Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To okt 23, 2007 6:34 pm

fricko1 je napisal/-a:Ammm da ne berem vseh 83 strani

hondas je napisal/-a:...A se ti ne zdi mal pre več za brati

obema hkrati ...ni zastonj narejene teme kjer je vse zbrano na
enem mestu in samo pogledas kaj hoces iskat :idea:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=55015
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Sr okt 24, 2007 10:01 am

Lumpy_ je napisal/-a:GO, zakaj pa 2 uri dela? :lol: Glede na to, da maš luknje zvrtane za kable skozi v žaromet potegnit, imaš 2 minutki, da priklopiš tiste 3 kable od kita, pa si gotov. Jaz sem z vsem skupaj porabil 10 min max, pol pa pol ure, da sem našel primerno mest za balaste spravit (pretvornike, pardon :P ).

Ja jaz se tudi sprašujem, zakaj je Digitklik menjal sliko na bolhi. Takrat ko sem jaz kupoval, je mel tisti kit naslikan, ki ga prodaja, se pravi modra škatla in balast s črno etiketo.
Sem mislil da zdaj prodaja te z modro etiketo. Tak je vse en in isti šmorn. Pol še samo čakaš, al bo delalo ali pa ne. Če mi zdržijo vsaj leto dni, kar dvomim, mogoče pa....pol jih pa bek vržem pa druge not, če nebo avto prej šel od hiše. :lol:

Se sprašuješ zakaj ker ima golf 4 luči vse zablindirane pa zraven ne prideš in moraš
precej stvari odmaknt da normalno zvežeš pa da vse lepo prikriješ da ni na preveč upadljivem mestu, no malcem sem morda res pretiraval 2 urci , vendar za prvo montažo sva res porabila cca 2 uri sedaj pa bova morala vse odstranit in tanovi komplet not zbasat.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr okt 24, 2007 10:17 am

Jaz takih problemov nimam, ker beetlu se luč ven potegne tud ko se menjava žarnico, tak da je blo easy montirat kit. :D
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Sr okt 24, 2007 10:49 am

Blagor se tebi jaz pa baterijo ven in rezervorček za vodo za šipe. :cry:

Uporabniški avatar
Ac|d_Burn
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Ac|d_Burn Sr okt 24, 2007 1:18 pm

Ne spominjaj me na to :evil: ;) Na voznikovi strani je se slo,sovoznikovi pa sem ga kar stlacil med posodo za vodo.Roke sem mel pa take,ko da bi me 100 mack doblo 8)
Zdaj pricakujem nove luci takrat pa tak sprednji del dol pa bom lepse naredo :)

Lp,Dejan

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Sr okt 24, 2007 1:42 pm

Vidim maš srebrnga golfiča kakega?
Kake luči? Koliko €? :lol: Jaz pa na sopotnikovi niem mel neke hude probleme sem ga kar na posodo za vodo pršrufal pa dve gumijasti podloški in nič ne pušča sam pr bateriji kjer sem moral pokrov od baterije prirejat pa pokrov luči pa še vezzna je pokrita cela štala.

Uporabniški avatar
Ac|d_Burn
Nov uporabnik

Napisal/-a Ac|d_Burn Sr okt 24, 2007 3:53 pm

1.9 TDI,74 kW / 101 KM,l.2003
Luci pa te ... 200€ ;)
Slika
Jaz mam tam 5l sod(pranje zarometov) :P se tolk manj placa,ampak za silo bo.

Lp,Dejan

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki So okt 27, 2007 12:47 pm

Lepo moj je sam 90KM 1,9 TDI Letnik 2001 model 2002.
Pa kje si za ta denar dobil take luči? Majo lečo vidim spredaj za kratko luč.sam a se dobijo v srebrni barvi tisti del ki maš ti črnega notri okrog parabol? A se dajo homologirat?
No zdajle sem mal odsoten ker sem SINA GAŠPERJA DOBIL (se moram mal pohvalt pa še vesel sem - vem ne sodi v to temo pa kaj :D 8) :-P )

drgaš sem pa nove žarnice dobil k jih danes z mojim mehankarjem zmontiram pol bomo pa vidl kaj bo drgač pa tok ali tok dobim nov komlet - pa še rele bom zmontiral k ga do sedaj nisem mel ker so pač rekli da nerabim.

Uporabniški avatar
Ac|d_Burn
Nov uporabnik

Napisal/-a Ac|d_Burn So okt 27, 2007 1:27 pm

Ebay 8)
http://fahrzeugteile.listings.ebay.de/VW_Golf-IV_W0QQfclZ3QQfromZR4QQfsooZ2QQfsopZ3QQsacatZ72683QQsbrsrtZlQQsocmdZListingItemList...nekaj iz njihove ponudbe.
Z homologacija pa tak.Naceloma ja,ceprav rade nastanejo tezave s papirji.Sicer pri luceh bi naj bil dovolj E.Sicer pa ze dosti napisanega tega na forumu,malo prelistaj :___o
Srecno ocka :clapclap :pij:

Lp,Dejan

Uporabniški avatar
406
Novinec

Napisal/-a 406 Ne okt 28, 2007 12:49 pm

lp...
zanima me kater hid komplet mi svetujete...iskal sem na bolhi in na avto.netu sam se bojim da ne bom kej slabga kupu...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne okt 28, 2007 1:07 pm

Ac|d_Burn je napisal/-a:1.9 TDI,74 kW / 101 KM,l.2003
Luci pa te ... 200€ ;)
Slika
Jaz mam tam 5l sod(pranje zarometov) :P se tolk manj placa,ampak za silo bo.

Lp,Dejan

ne kupuj fk.so krs.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne okt 28, 2007 1:40 pm

406 je napisal/-a:lp...
zanima me kater hid komplet mi svetujete...iskal sem na bolhi in na avto.netu sam se bojim da ne bom kej slabga kupu...

če želiš mi javi na PM pa ti posredujem gsm številko od kolega, ki ima prav podjetje in se ukvarja z prodajo raznih dodatnih električnih naprav za avtomobile. na xenon kite ti da tudi 2 leti garancije. ;)

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki To okt 30, 2007 7:35 pm

Ac|d_Burn je napisal/-a:Ebay 8)
http://fahrzeugteile.listings.ebay.de/VW_Golf-IV_W0QQfclZ3QQfromZR4QQfsooZ2QQfsopZ3QQsacatZ72683QQsbrsrtZlQQsocmdZListingItemList...nekaj iz njihove ponudbe.
Z homologacija pa tak.Naceloma ja,ceprav rade nastanejo tezave s papirji.Sicer pri luceh bi naj bil dovolj E.Sicer pa ze dosti napisanega tega na forumu,malo prelistaj :___o
Srecno ocka :clapclap :pij:

Lp,Dejan

Sem bil včeraj Digitkliku pa mislm da bom živčnega fasal še vedno nima novihkitov xenon zame, pol sem šel pa sprot še na A3M vprašat za take lučke k jih maš ti sam v srebrni barvi notranjost so 249 € majo pa še meglenko ki jih moje nimajo, jaz pa sem v branik montiral meglenke in zabil 180 € namesto da bi takrat montiral tote luči pa bi me pršlo z motažo in homologacijo 350 € tok pa mam cel špetir. :?: :? To je pa to ko hočeš nekaj nahitro narest da boš mel pa te na koncu koncev hitrost v vsakem primeru prehiti in zezne :? :D
Ja hvala za čestitke je bilo obilo :pivo :pivo :pij: :wiihuu

lp

Gregor

Uporabniški avatar
boklavdi
Nov uporabnik

Napisal/-a boklavdi Sr okt 31, 2007 11:13 am

Ne morem verjeti.
Včeraj in v preteklih dneh enostavno nisem prišel do xenon kit-a nikjer v LJ.
Sploh ne vem, kje je fora? Ali za vse dobavlja Digitklik (kateremu je zmanjkalo) ali pa je to res naključje.
Pa od kje je sploh ta roba, se sprašujem po tem? Ali jemljejo prek ebay-a ali direktno od uvoznikov iz Nemčije (kateri dobijo itak s Kitajske)?

Razmišljam, da bi namreč vzel kit z dveletno garancijo za 99€:
http://www.bolha.com/oglas2657048

Pa še namig. Ali bom preveč slepil s Xsaro navaden žaromet, sicer z gladkim steklom (novejši tip Xsare). Toliko je bilo že napisanega, a še vedno ne vem ali potrebujem R tip žarnice ali S tip.
Sicer imam trenutno H7 halogenko prekrito z nekakšno kapico oz. pokrovčkom, tako da halogenko komajda vidim.

Hvala,
lpB

PS.: Aja da ne pozabim,...sem šel skorajda skozi vse strani teme,..tako da...

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Sr okt 31, 2007 11:38 am

Mene osebno ne motijo xenon ponaredki v drugih avtomobilih :lol: , zato sem se tudi odločil da še sam montiram. Vzel sem pa pri Digitkliku in mi je kar mal žal :? , ker mi ne dela tok k treba in tudi nima drugih, da bi mi jih zamenjal pa bom še do 2.11. počakal baje jih takrat dobi 300 komadov :idea: in če do takrat ne bo mel drugega kompleta, bom denar nazaj zahteval in šel na stare preizkušene halogenke, pa enga bolšega dobavitelja našel pa če bo treba mal več plačat nič zato :D

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr okt 31, 2007 12:10 pm

boklavdi ---> ja, zelo boš slepil, zato ker mene tud ful slepijo od frendove Xare luči (v navadni paraboli jih ma)

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Sr okt 31, 2007 1:04 pm

Cash, ja pol ti tud slepiš in vsi ostali ki mamo te xenon kide 8), sory razen če maš luč z lečo :bow

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr okt 31, 2007 5:25 pm

Ja, mam luči z lečo drugače si ne bi niti upal stavit not kita, če bi meu navadno parabolo, ker je že od 1 km vidit, da je xenon kit, če maš navadno parabolo in dobiš kazen en, dva, tri

Uporabniški avatar
406
Novinec

Napisal/-a 406 Sr okt 31, 2007 5:47 pm

a to se ne da nikakor homologirat....
pa sej ubistvu ce mas kit 6000 se ne vidi tok...
sej ce te ustavi recs da bos zamenju žarnice....a se da sploh,ce mas xenon pa da das sam navadne zarnce not....

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr okt 31, 2007 5:55 pm

Moraš imeti pripravljeno za hitro zamenjavo :D Daš to žarnico ven, navadno noter; odklopiš konektor od balastov in priklopiš nazaj na žarnico. Vse odvisno od tega, kako si zmontiraš in pošlihtaš.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov