Uživaž že ja, jaz tud. Samo moremo si pa priznat, da pa je to zlo tvegano in precej neverno.
Če čist logično študiramo, a je normalno, da se pelješ v snegu 80-90km/h - isto kot sredi poletja v suhi cesti?
Meni se tudi dopade malo pritisnat v takem, samo če pa bi šlo slučajno kaj narobe pa lahko še samo zaropoče. Prideš v ovinek, ko ni samo sneg, ampak je spodaj prilično gladko, kaj češ naredit na 5m široki cesti, na kateri je še nasprotni promet? Če je prazno, da se bolj v notranjost ovinka postaviš še mogoče nekak gre, če pa ne, lahko pa samo brišeš

Samo, če je vse to na ravnini ni problem, pač bolj počasi pa je, če se je pa treba po bregu dol spustit, med ovinki

, tisto je pa hudič.
Tak primer sem mel včeraj, lepo v drugi brez gasa navzdol, šlo je ene 30km/h, potem pa, ko sem začutil, da pod kolesi ni vse v najlepšem redu, hoče pred ovinkom to hitrost obdržat, da mi ne bi dvigovalo obratov, na rahlo pobožam bremzo, potem je pa hudič, kolesa začnejo blokirat, avto ti še pospeši, ovinek pa vedno bližje

Na srečo v ovinku cesta ni bila ledena in kolesa so prijela.
Jaz mam kar strah pred takimi spusti, ko sploh ne veš kaj te čaka, ali je led ali ne. Ko pa se enkrat spustiš dol pa tako ni vrnitve nazaj.