IcEm4n je napisal/-a:To, kar sem pa prejle vidu, pa sploh ne vem, kva naj še rečem. Se peljem po precej prometni cesti in kaj vidm? Penzionista, k se je po tej cesti pelju na akumulatorskem invalidskem vozičku, poleg tega je mel pa še psa na povodcu.... Sej ne da je cca. 100m stran ena vaška cesta, ki je parkrat varnejša za njegov podvig.. Sam jbg, kdo bi razumu pamet od penzionistov![]()
![]()
50 na uro z biciklom? Si ziher? (se ne spoznam toliko na detalje bicikliranja, sprašujem)ban je napisal/-a: direkt pred bicikel zapelal ko sem šel ene 50 na uro
sonic je napisal/-a:50 na uro z biciklom? Si ziher? (se ne spoznam toliko na detalje bicikliranja, sprašujem)ban je napisal/-a: direkt pred bicikel zapelal ko sem šel ene 50 na uro
sonic je napisal/-a:50 na uro z biciklom? Si ziher? (se ne spoznam toliko na detalje bicikliranja, sprašujem)ban je napisal/-a: direkt pred bicikel zapelal ko sem šel ene 50 na uro
~toMmy~ je napisal/-a:sonic je napisal/-a:50 na uro z biciklom? Si ziher? (se ne spoznam toliko na detalje bicikliranja, sprašujem)ban je napisal/-a: direkt pred bicikel zapelal ko sem šel ene 50 na uro
50km/h sem pred že kar nekaj leti na kratki razdalji enkrat dosegel tudi z gorskim, alu grušt, Shimano Deore, 27 prestav, res pa da tudi če bi bil prostor, ne bi dolgo držal takšne hitrosti. Če je dolina, sploh ni problem, max. imam dobrih 76 km/h z njim.
gecco je napisal/-a:50kmh ni noben problem z gorcem z malo boljšo opremo in dobrim razmerjem prestav. V dolino gre pa tut gorc lahko čez 80, sprobano že večkrat v mlajših letih...danes ne vem če bi bil še tko neumen
gecco je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:sonic je napisal/-a:50 na uro z biciklom? Si ziher? (se ne spoznam toliko na detalje bicikliranja, sprašujem)ban je napisal/-a: direkt pred bicikel zapelal ko sem šel ene 50 na uro
50km/h sem pred že kar nekaj leti na kratki razdalji enkrat dosegel tudi z gorskim, alu grušt, Shimano Deore, 27 prestav, res pa da tudi če bi bil prostor, ne bi dolgo držal takšne hitrosti. Če je dolina, sploh ni problem, max. imam dobrih 76 km/h z njim.
50kmh ni noben problem z gorcem z malo boljšo opremo in dobrim razmerjem prestav. V dolino gre pa tut gorc lahko čez 80, sprobano že večkrat v mlajših letih...danes ne vem če bi bil še tko neumen
[/quote]AndrejD je napisal/-a:gecco je napisal/-a:50kmh ni noben problem z gorcem z malo boljšo opremo in dobrim razmerjem prestav. V dolino gre pa tut gorc lahko čez 80, sprobano že večkrat v mlajših letih...danes ne vem če bi bil še tko neumen
Sam imam na gorcu rekord 50km/h. Pa še to v grabo na preglednem delu ceste. Po prestavah gre max 42km/h (če si tako močen). V povprečju se vozim 22km/h 30 vidi zelo zelo redko. Ne vem kaj pa pri vas pomeni gorsko kolo. Namreč gorsko kolo, ki razvija takšne hitrosti (40+) ni več ravno gorsko ali ?
AndrejD je napisal/-a:Sam imam na gorcu rekord 50km/h. Pa še to v grabo na preglednem delu ceste. Po prestavah gre max 42km/h (če si tako močen). V povprečju se vozim 22km/h 30 vidi zelo zelo redko. Ne vem kaj pa pri vas pomeni gorsko kolo. Namreč gorsko kolo, ki razvija takšne hitrosti (40+) ni več ravno gorsko ali ?
oorosh je napisal/-a: ga vprašam, zakaj hudiča mi je stalno vozil za ritjo in dec odgovori: "Ja če je pa tko fajn v zavetrju vozit"
... ampak tisto zgoraj ni dovolj pri tako hudem kretenu. Pri takih pomaga samo eno: ob primernem trenutku na polno po žlajfi, tako da zavorni diski, pnevmatike in ABS enkrat res 'zaslužijo svojo plačo'. Pol pa policijo klicat, da mu napišejo še kazen za neupoštevanje varnostne razdalje.oorosh je napisal/-a: Sem mu na kratko razložil naj to počne na Franji, vseh možnih Tourih in ne vem še kje ampak ne v prometu. Pa je rekel, da bo delal kar mu paše in da ima licenco kolesarske zveze in da sem ga oviral pri treningu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov