M4rko je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:M4rko je napisal/-a:upam
Kaj upaš, da smo hlapci
upam da bomo sprejeli manjše vinjete, kar se tiče hlapcov je pa to vaše/tvoje mnenje, meni se namreč zdi sprejem manjših vinjet pravilna odločitev tako da..
bzzero je napisal/-a:M4rko je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:M4rko je napisal/-a:upam
Kaj upaš, da smo hlapci
upam da bomo sprejeli manjše vinjete, kar se tiče hlapcov je pa to vaše/tvoje mnenje, meni se namreč zdi sprejem manjših vinjet pravilna odločitev tako da..
Seveda se ti zdi pravilna odločitev, ker boš lahko potem ti te "reveže" obiral do kosti. Potem pa papa čut za socialo in uboge "reveže" ki se zaradi nakupa pol letne vinjete Sloveniji izogibajo.
M4rko je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:M4rko je napisal/-a:upam
Kaj upaš, da smo hlapci
M4rko je napisal/-a:... Gledam po sebi, postavim se v njihovo kožo in še enkrat, tudi jaz se kdaj zapelem v avstrijo in nevem zakaj bi plačeval pol letno vinjeto.. Če bi bil proti manjšim bi temu lahko potem rekli dvojna morala
Joie de vivre! je napisal/-a:.... in najbrž bi funkcioniralo tudi v prihodnje, če se ne bi vmešala EU. Osebno bi ta evropski dekret ignoriral....
Joie de vivre! je napisal/-a:Od Ljubljane do Novega mesta znajo po obvozih samo lokalni domačini, od Grosuplja do Višnje Gore imaš celo nekaj makadama...
Joie de vivre! je napisal/-a:... saj tehnično gledano nikogar ne diskriminira, vsi plačajo enako, torej ne gre za zakone, ampak le za mednarodno "higijeno"...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov