berlonso je napisal/-a:pivo stane za vse enako. naredimo eno gostilniško vinjeto! vsak ki bo hotel vstopiti v gostilno jo bo mogu met. 300eur za letno. in pivo teče v potokih. me zanima kako bi odreagirali tisti ki grejo parkrat na leto spit kofetke... hehehe
zame se ne tre za zavist. gre se za to da vsi ki vam to paše, si date lij pred glavo in vas za druge sploh ne briga. bravo fantje, tako se dela. pazite, da ne boste razgledani! obstajate samo vi.
berlonso je napisal/-a:pivo stane za vse enako. naredimo eno gostilniško vinjeto! vsak ki bo hotel vstopiti v gostilno jo bo mogu met. 300eur za letno. in pivo teče v potokih. me zanima kako bi odreagirali tisti ki grejo parkrat na leto spit kofetke... hehehe
zame se ne tre za zavist. gre se za to da vsi ki vam to paše, si date lij pred glavo in vas za druge sploh ne briga. bravo fantje, tako se dela. pazite, da ne boste razgledani! obstajate samo vi.
GapsoN je napisal/-a:To je tko, kot da se gremo kregat zakaj nekdo z mašino 3.0 plača 4 krat več cestnine kot en z 1.3, pa se ne upošteva prevoženih km. To do zdaj nikoli in nikjer ni nikogar motilo. In vinjeta je isto. Plačaj, potem pa se vozi, če hočeš, pa lahko doma parkiraš...
BBoss je napisal/-a:GapsoN je napisal/-a:To je tko, kot da se gremo kregat zakaj nekdo z mašino 3.0 plača 4 krat več cestnine kot en z 1.3, pa se ne upošteva prevoženih km. To do zdaj nikoli in nikjer ni nikogar motilo. In vinjeta je isto. Plačaj, potem pa se vozi, če hočeš, pa lahko doma parkiraš...
se je škoda trudit, ker če ne razume pač ne razume, nimaš kej
seeman66 je napisal/-a:Lepo bi prosil,če mi lahko kdo iz Maribora točno pove kje na obvoznici potrebujem vinjeto in sicer če se pripeljem po stari cesti iz smeri Slov. Bistrice. Najbolj me zanima odsek do Rutarja in Bauhausa. Nekaj bi namreč šel iskat s kombijem(od kolega), vinjete pa nima.
lp
seeman66 je napisal/-a:Lepo bi prosil,če mi lahko kdo iz Maribora točno pove kje na obvoznici potrebujem vinjeto in sicer če se pripeljem po stari cesti iz smeri Slov. Bistrice. Najbolj me zanima odsek do Rutarja in Bauhausa. Nekaj bi namreč šel iskat s kombijem(od kolega), vinjete pa nima.
lp
shelton je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:Lepo bi prosil,če mi lahko kdo iz Maribora točno pove kje na obvoznici potrebujem vinjeto in sicer če se pripeljem po stari cesti iz smeri Slov. Bistrice. Najbolj me zanima odsek do Rutarja in Bauhausa. Nekaj bi namreč šel iskat s kombijem(od kolega), vinjete pa nima.
lp
Do Rutarja lahko greš brez problema - tam ni hitra cesta, kar se vidi že po tem, da je precej semaforjev.
Vinjeta je obvezna na tistem delu obvoznice, kjer se priklopi Ptujska ceste proti Šentilju - tam je tudi tabla za hitro cesto.
lisko je napisal/-a:Nimaš čist prav......vinjeta ne velja za cesto na kateri so semaforji.....To pa je od ZADNJEGA križišča (proti smeri slo. bistrica) oz. tabla je pri zadnjem petrolu če se pelješ proti slo. bistrici......in pa gor do tržaške.....
Se pravi iz bistrce prideš po stari cesti....se vključiš na obvoznico in se lahko pripelješ do tržaške.....rutar pa je že tko prej tako da nimaš problemov.
Do tja ker pa se priklopi ptujska (pobrežje) pa že rabiš vinjeto......od obija do pobrežja ne moreš iti direkt.
xandrej je napisal/-a:A to pa je pravično da lačaš jodlarom 7.50€ vinjeto pol pa vsak posran tunel posebej? Če greš do nemčije te pridejo tuneli v eno straj 8€ pa vinjeta?
Se pravi nemec gre na morje plača ker je več kot 14 dni na morju samo v avstriji:
7.50x2 +8x2 je to?
33€
Toliko pa stane pol letna vinjeta v slovneniji pa še vsi tankajo pri nas ker imamo za đabe bencin pa še kuj se bunijo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov