_furby_ je napisal/-a:v ponedeljek srecal enega telebana med idrijo in tolminom. delo na cesti (semafor) in pride motorist (avstrijec) na zacetek kolone, ko se prizge zelena pa on lepo lagano turisticno naprej. seveda je za sabo drzal celo kolono, tam pa itak ne mores varno prehitevat...

A bejž no. To pa skoraj ni mogoče. Zih je celotna kolona norela čez vse meje normalnega razuma. Tako bi se oglasili tukaj bedaki, ki zihr še nimajo izpita, so jim pa starši kupili računalnik in net.
Evo ista zgodba. Kolega posnel. Seveda so se našopal spredaj. OK, glej ni panike, kar pojdi naprej, odobravam, itak boš hitrejši. Sam če pa vidiš da zadržuješ za sabo ljudi, jih spusti naprej. Delaš za sabo živčne ljudi, ki potem naredijo neumnost. Pa to nobenmu ne potegne razen Tommy-ju in še par osebkov tukaj. In potem se spet oglasijo najstniki brez izpita, da si po svoje krojimo zakone. In kaj sledi. Ja hitrost ubija.
http://www.youtube.com/user/112umberto# ... VO0qE65Qg4Če bi počilo, bi bil kriv avtomatično voznik spredaj, po slovenski banana logiki. Jebemti spel se s ceste in spusti hitrejše naprej, pa ni važna hitrost. Al je to 60, 80 al pa morilskih 100. Amen. Če bi motorist upošteval preprosto pravilo, katerega sam zagovarjam in sicer, dve magični besedi - SODELOVANJE v PROMETU, bi bili vsi srečni.
Pa še sam bi dal svoj video, pa ga ne upam, ker bom b****. A un motorist pa j*** veter. Dokler mi ni počilo, začel trobit, da je celo pogruntal da je nekdo za njim. Potem pa gleda nazaj in se čudi. K sreči imam šibedah, da sem mu lahko lepo nazorno pokazal, če se lahko malo umakne. Sej se ne rabi veliko, ker ni šlepar. Naslednjo ravninico je lepo spustil naprej. Pa a je treba dejansko trobit, blendat, ne vem kaj delat, da bedaki opazijo kaj se dogaja okoli njih in celo poštekajo, da niso sami na cesti.
Ravno tako 14 dni nazaj. Nažalost imam samo posnetek kako so se vozili 30 skozi mesto potem je šla baterija

WTF? Seveda prehitim in se peljem normalno naprej 60km/h. In glej sedaj tega b***** makaronarskega. Izven naselja prehitim avtomobil in se peljem dalje. Seveda on stisne nekolikan bolj, toliko, da je pricincal mimo mene in potem spet jebanje v glavo.

Pa to ne moreš verjet. Če se mi nebi mudilo, bi se takrat z veseljem vozil za njim. Na koncu stisne fakiča.

Jebat ga, sem si rekel in se spustil na njegovo raven. Odprl šipo, ga stisnil nazaj in lepo odšel normalno svojo pot.