Mare77 je napisal/-a:Meni laže potovalni računalnik za 1 do 2 litra preveč. Vse kar je pod 8 litrov porabe po BC je dobro zame. Za orientacijo uporabljam izračun BC o porabi in stanje prevoženih kilometrov od zadnjega tankanja. Ponavadi jih naredim z enim tankom okoli 500km. Sanjam o tem, da bi jih kdaj naredil 600Ene dvakrat sem bil že zelo blizu.
plinaš je napisal/-a: kako lahko uradno objavljeno akcijo prekineš? nateg ali nategovanje ?
brs je napisal/-a:Na črpalki od Butan plina v Izoli je še vedno akcijska cena avtoplina od 68 centov. Predvidoma bo taka cena do konca akcije (tako vsaj pravi prodajalec). Včeraj sem tam tankal.
brs je napisal/-a:Na črpalki od Butan plina v Izoli je še vedno akcijska cena avtoplina od 68 centov. Predvidoma bo taka cena do konca akcije (tako vsaj pravi prodajalec). Včeraj sem tam tankal.
marul je napisal/-a:Zanima me, zakaj bi nekdo za vgraditev sitema dal večletno garancijo, če ne bi bil prepričan v delovanje svojega sistema, v svoje delo?
cruiser1 je napisal/-a:marul je napisal/-a:Zanima me, zakaj bi nekdo za vgraditev sitema dal večletno garancijo, če ne bi bil prepričan v delovanje svojega sistema, v svoje delo?
Tukaj lahko povem samo to, da garancija je res, ampak samo za vgrajeni sistem! Tu je hakelc! Ni pa garancije, da ti sistem ne bo uničil motorja!
plinaš je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:marul je napisal/-a:Zanima me, zakaj bi nekdo za vgraditev sitema dal večletno garancijo, če ne bi bil prepričan v delovanje svojega sistema, v svoje delo?
Tukaj lahko povem samo to, da garancija je res, ampak samo za vgrajeni sistem! Tu je hakelc! Ni pa garancije, da ti sistem ne bo uničil motorja!
kakor kje .... eni dajo eni ne dajo garancije ...pa saj ni bistvo ali ti jo dajo...bistvo je , da ti jo upoštevajo če pride do težav na ventilih...ali turbini ... no ravno za izpuh ti pa ne bodo garantirali , ker je več kondenza kot na bencinu...
NESREČE V PROMETU
02.09.2011 17:46
Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 17.48 so v predoru Karavanke, občina Jesenice, posredovali gasilci GARS Jesenice, ker je osebnemu vozilu odpadel rezervoar za plin. Gasilci so plinsko jeklenko na mestu začepili in jo odpeljali iz predora. Prav tako so izmerili vsebnost plina v predoru, kjer ni bilo zaznati prisotnosti plina. Poškodovano vozilo so odstranili iz predora.
cruiser1 je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:marul je napisal/-a:Zanima me, zakaj bi nekdo za vgraditev sitema dal večletno garancijo, če ne bi bil prepričan v delovanje svojega sistema, v svoje delo?
kakor kje .... eni dajo eni ne dajo garancije ...pa saj ni bistvo ali ti jo dajo...bistvo je , da ti jo upoštevajo če pride do težav na ventilih...ali turbini ... no ravno za izpuh ti pa ne bodo garantirali , ker je več kondenza kot na bencinu...
No ja kljub garanciji težko dokažeš, da je za okvaro motorja ali kakšnih drugih problemov kriva nepravilna, površna, nestrokovna...montaža plina.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov