Jaz pri G1 nisem imel nobenih dodatnih nastavitev- kot so zmotirali, nastavili, tako je- samo tankam in vozim.
mihouca je napisal/-a:aja pa v ceno je vštero mazanje ventilov + tank namesto rezervne gume, vse velikosti so iste cene, če je dovolj prostora naredi tudi nastavek za tankanje, zraven luknje za benz, drugače na odbijaču
pinny je napisal/-a:nno včerja sem imel pripetljaj ko mi spustila guma, sicer ne do konca, pa vseen ni blo fajn za videt. Spustim noter tisti sprej, se guma kr lepo dvignla, predvidevam da če bi še enega, bi se še bolj. Pol pa čez 10 km preverim tlak u gumah, oz. mal dopumpam kar z uno pumpico iz lidla
ki s epriklopi na vžigalnik, pa nekej je pihal, verjetn bi bil večji učinek če bi dlje pumpal
. Problem je bil tudi v tem, ker mi skoz kazalo 3 bare :d. Pridem do pumpe in napumpam na 2.4bare. Zdj pa mene zanima, kake spreje vi uporabljate in predvsem kake pumpe, da zadeva kaže točno
.
Nebi blo slabo, če bi prilepli kak link.
dani76 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Prosil bi vas za mnenje.
Imamo ford c-max 1.6 100 ps letnik 08.Radi bi vgradili plinski sistem od G1 in me zanima kakšne izkušnje imate z njimi,
predvsem pa me zanima mnenje o mazanju ventilov ali mehanski ali elektronski sistem.Pri G1 pravijo da je za njihov sistem dovolj mehansko mazanje,drugje pa da za forda obvezno elektronsko.Ker so baje fordi ful občutljivi na plin.
Na enem nemškem forumu pa sem bral da na sploh odsvetujejo vgradnjo plina v c-max-e.Zdaj pa res več ne vem kaj naj.
Prosim za kakršne koli odgovore da se bom malo lažje odločil.
Hvala
Lp Dani
dani76 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Prosil bi vas za mnenje.
Imamo ford c-max 1.6 100 ps letnik 08.Radi bi vgradili plinski sistem od G1 in me zanima kakšne izkušnje imate z njimi,
predvsem pa me zanima mnenje o mazanju ventilov ali mehanski ali elektronski sistem.Pri G1 pravijo da je za njihov sistem dovolj mehansko mazanje,drugje pa da za forda obvezno elektronsko.Ker so baje fordi ful občutljivi na plin.
Na enem nemškem forumu pa sem bral da na sploh odsvetujejo vgradnjo plina v c-max-e.Zdaj pa res več ne vem kaj naj.
Prosim za kakršne koli odgovore da se bom malo lažje odločil.
Hvala
Lp Dani
bento je napisal/-a:Zanima me ali še se še komu avto ko je v leru "zaganja". Ne more držati konstantnega minimuma, pri tem se zaganja za 600 obratov in avto se kar fajn trese. Pa ni važno ali je mrzel avto in je pravkar priklopilo na plin ali si naredil že 60 km in si se ustavil pri semaforju. Imam pa sistem G-1.
bento je napisal/-a:Zanima me ali še se še komu avto ko je v leru "zaganja". Ne more držati konstantnega minimuma, pri tem se zaganja za 600 obratov in avto se kar fajn trese. Pa ni važno ali je mrzel avto in je pravkar priklopilo na plin ali si naredil že 60 km in si se ustavil pri semaforju. Imam pa sistem G-1.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov