Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Pe maj 14, 2010 4:00 pm

KLOWN je napisal/-a:Meni se zdi da vi vsi preveč gledate v špeglne, predlagam da bolj spremljate dogajanje pred seboj. Kako se pa gdo vozi vas pa nič ne briga, žal ampak tako je

J bentiš ... ti pa kar prekipevaš od znanja ...

P.S. Se samo meni ali še kakemu drugemu zdi, da Sonček spet sije ??
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Pe maj 14, 2010 4:17 pm

Matey_ je napisal/-a:
KLOWN je napisal/-a:Meni se zdi da vi vsi preveč gledate v špeglne, predlagam da bolj spremljate dogajanje pred seboj. Kako se pa gdo vozi vas pa nič ne briga, žal ampak tako je

J bentiš ... ti pa kar prekipevaš od znanja ...

P.S. Se samo meni ali še kakemu drugemu zdi, da Sonček spet sije ??

Men se je tudi isto zazdelo :D

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe maj 14, 2010 4:21 pm

Ni to Sonček. Od takih traparij je on zelo oddaljen in jim ne seže niti do gležnjev.

Je pa to še en, ki s svojim neznanjem zbija ugled ostalim (hondašem?) in s tem neznanjem očitno predstavlja še eno od mnogih nevarnosti na cesti.
ZVCP že v uvodnem (2.) členu pravi, da "smemo pričakovat, da bodo ostali ravnali v skladu s predpisi o varnosti CP", ti pa praviš, da nas to ne sme zanimat? Ob tem pa še "žal" - le zakaj?

2. člen - Načela cestnega prometa

« 1. člen | 3. člen »
(1) Udeleženec oziroma udeleženka (v nadaljnjem besedilu: udeleženec) cestnega prometa mora ravnati tako, da poteka promet nemoteno, umirjeno in varno.
(2) Udeleženec cestnega prometa sme pričakovati, da bodo vsi udeleženci cestnega prometa in tisti, ki so dolžni skrbeti za ceste in prometno ureditev na cestah, ravnali v skladu s predpisi o varnosti cestnega prometa in predpisi o javnih cestah.

Če govorimo o špeglih - se ti je taka lucidna ugotovitev res posvetila šele po 8 straneh teme, ko se je stalno govorilo o res nevarnih divjakih, na katere je treba bit pozoren in jih pravočasno opazit - seveda predvsem preko špeglov? Lep dosežek, vreden oznake nekredibilnosti!

Uporabniški avatar
francib
Nov uporabnik

Napisal/-a francib Pe maj 14, 2010 4:34 pm

Model o katerem je govora (ta z to tunano vectro) je en navaden d****. Po Zaloški tiščat mimo porodnišnice 100+ (kar je dokazal včeraj z gasom v podnu) je zame idiotizem najvišje sorte in obsojanja vredno. Tam mnogi novopečeni starši dajejo lupinice z dojenčki prvič v avto. Začnite že mislit

Uporabniški avatar
KLOWN
Nov uporabnik

Kraj: Center

Napisal/-a KLOWN Pe maj 14, 2010 4:39 pm

In zdaj nekakšen napad name, nisem jaz ta ki divjam, ampak samo povem da se lahko vi razburjate kolikor hočete, navsezadnje je vaša skrb še vedno da se brigate zase in ne za 100 drugih, jaz osebno se nebi vtikal, sploh pa ne v take ki je več kot očitno da niso pri sebi.
Ne Se Jebati

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Pe maj 14, 2010 4:47 pm

francib je napisal/-a:Model o katerem je govora (ta z to tunano vectro) je en navaden d****. Po Zaloški tiščat mimo porodnišnice 100+ (kar je dokazal včeraj z gasom v podnu) je zame idiotizem najvišje sorte in obsojanja vredno. Tam mnogi novopečeni starši dajejo lupinice z dojenčki prvič v avto. Začnite že mislit

Podpis pod to ... :clapclap :pivo

KLOWN je napisal/-a:In zdaj nekakšen napad name, nisem jaz ta ki divjam, ampak samo povem da se lahko vi razburjate kolikor hočete, navsezadnje je vaša skrb še vedno da se brigate zase in ne za 100 drugih, jaz osebno se nebi vtikal, sploh pa ne v take ki je več kot očitno da niso pri sebi.

Človek vedno znova in znova preseneča z svojimi izjavami ...

LP
Matej

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Pe maj 14, 2010 4:57 pm

KLOWN je napisal/-a:In zdaj nekakšen napad name, nisem jaz ta ki divjam, ampak samo povem da se lahko vi razburjate kolikor hočete, navsezadnje je vaša skrb še vedno da se brigate zase in ne za 100 drugih, jaz osebno se nebi vtikal, sploh pa ne v take ki je več kot očitno da niso pri sebi.

Človek vedno znova in znova preseneča z svojimi izjavami ...

LP
Matej[/quote]

Mislim, da KLOWN več ne more presenečati, ker vse kar reče je podjeb.... drugih. Sam pa itak ve vse. ;) ;)

Drugače pa nimam besed.

lp

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe maj 14, 2010 5:59 pm

sej nickname si je tapravga izbral :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Pe maj 14, 2010 6:24 pm

In nominirani za oznako ''kredibilnost'' je....................... :D :D

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe maj 14, 2010 7:11 pm

zgleda ta vectra ni šla v prave roke :?
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Pe maj 14, 2010 7:39 pm

jay je napisal/-a:zgleda ta vectra ni šla v prave roke :?

Sej to se velikokrat zgodi ... ko dobi človek raketo v roke, za katero ni niti približno dovolj odrasel ...

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Pe maj 14, 2010 8:10 pm

Matey_ je napisal/-a:

Sej to se velikokrat zgodi ... ko dobi človek raketo v roke, za katero ni niti približno dovolj odrasel ...

Sej nam ni potrebno skrbeti, ker taki večkrat precenijo svoje sposobnosti in končajo v jarku.

Edino za druge v prometu me skrbi, ker večkrat nasankajo nedolžni, zaradi takih be.dakov!

Uporabniški avatar
KLOWN
Nov uporabnik

Napisal/-a KLOWN Pe maj 14, 2010 8:41 pm

Matey_ je napisal/-a:

Ne razmišljaš.
Naj ti razložim, divjak ne rabi rakete ampak bilokakšen avto da z njim divja, če je avto močnejši pa toliko bolje. Zdaj bo že avto kriv :(
Torej odraslost ali pač ne, bistvo je da je lastnik vectre zmožen tako furat tudi z clio 1
Če vas toliko ve, gdo to je zakaj se tu jočete in ne ukrepate? Vas je strah?
Ne Se Jebati

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Pe maj 14, 2010 8:46 pm

KLOWN je napisal/-a:
Matey_ je napisal/-a:

Ne razmišljaš.
Naj ti razložim, divjak ne rabi rakete ampak bilokakšen avto da z njim divja, če je avto močnejši pa toliko bolje. Zdaj bo že avto kriv :(
Torej odraslost ali pač ne, bistvo je da je lastnik vectre zmožen tako furat tudi z clio 1

Nimaš ti brez veze tak nick...Verjemi mi da marsikdo bi mu povedu svoje ampak mislš da bo to zaleglo?nebi reku.Zaleglo ne bo dokler se ne bo razkantu(razbiu) da za sebe ne bo vedu pa še to ČE.
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Pe maj 14, 2010 9:08 pm

KLOWN je napisal/-a:Ne razmišljaš.

Se strinjam ... seveda da bo divjal tudi z ''švoh'' avtom ... ampak za navadnega cliota je divjanje že 130 ... ta vectra se takrat niti ne segreje, da niti ne omenjamo pospeškov ... ampak se ne mislim prerekat s tabo ...
Drugače pa moje mnenje za take voznike ... da ne bo pomote tudi sam se kdaj pa kdaj pritisnil pa malo ventilče prečistil, vendar pa nikoli v mestu ali v okolju, kjer bi ogrožal kogar koli drugega kot sebe ... ampak take je potrebno spravit s ceste ... sem študent zdravstvene nege, naprej pa razmišljam o poklicu reševalca ... tako da se še premočno zavedam, da bom velikokrat naletel na ''wannabe'' dirkača, ki se bo razmazal po cesti ... in čeprav se to sliši nesramno in n vem kaj še vse ... mogoče mi bo celo žal, da v takih primerih ne velja ugovor vesti ... ker reševati človeka, ki dobesedno prosi za smrt s svojo vožnji in pri tem ogroža še ostale nedolžne ljudi ... pa čeprav v resnični situaciji verjetno nebi tako razmišljal in sem 100% prepričan, da bom vsakega pacienta enako obravnaval ...

LP
Matej

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Pe maj 14, 2010 10:14 pm

dejte že klovnu opozorilo za neverodostojnost.. he's asking for it..

Pa glede track race-ov ipd .. tega b***** z vectro na racelandu nikjer ne bomo vidli.. na žalost, seveda.. če*ur je če*ur.. mimo porodnišnice in lokalne kafane je lahko vsak bedakjunak..

(uporabil sem izraz 'če*urj', ki je |absolutno| stanje duha... in nikakor narodnostna oznaka!)
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Pe maj 14, 2010 11:02 pm

a_sist je napisal/-a:dejte že klovnu opozorilo za neverodostojnost.. he's asking for it..

Pa glede track race-ov ipd .. tega b***** z vectro na racelandu nikjer ne bomo vidli.. na žalost, seveda.. če*ur je če*ur.. mimo porodnišnice in lokalne kafane je lahko vsak bedakjunak..

(uporabil sem izraz 'če*urj', ki je |absolutno| stanje duha... in nikakor narodnostna oznaka!)

Ma sej ne pravim na AC ga pritisni ampak tm do neke meje normale če se ti pa nori pa kakor si reku raceland ampak ga tam ne bomo videli ker se ne bo mel kje in pred nikomer vn za metat.Mislm pred porodnišnico...Jaz če bi biu policaj takoj mu izpit uzet pa prepoved za upravljanje izpita mu dat do konc življenja!Če bi se pa vozu brez izpita al kazn da se nebi vn vidu al pa zapor.
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

Uporabniški avatar
KLOWN
Nov uporabnik

Napisal/-a KLOWN So maj 15, 2010 8:44 am

a_sist je napisal/-a:dejte že klovnu opozorilo za neverodostojnost.. he's asking for it..

Zakaj bi mi dali opozorilo? Ti si pa res smešen, pokaži potem kaj sem naredil narobe? Mislim kake bedarije praviš, kot da bi jaz zatebe reko naj ti ga dajo !
Pa tudi če bi prišel oni z vectro v Krško bi te v tvojem 16v clioti vrjetno razmetal v drugi brzini, ne misli da se znaš furat če si se enkrat peljal dva kroga po racelandu, dandanes bi pa res že vsak rad bil dirkač, potem pa se pojavi edino v novicah, kako je zletel v hišo, grabo, drevo..drugi avto?...omg
Ne Se Jebati

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist So maj 15, 2010 8:59 am

KLOWN je napisal/-a:

Zakaj bi mi dali opozorilo? Ti si pa res smešen, pokaži potem kaj sem naredil narobe? Mislim kake bedarije praviš, kot da bi jaz zatebe reko naj ti ga dajo !
Pa tudi če bi prišel oni z vectro v Krško bi te v tvojem 16v clioti vrjetno razmetal v drugi brzini, ne misli da se znaš furat če si se enkrat peljal dva kroga po racelandu, dandanes bi pa res že vsak rad bil dirkač, potem pa se pojavi edino v novicah, kako je zletel v hišo, grabo, drevo..drugi avto?...omg

i rest my case :D
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So maj 15, 2010 9:20 am

KLOWN je napisal/-a:

Mogoče zato, ker se imaš očitno za pametnejšega od vseh ostalih sodelujočih v debati, vsi tvoji posti imajo napadalen oz. kar žaljiv prizvok, skratka se obnašaš podobno "pametno" na forumu, kot voznik te vectre na cesti... :roll:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov