valvoline je napisal/-a:Komunajzarjem mormo primerno odgovorit in vrnit žogo nazaj tako kot bom jaz in nabavil avto ki je v najnižjem razredu. Če si mislijo da bodo men več pobrali think again prasci rdečekmerski. Kot sem rekel corsa 1.3cdti ali si bom prpelu nekaj na LPG iz IT do 1.3 prostornine. Prihranil bom cca 200e skupaj pr registraciji. Precej mojih kolegov in prjatlov razmišlja podobno. Sem prepričan da ko si komunajzarji mislijo da bodo več keša pobral od cestnih taks so se fajn uštel. Ko bo potekla registracija a4 gre naprodaj,verjetno bo končak nekje v Bolgariji ali Makedoniji tako kot vedno oz tam kjer so registracije smešno poceni. V Bolgariji npr stane kompletna registracija za moj a4 1.9tdi z 66kw cca 130 evrov, za a8 z 4.0tdi pa manj kot 200 evrov. Pač oni se bodo fural z limuzinami mi pa z jajčki kvala komunajzarjem na oblasti.
In 3 leta kasneje bodo dvignili dajatve na jajčka. In boš za corso plačeval enako ali še več kot zdaj za A4. Tako je to, če imaš oblast in nobenega dolgoročnega načrta. Politiki znajo samo dvigat davke, dajatve in trošarine. Vložit v trajnostna podjetja in znižat število brezposelnih pa je preveč komplicirano za njih.