tabletten je napisal/-a:Daedalus saj se strinjam skoraj popolnoma s tabo. Ampak vzel si moje trditve iz konteksta in se zdaj malo čudno vse bere sem še sam moral večkrat prebrat kaj sem sploh napisal in kako si repliciral. Ostale trditve si ponovil za mano. Pa o tistem medvedu, ki verjetno tistih kosti sploh lovil ne bi.
Še 1x povemSeveda lahko crkne moja presoja in lepo je če jo esp popravi zaradi tega ga tudi 100% podpiram (čeprav moraš že kar konkretno srat po cesti da te razmeče do te mere da mora esp reševati, biti totalno nezbran in v svojem svetu ali pa se voziti na 20 let starih gumah, s centimetrskim luftom v rokah fedrih - takim je itak treba izpite pobrat). Na olju in ledu te pa noben esp ne reši. Vse kar imam proti je to da se preveč zanašate na to. Še v reklamah je na koncu zaslediti kot da ima nek kangoo z esp-jem lego tako da se sploh razbiti ne morš z njim pa ni zdaj fora v tem kako slab je šele brez njega. POTUHA. Nekaj jih celo poznam ki ga še raje v ovinek pritisnejo sej bo esp zbremzal. Tukaj pa vaša presoja zataji na polni črti.
Pa ne bi zdaj še o supermanu ker se je moral preobleči da je lahko letel.
![]()
pa lp
Hehe.

Na drugi odstavek pa povem to: Tudi na olju in ledu te do nekih hitrosti lahko reši, če vprašaš mene (ki sem laik). Izkušenj s teh podlag nimam, smo pa šli s kolegom po popolnoma zasneženi cesti (steptan sneg-zelo spolzek), in se je rabil trudit z ročno, da je lahko šel počez. In tisto, kar naštevaš da mora bit narobe, je tudi malce pretirano.

PS: Jaz vozim avto brez ESP-ja. Vendar tudi če bi ga imel, mi ne bi niti na pamet prišlo, da bi izzival in iskal meje. Not worth it at all!
EDIT: Aja, pa še to (sem imel namen prej napisat pa sem pozabil). Stric se je cca. 10 let nazaj ubil z avtom. Ovinek, ki ga je zelo dobro poznal, je najverjetneje zvozil tako kot ponavadi, a ga je presenetil pesek na cesti (baje je prišel tja s kesona od kamiona/traktorja). Najprej ga je zaneslo v smer ovinka, nato v kontra smer ko je avto poizkušal ulovit, in nato je priletel v nasproti vozeč kombi ravno s svojimi vrati (torej skoraj bočno). Avto je bil Audi A4. In prepričan sem, da bi ga ESP rešil. Mislim, da tu ni dvoma. Avto bi lahko ulovil, ampak ga je pač presenetilo in reakcija ni bila takšna, kot more. Oz. ulovil bi ga, le potreboval bi več časa in prostora, torej prazno cesto tudi na drugem pasu. In ESP je ravno za take situacije. Aja, in bil je dober in izkušen voznik, če odštejemo malce preveliko željo do hitrosti.