Sika je napisal/-a:hmmmm, danes bil prica skorajsnemu trcenju v celno, frajer mimo mene 120, v nepregleden ovinek sel prehitevat enega z prikolico...jaz ne wem, kak je z tisto a3-ko prisel mimo, ni mi jasno, vem samo da je oni z prikolico zapeljal cisto na bankino, pa komaj potem prikolico vlovil, mislim katastrofa, potem pa mi mladi vse krivi, daj daj...
bil sem pa 100% da bo pocilo, pa hvalabogu da ni, ker ne vem kaj bi ostalo od njih. Vsaj en ma varuha z seboj.
kolesar je napisal/-a:Sika je napisal/-a:hmmmm, danes bil prica skorajsnemu trcenju v celno, frajer mimo mene 120, v nepregleden ovinek sel prehitevat enega z prikolico...jaz ne wem, kak je z tisto a3-ko prisel mimo, ni mi jasno, vem samo da je oni z prikolico zapeljal cisto na bankino, pa komaj potem prikolico vlovil, mislim katastrofa, potem pa mi mladi vse krivi, daj daj...
bil sem pa 100% da bo pocilo, pa hvalabogu da ni, ker ne vem kaj bi ostalo od njih. Vsaj en ma varuha z seboj.
tfinta je da take izuči šele ko je prepozo, ko poči, ornk..
dominic je napisal/-a:standard...hehe, se mi je zgodlo, ko sem se pelo na morje, pa ko sem sel nazaj...pa ni vrag, vleko se je majn kot 130km/h zadaj so mi bili ze ostali v riti, toliko da bi smuknil na desni pas pa nazaj na levega mi ni dopuscal promet na desnem...in lej ga frajerja, pol pa le vidim, potegnem mimo, tip pa brez smerokaza na desni vozni pas...hvala bogu da je se bil odstavni...pa vse se dozivi...
kot pravim, res se marsi kateri tukaj od nas pelje malo vec, 140km/h do 150km/h...pa tudi vec na trenutke...vrjamete ali ne, bolj se je treba bati zasanjanih voznikov, ki se peljejo cca. 120km/h in mislijo da so "varni", ter nikome nista, ne gledajo nazaj, ne dajejo smerokazov...nic, od nic...jaz ker bom pa smuknil mimo...bo se pa stavek glasil takole..."mama, si vidla kak se ga prineso, bemti divjaki, take bi vse strpal v zapor"...malo sale, vendar je res...
lp, dominic...
folcer je napisal/-a:zadnjič sem videl na križišču, kjer je bila zelena so se pripeljali trije avtomobili, ki so zavijali levo, ampak dva sta lahko čakala v sredini, za tretjega pa ni bilo prostora, zato se je tretji ustavil kar na prehodu za pešce. Do tu vse OK, samo problem je nastal, ko tista dva spredaj nista mogla zaradi prometa naravnost zaviti levo, tako da je bila prej rdeča in pešci so imeli zeleno, a tretji je bil pa na prehodu.
Seveda, na koncu so vsi trije zavili levo, kljub rdeči, saj križišče je potrebno izprazniti. Lahko v takem primeru zapelješ in ustaviš na prehodu za pešce?
Energetik81 je napisal/-a:folcer je napisal/-a:zadnjič sem videl na križišču, kjer je bila zelena so se pripeljali trije avtomobili, ki so zavijali levo, ampak dva sta lahko čakala v sredini, za tretjega pa ni bilo prostora, zato se je tretji ustavil kar na prehodu za pešce. Do tu vse OK, samo problem je nastal, ko tista dva spredaj nista mogla zaradi prometa naravnost zaviti levo, tako da je bila prej rdeča in pešci so imeli zeleno, a tretji je bil pa na prehodu.
Seveda, na koncu so vsi trije zavili levo, kljub rdeči, saj križišče je potrebno izprazniti. Lahko v takem primeru zapelješ in ustaviš na prehodu za pešce?
Tako početje je postalo zgleda nacionalni šport. Vsako jutro na VSAKEM križišču vidim paciente, ki zapeljejo v križišče, čeprav se že na daleč vidi, da ga ne bodo izpraznili pred svojo rdečo.![]()
In tako čepijo na sredi križišča, zapirajo pot vse ostalim, čeprav bi lahko tisto minuto čakali lepo za semaforjem, omogočili ostalim prehod skozi križišče in hkrati nič izgubili. Ampak ne, treba je z glavo skoz zid!![]()
Na srečo grem v službo z biciklom in se nekako privijugam skozi čakajoče paciente..
NejcZ je napisal/-a:Mene sam preseneča kak se upajo nekateri tovornjakarji in vozniki avtobusov furat... še takrat ko sem se v šolo fural, omejitev praktično niso poznali, niti naselij, ničesar... majo j***aPa tut takle k kdaj slučajno pridem kakemu za rit in vozim približno po omejitvah(pač 10km/h gor/dol) mi takoj uide daleč daleč naprej....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov