tako,da vam predlagam,da se najprej dobro pozanimate o delih in vsem ostalem,da vas ne bo nat....

lp

Jeff Williams
Nov uporabnik

Napisal/-a Jeff Williams Po avg 22, 2011 4:19 am

Hello,
Jaz sem nov tukaj, veseli, da se pridružijo tem forumu in vesel, da sva se spoznala sem, veselim se že nekaj navdiha in spoznavanje vse vas. :mrgreen: :mrgreen:
Let‘s cross the bridge when we come to it
Hogan|Scarpe Hogan

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po avg 22, 2011 6:49 am

Jeff Williams je napisal/-a:Hello,
Jaz sem nov tukaj, veseli, da se pridružijo tem forumu in vesel, da sva se spoznala sem, veselim se že nekaj navdiha in spoznavanje vse vas. :mrgreen: :mrgreen:

Mi bi bili pa bolj veseli, če bi šel ti kam drugam kot pa samo na google translate in potem postal nezaželene poste.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po avg 22, 2011 9:26 am

:bow :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

clio1
Nov uporabnik

Napisal/-a clio1 Če avg 25, 2011 5:42 pm

Žal je tako v naši ljubi Sloveniji.Eni služijo na račun drugih in guljufajo državo,nekateri morajo pa račune izdajat tudi če zastonj kaj naredijo.
Kdor je bil že v Jakišnici na Pagu pa ve, da ga je nemogoče parkirat tako, da ti ga lahko negdo" ponestreči " potisne v vodo !!
So pa vsi isti tudi na Viru ni nič boljši, sam da ti oni da včasih vsaj račun če mu zatežiš!

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Pe avg 26, 2011 7:22 am

...sem nekje na netu prebral da naj bi sam zrinil tistega ferrarija v vodo, da so CRO krimiči kao odkril to prevaro. Kombi pa rentan v SLO. ...sam ne najdem članka :roll:

Uporabniški avatar
samurainen
Nov uporabnik

Napisal/-a samurainen Sr sep 14, 2011 11:17 am

No naj še jaz na hitro opišem mojo izkušnjo.
Potreboval sem vetrobransko steklo za avtomobil,znanec mi je svetoval,naj pokličem omenjeni avtoodpad.Pokličem,vprašam za steklo,pravi,da imajo.Vprašam,če mi lahko rezervirajo in dobim odgovor,da imajo več takih stekel in da ni potrebno rezervirati.Odlično,odpravimo se po steklo.Pripeljemo se tja,povem zakaj smo prišli,in možakar nam odgovori,da naj počakamo 15 minut.Čakamo 15 minut,20 minut,pol ure nakar vprašam gospoda,kaj je s steklom.Odvrne,da ga fantje ravnokar dajejo dol iz enega avta in da bo kmalu.Med tem časom je gospod bil skos na telefonu,stranke so prihajale in odhajale mi pa še vedno čakali.Po eni uri čakanja zopet vprašam ali je vetrobransko steklo že pripravljeno,in spet mi odvrne,da bo čez 10 minut.Čez 15 minut pristopi gospod k nam in nam pove,da so med demontažo šipe iz avta razbili celo šipo drugih pa nima.Brez besed smo se vsedli v avto in se odpeljali.Ni se mi dalo zgubljati živcev.Vglavnem,mene nikoli več ne vidijo tam.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov