Doche je napisal/-a:Je blo pa ravnokar po radiu da sta ponoci dva radarja spet bila delezna obiska.
primozek68 je napisal/-a:Boste štajerci vsaj vedeli, kakšne omejitve imate, ker tukaj vidim, da se vam gladko ne sanja, kje je 30, 50, 70, 90 itd.
TrijoAdijo je napisal/-a:@ninjeti:
Sej na tleh ne rabi nič žic. Tist je samo za števc prometa in lahko bo tudi za zaznavo vožnje skozi rdečo.
No, zdej ko veste da bojo začeli kasirat na polno, je skrajni cajt da se začnete vozit po predpisih.
Kako deluje sistem za merjenje hitrosti?
Hitrost vozila sistem izmeri z dvema zankama, položenima v
cestišče, z medsebojno razdaljo 2,5m. Vozilo zapelje na prvo
zanko in sproži sistem za merjenje časa. Ko vozilo prevozi drugo
zanko, se merjenje časa ustavi. Izmerjena hitrost je določena z
razdaljo med zankama in izmerjenim časom.
IcEm4n je napisal/-a:A so vsi radarji isti (k vidm različna ohišja)?
ninjeti je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:@ninjeti:
Sej na tleh ne rabi nič žic. Tist je samo za števc prometa in lahko bo tudi za zaznavo vožnje skozi rdečo.
No, zdej ko veste da bojo začeli kasirat na polno, je skrajni cajt da se začnete vozit po predpisih.
tisto je tajmer, ki sproži radar. (je pa tudi za štetje prometa in v prihodnosti za prevoženo rdečo)
evo sem poiskal v brošuri:Kako deluje sistem za merjenje hitrosti?
Hitrost vozila sistem izmeri z dvema zankama, položenima v
cestišče, z medsebojno razdaljo 2,5m. Vozilo zapelje na prvo
zanko in sproži sistem za merjenje časa. Ko vozilo prevozi drugo
zanko, se merjenje časa ustavi. Izmerjena hitrost je določena z
razdaljo med zankama in izmerjenim časom.
link: http://www.maribor.si/dokument.aspx?id=18322
ninjeti je napisal/-a:dafaq, prvič vidim takega kot je na istrski, pa sem povečini vsa križišča prevozil kjer so.niti te ulice ne vidim na spisku kjer so postavljeni radarji
TrijoAdijo je napisal/-a:@ninjeti:
No, zdej ko veste da bojo začeli kasirat na polno, je skrajni cajt da se začnete vozit po predpisih.primozek68 je napisal/-a:Boste štajerci vsaj vedeli, kakšne omejitve imate, ker tukaj vidim, da se vam gladko ne sanja, kje je 30, 50, 70, 90 itd.
Podpis!
Yebiga, tut sam sem se dostkat vozil po MB in lahk odkrito napišem, da se mariborčanom en drek sanja kaj je omejitev.
Bi pa rad vidu ene 10 takih radarjev tut v našem koncu.
xxl je napisal/-a:-počakajte,vsi boste prišli na vrsto,kaj mislite,ko bo Janko postavil radarje po Ljubljani,da bo kaj drugače?Dajte no!
myster je napisal/-a:mam neki dnarja našparanega...a mislite če bi kupil par radarjev in postavil po sloveniji, da bi potem lahko to jaz kasiral?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov