W|zz je napisal/-a:Ok, to je res da ne poznam natančnih okoliščin kako je bilo in če je s hitrostjo zapeljal v vodo potem verjetno res ni imel pojma kako se v takih situacijah obnaša. Če je bilo res ornk neurje, potem se seveda ni za igrat, oglasil sem se pa na začetku zato, ker vem da če bi sam imel tak avto, bi ga tudi želel sprobat, kje ima meje. Suv vem da nima ne vem kakšnih sposobnosti, pa vseeno...neke imeje ima in bi z veseljem se mal igral in probaval (v mejah normale seveda). Pa tudi se spomnim kakšno poldrugo desetletje nazaj, ko me je fotr okoli vozil in so bile isto poplave in je tukaj v novem polju (polje-sneberje) zalilo tisti podvoz in so ljudje vozil zgoraj po kolesarski stezi pa po pločniku pa obračali so gneča je bila, fotr je imel pa ta starega nissan patrola GR in sva lepo šla čez tisto vodo tam, brez problema. Zato razumem unega da je hotel probat
Terence ali suve se da sprobat meje, ampak kontrolirano. Mi ponavadi najdemo kako blatno luknjo in tam sprobavamo zadeve. Seveda vedno nas je več, da če en ostane nekje, ga drugi lahko ven spravimo.
Na žalost bo tega vedno manj, ker se pripravlja novi zakon, da se z vozilom ne boš smel vozit po terenu nikjer. NOčejo nas pa vključit zraven, da bi nam dali recimo kak del zemlje (ali pa bi ga sami kupili) in naredili nekaj takega

V takem parku lahko kontrolirano(pod nadzorom inštruktorjev) spobaš, koliko je sposoben tvoj avto. (Seveda noben od inšruktorjev ne bo rekel, da moraš s polnim šusom v vodo, ampak počasi in previdno).
Ko bo v sloveniji inteligenca prerasla stopnjo zmrzovalne skrinje, bodo tudi oblasti zlezle čez stopnjo kamnite žlice in bomo počasi lahko imeli kak tak offroad center (v katerem se boš lahko naučil vseh varnih navodil za vožnjo po terenu) in kak večji del naravnega okolja, kjer se bo možno voziti (kjer pa boš vse to lahko sprobal, brez da te bi lovili policaji), takrat bo šele zanimivo. Danes se nas žalost lahko voziš samo po gozdnih cestah, če pa zapelješ izven nje si pa že v prekršku.