Lp!
miha2905 je napisal/-a:Pozdravljeni! Bom kar tukaj vprašal da ne bom smetil na drugih temahTorej malo prevelika poraba mojega Audija 1.6, me je pripeljala do tega,da si moram kupiti dizla. Odločil sem se za Alfo 147 1.9 JTD. Po ogledih par alfic sem ugotovil da mi tako slabo sigurno ne gre da bi si to kupil, tako da sem prišel do ideje da bi si vgradil plin glede na to da ima avto 115k prevoženih in bi moral delati še kar nekaj časa
Sedaj pa me zanima kdo je najboljši ponudnik vgradnje avtoplinov trenutno...Kolega je vgradil pri Plineks. D.o.o pa ima že po nekaj tisoč kilometrih probleme za katere pravijo da jih ne znajo odpraviti,kljub garanciji... Cena niti ni toliko pomembna, samo da je kvalitetno narejeno
Lp!
bajker je napisal/-a: Recimo za bokser motor niso primerni običajni sistemi, ampak rabiš bokser kit, ki ima ločene injketorje in omogoča, da so vse cevi od injektorjev do sesalnega kanala enako dolge. Fino je, da monter pozna take fore.
Ko sem bil na menjavi injektorjev, sva se pogovarjala o sistemu, ki vbrizga direktno tekočo fazo. Je sicer dražji, a ne rabi hlajenja ventilov, poraba pa je menda manjša. Kako funkcionira v praksi, pa ne vem.
Jaz imam torej pozitivne izkušnje.
bento je napisal/-a:Ve kdo kaj več o tem? http://www.g-1.si/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=62
bento je napisal/-a:Sem poslal mejl. Zdaj čakam na odgovor...Še to me zanima. JE imel kdo pri G-1 probleme pri uveljavljanju garancije?
adis je napisal/-a:bento je napisal/-a:Ve kdo kaj več o tem? http://www.g-1.si/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=62
marketinški trik oz. prijem kako privabiti kupce kar seveda podpiram.
belkaena je napisal/-a:Če sem čisto iskren nisem razumel niti enega od treh odstavkov, ki si jih spisal, vseeno pa matematični opomin...2x pomeni število pomnoženo z 2. Če nekdo porabi 5l goriva na 100 prevoženih kilometrov, to pomeni, da porabi 2x več tisti, ki porabi 10 litrov. Enako bi ti moral deliti z 2 in ne z 3.
bento je napisal/-a:Sem poslal mejl. Zdaj čakam na odgovor...Še to me zanima. JE imel kdo pri G-1 probleme pri uveljavljanju garancije?
Frips je napisal/-a:Vprašaj pri obeh kaj vse je TOČNO všteto v ceno! Homologacija (pregled), poljnjenje plina pri odprtini za gorivo - nastavek, veličina cisterne,.......
Drugače pa....definitvno Prins. Pika in amen.
Če ne drugega, je veliko ljudi imelo pri ostalih sistemih (plineks varianta ali G1) neke dodatne nastavtve (čas, pot-.to tudi stane). Pri Prinsu---ključ obrneš in se že 30k peleš b.p.)))
klemen_ je napisal/-a:Pri Plineksu pride z original Zavoli sistemom 1390€, vgradil bi ga pri Hribarju (o njem slišim same dobre stvari, baje naj bi se najbolj spoznal na azijate), servisi na 20k km: 30€. Pri Prinsu pride predelava s Petrolovimi zlatimi točkami cca. 300€ več, servisi na 30k km: 80-120€. Kaj pravite?
Gre za Kio Sportage 2.0 bencin, novi model.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov